Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Wątek: Tibia Multi ip-changer problem
  1. #1
    Mechaniczna pomarańcza Awatar Frags
    Dołączył
    19 cze 2009
    Posty
    1,111
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1499
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Tibia Multi ip-changer problem

    Cześć, mam pewien problem. Otóż na moim nowym laptopie chciałem zagrać sobie na pewnym ots. Włączyłem Ip changera asprate, włączyłem tibię 8.6 i próbowałem się połączyć. Niestety wygląda to tak, jakby ip change nie chciał się kompletnie połączyć z tibią. Za pomoc 8pkt rep.

  2. #2
    Przodownik Awatar jonyercio
    Dołączył
    12 cze 2009
    Posty
    159
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 16
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Sprawdz czy masz dokladnie ip chainger pod 8.6 oraz czy masz tibie 8.6 a nie nowsza :D Wejdz w ip chainger "OPTIONS" I Daj wszedzie najlepiej "PTASZKA"

  3. #3
    Delegat Awatar Nivek
    Dołączył
    03 lis 2009
    Posty
    438
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 289
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Nie bardzo zrozumiałem na czym polega problem , Jaki masz system na laptopie ?? jak Vista lub Windows 7 to spróbuj PPM na program -> uruchom jako administrator .

    Najlepiej zrób screenshota to się więcej dowiemy i Ci pomożemy .

  4. #4
    We shall know no fear! Awatar Eturl
    Dołączył
    21 maj 2008
    Posty
    2,147
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 3348
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    93
    Podziękowań 169 w 102 postach

    Domyślnie Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Czy wyskakuje jakiś błąd gdy chcesz się połączyć np . automatycznie disconnect?
    Ja mam tak na laptopie i czasem musze wyłączyć tibie, włączyć jeszcze raz i na nowo zmienić ip w ip changerze (asparate)

    Poniżej zamieszczam mój ip changer (działający i zaktualizowany do najnowszej wersji)

    Download:

    Skan:



    @Edit

    Nie przychodzi mi do głowy prócz tego by tibie i ip changera odpalić z prawami administratora oraz to by dodać ip changera do wyjątków w zaporze systemowej.
    Jeśli nic nie pomoże zawsze pozostaje edycja tibia.exe w hexach (tzw stworzenie własnego klienta)

  5. #5
    Mechaniczna pomarańcza Awatar Frags
    Dołączył
    19 cze 2009
    Posty
    1,111
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1499
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Mam Windowsa 7, kiedy klikam change IP to tak jakby nic się nie działo, nie oddziałuje mi na Tibie.

  6. #6
    Delegat Awatar Nivek
    Dołączył
    03 lis 2009
    Posty
    438
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 289
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Też mam Windows 7 ; Nie zadziałało Uruchom jako administrator ?? Sprawdź czy masz tak ustawione , może to wina tego , że nie ma zgodności z Windowsem 7 tak jak np Tibia Auto


  7. #7
    Mechaniczna pomarańcza Awatar Frags
    Dołączył
    19 cze 2009
    Posty
    1,111
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1499
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Tibia Multi ip-changer problem

    Działa, wszyscy panowie otrzymują reputki, do zamknięcia.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-07-09, 10:13
  2. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 05-07-09, 01:03
  3. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 03-07-09, 22:34

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •