Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
Wątek: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike
  1. #1
    Delegat Awatar Frost_Dragon
    Dołączył
    12 lip 2008
    Posty
    351
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 86
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Witam
    Chciał bym przedstawić prywatny server WoW.
    Gram tam od niedawna więc mam mały lvl (25), gram paladynem.
    Jak zagrać:
    1. Instalujemy World of Warcraft, WoW The Burning Crusade oraz WoW Wrath of the Lich King (pamiętając o tym, że klient, dodatki oraz patche muszą posiadać jednakową wersję językową tj. US lub GB).
    2. Ściągamy patche do wersji 3.1.3 (najlepiej poprzez launcher).
    3. Edytujemy plik realmlist.wtf (np. w notatniku) kasujemy zawartość i wklejamy:
    set realmlist 83.142.84.238
    4. Rejestrujemy konto na naszej stronie www (które aktywuje się po 10 minutach od założenia).
    5. Cieszymy się grą.
    Skopiowane z

    Strona servera :

    Pozdrawiam, nick w grze to Perfect

    For the Horde !

  2. #2
    Hennessey Awatar Drags
    Dołączył
    05 sie 2008
    Posty
    1,028
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 824
    Podziękował(a)
    6
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Dobra zarejestrowałem się. Teraz zobaczę czy uda mi się wbić do gry bo miałem pewne problemy z clientem. Jakby co to będzie nick: Drags. Tylko ja chyba idę do alliance ^^

    Emm... Mam wersję 3.2.0 jak mam cofnąć do 3.1.0? :D
    Ostatnio edytowane przez Drags ; 05-08-09 o 17:01

    Raise up and don't let them see you cry.

  3. #3
    Rzemieślnik Awatar lioko123
    Dołączył
    19 lip 2009
    Posty
    53
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 11
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    3.2.0 ???? jest wo gule taka wersja? ja jak instalowałem an 3.1.1 to nie chciała się włączyć gra nie wiem dlaczego

  4. #4
    Hennessey Awatar Drags
    Dołączył
    05 sie 2008
    Posty
    1,028
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 824
    Podziękował(a)
    6
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    3.2.0 to nowy patch. I teraz mam problem bo nie ma żadnych serverów na tą wersję.

    Raise up and don't let them see you cry.

  5. #5
    Delegat Awatar Frost_Dragon
    Dołączył
    12 lip 2008
    Posty
    351
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 86
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Najnowszy patch na priv servach to 3.1.3, żeby zagrać na sunwellu musisz mieć 3.1.3 a nie 3.1.1 czy tam 3.0.9...
    @up
    Reinstalka wowa i od nowa patchuj, ale tera ręcznie a nie przez launcher...

  6. #6
    Rzemieślnik Awatar lioko123
    Dołączył
    19 lip 2009
    Posty
    53
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 11
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    no pomyliło mi się 3.1.1 miałem 3.1.3 ale nie chciało mi chodzić chodzi sie tak nameczyłem na ściganiu ale na szczęście miałem od kumpla wow-a i TBC oraz patche na płytce tylko 2.4.3 musiałem ściąganiu i tera gram na 2.4.3

  7. #7
    Delegat Awatar Frost_Dragon
    Dołączył
    12 lip 2008
    Posty
    351
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 86
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Wystarczy ściągnąc plik instalacyjny z głównej strony wowa i spatchować do 3.1.3 i wszystko ok jest, pewnie coś pomieszałeś :D

  8. #8
    Przybysz
    Dołączył
    23 gru 2009
    Posty
    1
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Zarejestrowalem sie na stronie Sunwella zmienilem realmlist i dalej nie loguje mam patch 3.1.3. Co robic??:(

  9. #9
    Skryba Awatar DevLord
    Dołączył
    05 kwi 2008
    Posty
    1,160
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 2053
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Poprzez launchera można tylko do najnowszej zaktualizować. Przynajmniej tak było jak ja instalowałem WoWa.

  10. #10
    Przybysz
    Dołączył
    15 lut 2010
    Posty
    12
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: World of Warcraft -=Sunwell=- Blizzlike

    Pfff nie trzeba nic edytowac wystarczy sciagnac launcher i grasz w jakie chcesz na 3.1.3 tylko musisz wziasc ze ma byc changerowany na ten serv i gotowe
    tutaj macie tuta i wersje gb i us

    z jargamesow ten serv pod 3.2.2 albo 3.2.0 gralem ale dostalem bana Heh;P

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Łatwy World of Warcraft, czyli jak zagrać na prywatnym serwerze krok po kroku.
    Przez Ksiądz Szatanek w dziale Poradniki pozostałe
    Odpowiedzi: 70
    Ostatni post / autor: 23-11-10, 13:37
  2. pomoc w World of Warcraft mam problem
    Przez dahol w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 27-07-09, 18:47
  3. World of Warcraft - temat TNETu.
    Przez Simivar w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 02-04-09, 05:59
  4. World Of Warcraft-Nowy Server
    Przez sciema w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-01-09, 23:40
  5. World of Warcraft
    Przez Aleq w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 12-11-08, 19:50
  6. Warcraft III
    Przez ziki w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 06-07-08, 19:48

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •