Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 19
Wątek: Kody do Sapera
  1. #1
    Przybysz Awatar Opip123
    Dołączył
    25 paź 2008
    Posty
    1
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Kody do Sapera

    Chyba każdy kojarzy tę grę... mowa oczywiście o grze Saper (tak, to jest ta pod Windowsa!) Czy istnieją kody do Sapera? Oczywiście, istnieje pewien kod...

    1) Najpierw uruchom grę

    2) Następnie wpisz XYZZY i naciśnij klawisze Shift + Enter.

    3) Teraz najeżdżaj kursorem na pola i obserwuj lewy góry róg czy jest kropka, - jeśli jest to w tym polu jest mina. Jeśli kolor jest biały, to bomby nie ma.

    Proste? Proste. Saper od teraz jest prosty. :p

  2. #2
    Przybysz
    Dołączył
    03 sty 2009
    Posty
    0
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    lol nawet do tego są kody heh

  3. #3
    Przodownik Awatar Moking
    Dołączył
    07 sie 2008
    Posty
    220
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 10
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Jakoś mi to nie działa.
    Specjalnie włączyłem sapera,żeby to oblookać ;O
    Nie działa,jakieś gówno.


  4. #4
    Zbanowany
    Dołączył
    05 paź 2008
    Posty
    830
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 92
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Mi też nie działa... to jakaś ściema. Niedługo będą kody do pasjansa...
    Jeśli jest to prawdą pokaż nam jakiś screen.

    Pozdrawiam,
    DRE

  5. #5
    Zbanowany
    Dołączył
    29 lis 2008
    Posty
    986
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1832
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    A mianowicie gdzie mamy obserwować? wyślij nam screen to może uwierzymy mi osobiście nie działa nie wiem jak wam.

  6. #6
    Zbanowany
    Dołączył
    24 maj 2008
    Posty
    463
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 55
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera


    w lewym górnym rogu ekranu nie gry :D Na filmiku jest pokazane ;p Gdy najeżdżasz na bombę kwadracik znika a gdy jej nie ma jest :D

  7. #7
    Czeladnik Awatar Komando
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    41
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 11
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    xD Ja nie wiedziałem że są kody nawet do tego xD!!
    Za niedługo to kody będą nawet do Pasjansa xD

    @Down

    xD
    Ostatnio edytowane przez Komando ; 07-03-09 o 14:54

  8. #8
    Rzemieślnik Awatar Xeren
    Dołączył
    01 sty 2009
    Posty
    64
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Fajnie ale już to widziałem,
    A kody od pasjansa są xD
    Ale jużich nie pamiętam xD

  9. #9
    Przybysz
    Dołączył
    24 lut 2009
    Posty
    5
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    hehe dzieki nie wiedziałem że do sapera kody są :O :D

    Edit: hehe dzieki nie wiedziałem że do sapera kody są :O :D

  10. #10
    Przodownik Awatar Sh@ker
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    159
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 36
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Lol... kody nie potrzebne :P ale są

    Ps. Kod do pasjansa - Szift + 2 = win

    Rodzinka tnp.

  11. #11
    Czeladnik
    Dołączył
    27 lut 2009
    Posty
    41
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 4
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Hęę jakas podpucha hehe Mi to nie działa

    A z reszta po co kody to takiej gry ? Żeby zniszczyć zabawę hehe ? :P

  12. #12
    Delegat
    Dołączył
    07 gru 2008
    Posty
    318
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 56
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Chyba nie potrzebne do tej gry nikomu nie jest potrzebny kod ;d ?
    ale zaciekawiłem sie tym i sprawdziłem i mi nie działa,jak komus działa niech da ss'a.

  13. #13
    Przybysz Awatar Sir Palladinox
    Dołączył
    03 mar 2009
    Posty
    0
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    ściema jak 150 NOOBS

  14. #14
    Zbanowany
    Dołączył
    02 sty 2009
    Posty
    35
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Dzięki Fajna zabawa 9+/10
    Może ktoś odkryje nowe nie odkryte :D

  15. #15
    Zbanowany
    Dołączył
    04 wrz 2008
    Posty
    501
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 70
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Kody do Sapera

    Heh, nie spodziewalem sie,ze to takich gier sa kody. Niedlugo bedzie mario bros chodzacy w lewa strone albo kody do szachow. A to nowina, zaraz przetestuje. Sam na to wpadles czy gdzies znalazles ten kod?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •