~~~~REFRESH~~~~
Dodawać swoje, komentować etc.![]()
Witajcie!
Przejrzałem całe forum pt. "kody-do-gier" i nie znalazłem jeszce tematu o grze GTA Vice City Stories (Vcs)PSP
Kody będą napisane po angielsku! (Dlaczego? Dlatego, że wiele osób mających w posiadaniu swoja własna konsole PlayStation Portable wolą kody angielskie, bo się przyzwyczaili do sterowania (kody wpisujemy przyciskami....)
Oto i one:
[Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników]
Jeśli ktoś nie umie angielskiego albo ma kłopoty z zrozumieniem działanie kodu polecam stronki z translatorami:
1. [Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników]
2. [Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników]
Mam nadzieje, że komuś się przydadzą kody!
#Pamiętajcie: Kody mają za zadanie uprzyjemnić nam grę, ale wtedy nie będzie tak wielkiej satysfakcji jakbyśmy przeszli grę bez tych "drobnych" oszustw :up:
Pozdrawiam: Frigo
~~~~~~~~~~~~
Ostatnio edytowane przez Frigo ; 04-07-09 o 07:54
Cytat:Czy może ktoś kurwa zmienić temat tutaj i w "Pomoc z Tibią" - " Burning Eye masz problem z tibia.com? Rozwiązanie!" ?? Co to ma być? Jakaś pierdolona dyskryminacja??
//Nie, po prostu specjalny bbcode =] /Que
~~~~REFRESH~~~~
Dodawać swoje, komentować etc.![]()
Cytat:Czy może ktoś kurwa zmienić temat tutaj i w "Pomoc z Tibią" - " Burning Eye masz problem z tibia.com? Rozwiązanie!" ?? Co to ma być? Jakaś pierdolona dyskryminacja??
//Nie, po prostu specjalny bbcode =] /Que
a znasz na jakis helikopter czy tam samolot jagbyś mjal to powiedz:thx:
Prosze nie wchodz nata strone jesli masz slabe nerwy >>>http://republika.pl/blog_pn_1235505/.../ozzy11111.gif
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)