Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69
Wątek: Obsługa TibiCam
  1. #61
    Przybysz
    Dołączył
    23 Aug 2008
    Posty
    3
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    każda wersja tibicam nie chce mi wejść proszę o pomoc. Wielkie Dzienki :)
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  2. #62
    Przybysz
    Dołączył
    28 Jun 2009
    Posty
    1
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Poradnik dobrze napisany
    pozdrawiam.:D[GRACZ][/GRACZ]
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  3. #63
    Obywatel Awatar fliszek
    Dołączył
    25 Jun 2009
    Posty
    14
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Dzięki, bardzo przydatny poradnik :)
    http://img30.imageshack.us/img30/6580/10102609.jpg
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  4. #64
    Obywatel Awatar Ineka
    Dołączył
    21 Jul 2008
    Posty
    22
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Robie tak jak na poradniku napisane. (nie działa)
    Ale co sie dzieje ?, Pobieram szczepiam(jak na poradniku),
    ok, wchodze w tibie i w TibiCam ok wlancza sie wszystko gites,
    Nie jestem zalogowany i daje Active i browser i zaznaczam pulpit wpisuje nazwe zapisanego pliku daje zapisz po czym loguje sie na (server ots, na moją postać) i daje Recording. Nic sie nie dzieje tak jak by sie nagrywało (chodze se po dp by cos tylko nagrac....) po czym maxymalizuje program i daje Stop Recording ( nie wylogowywuje mnie z postaci ja dam recording od nowa) oK. Na pulpicie nie mam zadnego zapisanego pliku ... to juz mnie dziwi, a po drugie jak wchodze w tibie i jak daje active klikam w play i daje enter game w tibi to nic sie nie dzieje po prostu normalnie jak bym mial wpisac passy i grac ;./.
    & Może to dlatego że ots jest pod tibie 8.5 ?
    & Może program nie działa na ots ?
    .Za wszelkie błędy przepraszam.
    Proszę o szybką pomoc (Pozdrawiam)

    (-.- ODŚWIEŻAM -.-) Prosze o odpowiedź !! ( Prubowałem programu hypercam ale on mi nagrywa w przyśpieszeniu !! ;/ )
    Ostatnio edytowane przez Ineka ; 05-09-09 o 19:09 Powód: Brak Odpowiedzi !!;/
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  5. #65
    Czeladnik
    Dołączył
    13 Jun 2008
    Posty
    42
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 3
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    nie działa link tibiacams ;/
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  6. #66
    Zbanowany
    Dołączył
    22 Aug 2009
    Posty
    260
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 251
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    #up
    Bo Tibicam już zakończyła swoją działalność.

    #topic
    Dobry poradnik, estetycznie wykonany. Oczywiście punkcik reputacji.

    #edit
    Chyba będę musiał jeszcze poczekać z punkcikiem. :p Na razie tylko słowna.
    Ostatnio edytowane przez Mateht ; 07-09-09 o 15:09
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  7. #67
    Zbanowany
    Dołączył
    06 Sep 2009
    Posty
    31
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 4
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Tibia cam najlepszy program ... :) dziala strona oraz chce pochwalic za poradnik.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  8. #68
    Czeladnik
    Dołączył
    29 Aug 2009
    Posty
    34
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Nie działa mi link na tibicams więc pytam czy ma ktoś link do działającej i niezawirusowanej tibia cams 8.5 i jakąś stronę z filmikami oczywiście wolną od wirusów i keyloggerów?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  9. #69
    Obywatel Oczekujący Aktywacji
    Dołączył
    11 May 2009
    Posty
    21
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Obsługa TibiCam

    Ładnie :) Wszysko widac psejzyscie :) 10/10 :) a i thx za programik psyda sie :D
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Obsługa RME
    Przez hom3less w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-04-09, 22:04
  2. [8.31]TibiCam
    Przez pompek14 w dziale Poszukuję
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15-01-09, 15:01
  3. TibiaBot NG [NG] obsługa
    Przez Kussy w dziale Pomoc z Botami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 03-12-08, 17:12
  4. [8.20] Tibicam
    Przez hacker920 w dziale Pomoc z Tibią
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-07-08, 15:07
  5. Obsługa SQL
    Przez Kolacjetr w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 04-07-08, 01:07
  6. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 02-07-08, 07:07
  7. TibiCAM 8.11
    Przez alienek_12345 w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-06-08, 22:06
  8. [8.1]TibiCam Pomuszcie.
    Przez Mateusz7125 w dziale Filmy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-05-08, 21:05
  9. Pozostałe [Inne] Problem z tibicam 8.1
    Przez krzyss w dziale Pomoc z Botami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 13-04-08, 11:04

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •