Tibia.net.pl
| (#?)
| Gdzie expić?Dyskusja dotycząca tematu Gdzie expić?, który znajduje się w kategorii Tibia (Czyli cały Tibijski świat), na forum Pomoc z Tibią (Masz z czymś problem? Pytaj śmiało!). Treść: Jeżeli chcesz dowiedzieć się, gdzie expić swoją postacią, dobrze trafiłeś, to właśnie ten temat! Możesz napisać tutaj post, który będzie zawierał ... | | |
05-04-2008, 16:21
|
| | Maniak | Gdzie expić?
Jeżeli chcesz dowiedzieć się, gdzie expić swoją postacią, dobrze trafiłeś, to właśnie ten temat! Możesz napisać tutaj post, który będzie zawierał poniższe informacje o twojej postaci, każdy kto od teraz zrobi temat, będzie nagrodzony warnem. Kod: Level:
Profesion:
Skills/magic level:
Equipment:
P/F: (premium or free account)
Server type: PvP, nPvP, ePvP
Inne: Poradniki:
MINIregulamin tematu: 1. Zanim napiszesz posta z pytaniem, przeczytaj powyższe poradniki, zobacz czy nie ma tam odpowiedzi. 2. Jeżeli nie znalazłeś odp. na twoje pytanie, przeczytaj jeszcze raz poradnik dla twojej profesji. 3. Nie ma dalej odpowiedzi? Napisz post w tym temacie, wg. wzoru. 4. Pytania zadajemy dopiero wtedy, gdy osoba poprzednia uzyskała odpowiedź. 5. Odpowiadając, cytujemy post użytkownika któremu pomagamy. 6. Jeżeli ktoś uzyskał odpowiedź i jest nowe zapytanie, nie odpowiadamy na ten pierwszy post, a na nowe zapytanie, aby uniknąć komplikacji. (tzn. Odpowiadamy tylko na powyższe pytania [przed naszym postem, nie wracamy się]) 7. Pytania piszemy wg. wzoru podanego na początku tego postu. 8. Jak sobie coś przypomnę, to napisze. //Temat wyczyszczony, otwieram i przyklejam ponownie :] | |
| | |
23-10-2008, 13:10
|
| | Początkujący | Odp: Gdzie expić?
gdzie moge expic
Knight -teraz 11lvl
skille- 28/28
mlvl 1.
eq: noble armor,dwarven shield,dark helmet,dwarven axe
i moge dokupic bp potionków.
Na trollach przy carlin i na Foldzie jest duzo botterów bo to non-pvp.A reszty miast nie za bardzo znam.
| |
| | |
23-10-2008, 14:00
|
| | Pomoc techniczna | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał Blizz1 gdzie moge expic
Knight -10lvl
skille- 26/26
mlvl 1.
eq: plate set,dwarven shield,dark helmet,dwarven axe
i moge dokupic bp potionków | Trole przy Carlin, Ab, Thais, Venore, Folda, Senja, Vega.
| |
| | |
24-10-2008, 16:32
|
Gdzie moge expic 14 Druid
Eq : Noble armor,plate legs,dvarven shield,moonlight rod,steel helmet,1k w banku,0 bp potionow ;].Server No-PvP Guardia
| |
| | |
24-10-2008, 16:35
|
| | Fanatyk | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał Blizz1 Gdzie moge expic 14 Druid
Eq : Noble armor,plate legs,dvarven shield,moonlight rod,steel helmet,1k w banku,0 bp potionow ;].Server No-PvP Guardia | No, widzę gustu do wyboru świata nie miałeś, tak więc każde miejsce będzie w 99% zajęte.
Rotwormy, Small Stone z goblinów dla kasy, bo masz mało, Dwarfy w Kazo, może folda.
| |
| | |
30-10-2008, 21:12
|
| | Nowicjusz | Odp: Gdzie expić?
Level:21
Profesion:Paladin
Skills/magic level:skills 62/54, mlvl 8
Equipment:
P/F:free account
Server type:nPvP
Inne: Equipment:crusader helmet, blue robe, blue legs, bohy
| |
| | |
30-10-2008, 21:15
|
| | Ekspert | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał atlon358 Level:21
Equipment:
Inne: Equipment:crusader helmet, blue robe, blue legs, bohy |
Cyclopy... //Cytujemy! | |
| | |
31-10-2008, 09:31
|
| | Maniak | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał atlon358 Level:21
Equipment:
Inne: Equipment:crusader helmet, blue robe, blue legs, bohy | A ja natomiast proponuję expić, na Dwarfach Guardach w jednej z 5 kopalń. Ja proponowałbym Ci iść do 2 kopalni, ponieważ tych Guardów nie ma tam za dużo, więc raczej nie padniesz, a za to fajnie poexpisz. ; )
Pozdrawiam, Koybi. | |
| | |
31-10-2008, 18:30
|
level:31
profesion:druid
mlvl:31
p/f:free acc
server  vp
| |
| | |
31-10-2008, 18:42
|
Napisał Kruszq level:31
profesion:druid
mlvl:31
p/f:free acc
server  vp | Cyklopy - Mount Sternum, Dwarf Guardy - Kopalnie.
