Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Wątek: TibiaME w Komputerze !; D
  1. #1
    Przodownik Awatar jeanek
    Dołączył
    08 wrz 2008
    Posty
    160
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 85
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 2 w 2 postach

    TibiaME w Komputerze !; D

    Witam, zacznę od tego że nie wiem gdzie ten temat założyć (jak źle proszę o przeniesienie !) .
    Przejdźmy do tematu !
    A więc TibiaME w komputerze co potrzebujemy:
    1.emulator -http://www.speedyshare.com/files/24619325/KEmulator.rar
    2.TibieME-http://www.tibiame.com/?section=download&lan=en&markup=xhtml
    (tutaj wybieram obojętny model)
    SCAN emulatora ;
    Jak odpalić ;
    1.Wypakowujemy następnie odpalamy z pliku KEemulator.

    i w tym miejscu dajemy load jar ... i szukamy tego pliku tibiame.jar
    2.Gdy już znajdziemy niema klawiatury trzeba sobie włączyć wiec tak :

    Wybieramy zakładkę view potem keypad !

    @EDIT
    Screen z gry xd



    Poradnik By jeanek !
    Prawa sobie zastrzegam!
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez jeanek ; 10-10-10 o 17:39

  2. #2
    Rzemieślnik Awatar Abbadon15
    Dołączył
    18 gru 2009
    Posty
    81
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 10
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Powiem Krótko , nie wiem komu to sie przyda , tibiaME jest tylko na komórke i niech tak zostanie , na komputerze mozna grac w tibie normalna a nie tibiaME xD

    ale jezeli komus to odpowiada to spoko
    zaraz sie tym pobawie zobacze co i jak.

    Pozdrawiam
    Abbadon15
    <------ Klikać ;d

  3. #3
    Czeladnik Awatar Lambo
    Dołączył
    09 paź 2010
    Posty
    59
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 27
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Jest to poradnik więc w Czytelnia - Poradniki Tibia

    TibiaME jest strasznie chujowa, nie opłaca się w nią grać na komputerze, nie sądzę że komukolwiek się to przyda, no ale jeśli tak to okej.

    Poradnik byłby lepszy gdybyś przeczytał ten poradnik -

    Oceniam 5/10, dlatego że nie podoba mi się TibiaMe, i brak zdjęć.

  4. #4
    Obywatel
    Dołączył
    02 maj 2010
    Posty
    17
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Mam pytanko.
    A gdzie znajde tibiame.jar ???

  5. #5
    Czeladnik Awatar Lambo
    Dołączył
    09 paź 2010
    Posty
    59
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 27
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez djjakub Zobacz post
    Mam pytanko.
    A gdzie znajde tibiame.jar ???
    Musisz ściągnąć TibiaME, potem znajdziesz tibiame.jar w folderze instalacyjnym, lub tam gdzie wypakujesz grę. (Nie mogę powiedzieć dokładnie, ponieważ nigdy nie ściągałem)

  6. #6
    Przodownik Awatar jeanek
    Dołączył
    08 wrz 2008
    Posty
    160
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 85
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 2 w 2 postach

    Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez djjakub Zobacz post
    Mam pytanko.
    A gdzie znajde tibiame.jar ???
    Podałem przecież link !

  7. #7
    Colorful! Awatar Krecioo
    Dołączył
    06 wrz 2010
    Posty
    417
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 502
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 4 w 4 postach

    Domyślnie Odp: TibiaME w Komputerze !; D

    Zacznijmy od tego, że zły dział, powinno to trafić do któregoś działu Poradniki pozostałe. Poza tym poradnik całkiem dobry, ale strasznie nieestetycznie napisany.
    "A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
    "Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności."

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. 2 ots na jednym komputerze
    Przez ultis123 w dziale Dyskusja ogólna OT
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 17-06-11, 23:10
  2. Windows 7 i XP na 1 komputerze
    Przez Batonek w dziale Komputery i Informatyka
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 18-07-10, 13:10
  3. Baza danych na innym komputerze?
    Przez Jensej w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 05-07-09, 09:33
  4. Pasek w komputerze :(
    Przez Xeren w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 16-01-09, 16:57
  5. Ots pod linksys na drugim komputerze
    Przez twojstaryacc w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 21-12-08, 18:47

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •