Tibia.net.pl
| (#?)
| RycerzDyskusja dotycząca tematu Rycerz, który znajduje się w kategorii Tawerna (Rozmowa na tematy niezwiązane z Tibią), na forum Kosz (Co niepotrzebne, ląduje tutaj.). Treść: Jedziema
Moze napisze wiecej, ale nie jestem tego pewien.
Krzyżacy już od kilku minut byli gotowi do walki. Dwunastu rycerzy na ... | | |
05-07-2008, 08:55
|
| | Nowicjusz | Rycerz
Jedziema
Krzyżacy już od kilku minut byli gotowi do walki. Dwunastu rycerzy na pięknych rumakach bojowych z kopiami stało naprzeciw nas.
- Ustawić się – warknąłem.
Obok mnie stanęło trzech jeźdźców. Nagle usłyszałem krzyk jednego z Niemców.
- Wrogowie pierwsi zaczęli. Poczynajcie i wy w imię Boże – krzyknąłem.
Spiąłem konia ostrogami i ruszyłem w bój. Nie była to moja pierwsza potyczka stoczona na tych ziemiach.
Pędziłem naprzeciw jednemu z teutońskich rycerzy. Dopiero po chwili skojarzyłem, że on ma kopię. Jednak wtedy było już za późno. Zdążyłem tylko zasłonić się tarcza. Sekundę później dostałem drzewcem. Moja tarcza pękła jak skorupka, a ja spadłem z konia. Potężny upadek ogłuszył mnie. Gdy doszedłem do siebie, wyciągnąłem miecz z pochwy i zauważyłem, że mój przeciwnik szykuje się do zadania mi ostatecznego ciosu. Błyskawicznie pchnąłem bronią i rozprułem brzuch jego konia. Zwierze upadło na ziemie wraz z jeźdźcem, któremu spod hełmu płynęła po kirysie strużka krwi.
Gdy Krzyżacy zauważyli, ze ich przywódca padł, rzucili się do ucieczki. Nie goniliśmy ich. Cieszyliśmy się, ze przeżyliśmy, chociaż byłem lekko ranny.
| |
| | |
05-07-2008, 12:56
|
| | Kronikarz |
krótkie,głupie, niepisz więcej ocena?? 3/10 jak nie umiesz to nie pisz :P
| |
| | |
05-07-2008, 13:10
|
| | Matka szykuj pas! xD! |
Zdecydowanie za mało. Dużo za malo. Dopisz coś do początku i do końca. Na początku możesz rozpocząć jakiś wątek miłosny, że on (glówny bohater), wyruszył na bój, a w wiosce została jego ukochana i się martwi. Duuuużo można tu jeszcze dodać.
Moja ocena? 2/10
| |
| | |
05-07-2008, 13:48
|
| | d(*.*)b | Cytat: |
na pięknych rumakach bojowych z kopiami
| Roltf. Konie miały kopie? Opowiadanie krótkie, słabe i w ogóle jakoś tak źle się czyta.
0/10
| |
| | |
05-07-2008, 15:37
|
| | Bywalec |
Sorki ale nie przypadlo mi do gustu :/ 1/10
| |
| | |
05-07-2008, 18:01
|
| | Legenda |
Mnie również jakoś nie zaciekawiło to opowiadanie. Może dlatego, że nie zdążyło mnie na dobre pochłonąć, bo minucie zacząłem pisać komentarz?
| |
| | |
06-07-2008, 21:21
|
| | Ekspert |
Jak powiedział pan up to mnie też nie zaciekawiło.Jak zabierasz się do pisania to nie pisz któtkich opowiadań tylko takie dłusze.Albo odrazu pisz dwa rozdziały.
| |
| | | Narzędzia tematu | | | | Wygląd | Wygląd liniowy | |
Podobne wątki | | Skrypty na zamówienie. - Witam. Otwieram temat Skrypt na zamówienie, ponieważ nie widziałem takiego. Każdy może tu zamieścić prośbę o skrypt. Oczywiście każdy może... Gelio, Dzisiaj Anhilator - Część I
Znając opinie o tibijskich opkach (w pelni sie z nimi zgadzam ze sa do dupy) postanowilem choc troszke zmienic ten stereotyp. Zamieszczam... Skalarek, 14-11-2008 Rycerz na Guardi - Gry > Online - konta i przedmioty > Tibia > Postacie
Data publikacji: 02-11-2008 18:33
Sprzedający: versace145
Cena Kup Teraz: 800,00 zł
Do... Tibian, 02-11-2008 [8.1] [Skrypt] Problem z Oracle - Elo, mam problem z The Oracle.
Gdy mówie do Oracle Hi, on odpowiada
"Witaj młody przyjacielu czy napewno chcesz się udać na "main""
Czy coś w tym... Stygmata, 28-10-2008 [Wasze przygody z pk albo wasze pk] - Witam!
Byl juz temat "Najlepsze starcie z potworem ", wiec chcialbym zebyscie tu opowiadali o swoich przygodach z pk albo jak sami pkowaliscie.
Ja... Sagem32, 15-10-2008
| | Tibia.net.pl: Kosz (Co niepotrzebne, ląduje tutaj.) Temat: Rycerz Jedziema
Krzyżacy [...] | Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40. | | |