| |
| | |
01-11-2008, 12:30
|
Srry ze tak sie co chwile pytam ale mój brat chcial wiedziec gdzie jaką profesja expic.To do rzeczy:
Profesja:Palladyn,
Level: 11
Skille: 50/38
Eq:
Belted Cape,Crusader Helmet,Blue Legs,Dwarfen shield ;/,caly bp kamykow moge przyskillic.
30k w banku.
Swiat oczywiscie Guardia.
| |
| | |
01-11-2008, 12:41
|
| | Fanatyk | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał Blizz1 Srry ze tak sie co chwile pytam ale mój brat chcial wiedziec gdzie jaką profesja expic.To do rzeczy:
Eq:
Belted Cape,Crusader Helmet,Blue Legs,Dwarfen shield ;/,caly bp kamykow moge przyskillic.
30k w banku.
Swiat oczywiscie Guardia. |
eq niezłe więc cyc za dużo nie walnie
radze:
1)poskilować do 65 dista
2)kupić dużo potów
kasy masz sporo więc radze cyce na południe od THAIS i poexpisz baaadzo szybko wbijesz z 16-17 lvl i na północ od thais przy mount sterium czy jak to sie pisze...
cyce i 2 poziomy niżej tomb
tam trzeba uważać na ludzi którzy luruja smithy (ale i tak ze skilami 65 dasz rade) wbijesz okolo 23 lvl i na tomb
Ja tak wyskilowałem 70 dist i expilem z throwing knife/throwing star i w 1 dzień długiego expienia z 9 lvla (ze skilem) na 26 wbilem (możliwe jest to jedynie kiedy nikogo nie ma na expowiskach, nocke też zerwałem.) Przy czym miałem troszkę lepsze eq ale to mały pikuś
ale jeszcze jedna rada zainwestuj w lepszą tarcze bo to ma wielki wpływ na hity jakie dostajesz
polecam meduse shield albo vampirke
Ciesze się jeżeli mogłem pomuc
Pozdrawiam
| |
| | |
01-11-2008, 12:42
|
Napisał Blizz1 Srry ze tak sie co chwile pytam ale mój brat chcial wiedziec gdzie jaką profesja expic.To do rzeczy:
Eq:
30k w banku.
Swiat oczywiscie Guardia. | Trole przy Carlin, Ab, Thais, Venore, Folda, Senja, Vega, Kopalnie - Dwarfy i Rotwormy. Jeśli poskilujesz to Dwarf Soldiery. Jeśli masz PACC to Larvy.
| |
| | |
04-11-2008, 21:24
|
Level:35
Profesion  aladin
Skills/magic level:77/62 mlvl 12
Equipment:royal helmet,b robe,b legs,bohy,demonka,p.armmy.
Inne:duzo potow
| |
| | |
04-11-2008, 22:01
|
| | Ekspert | Odp: Gdzie expić? Cytat:
Napisał Kenny007 Level:35
Profesion  aladin
Skills/magic level:77/62 mlvl 12
Equipment:royal helmet,b robe,b legs,bohy,demonka,p.armmy.
Inne:duzo potow | Moutain Sterium głębsze poziomy, poh, a najlepiej guardy | |
| | | Narzędzia tematu | | | | Wygląd | Wygląd liniowy | |
Podobne wątki | | Gdzie expić; zarabiać; skillować? - pomoc z wyborem miejsca. - Jako, że powstały trzy różne tematy, które wg. mnie są o tym samym, postanowiłem napisać jeden, który zawierałby to wszystko :)
a) Gdzie... Simivar, 26-10-2008 Władca pierścieni - Czas Expić - Witam. Chciałbym Wam przedstawić fajny filmik ;) Filmik nie jest zrobiony przeze mnie ! Zapraszam do oglądania.
Część I
YouTube - Władca... Prototype, 18-10-2008 gdzie mam expić - gdzie expić 55 kinhtem? 123mamut, 15-09-2008 Gdzie expić? - Witam,mam pytanie nie mam Pacc mam 28 lvl knight serwer PVP
na czym mam expić? a i skille mam 50/50 darkeldo, 24-07-2008
| | Tibia.net.pl: Pomoc z Tibią (Masz z czymś problem? Pytaj śmiało!) Temat: Gdzie expić? Jeżeli chcesz dowiedzieć się, gdzie expić swoją postacią, dobrze trafiłeś, [...] | Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:34. | | |