Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
Wątek: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?
  1. #1
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    A wiec chcialbym zrobic ots pod tibie 8.6 ale nie wiem jakiego silnika potrzebuje co byscie mi poradzili ?
    i najlepiej wszystko co mi bedzie potrzebne do zrobienia ots map editora , ip changera itp

  2. #2
    Delegat Awatar CM JuLcIo
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    292
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 6
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    Silnik ja używam TFS 0.3.6.
    Potrzebujesz jeszcze xampp - najlepiej wersję 1.6.6a. Instalujesz, ustawiasz hasła, wgrywasz bazę danych.
    Jeśli konta zakładane na stronie, potrzebujesz acc makera pod TFS 0.3.6.
    Jak to wszystko zrobisz, włączasz OTS np. z RL mapą i działasz. Jeśli chcesz mapke edytować to musisz pobrać RME (Remere's Map Editor). IP changera do tibi, żeby się podłączyć do OTS'a polecam Multi IP Changer. I oczywiście Tibie 8.60.

    Zapraszam do tego poradnika:

  3. #3
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    ale ja chcialem poradnik do 8.60 a nie do 8.11 ja chce ots pod 8.60 nie pod 8.11 a i ja slyszalem cos o naruto server nie wiem co to jest ale ja chcialem cos takiego zrobic sa jakies gotowe naruto servery pod tibie 8.6 ?
    Ostatnio edytowane przez Xetrox ; 11-10-10 o 15:27

  4. #4
    Delegat Awatar CM JuLcIo
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    292
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 6
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    Naruto nie ma pod 8.60 tibie. O ile dobrze wiem, to wgl. naruto ma innego klienta, to w ogóle tak jakby nie tibia... A tam masz wszystko opisane co i jak zrobić z TFS'em, bo on jest pod sql. Co to za różnica pod jaką Tibie? SQL, to sql...

  5. #5
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    jak ja nawet nie wiem co to te SQL ja nic nie kapuje na YurOts pod tibie 7.6 to takie latwe a pod 8.6 to , to , to omg

  6. #6
    Delegat Awatar CM JuLcIo
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    292
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 6
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    No to właśnie dałem Ci link do poradnika - poczytaj, a się dowiesz o co biega....

  7. #7
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    czy mi sie tylko tak wydajce czy w tym poradniku jest napisane jak zrobic ots , stronke , pacc za kase i takie tam ?

  8. #8
    Delegat Awatar CM JuLcIo
    Dołączył
    04 kwi 2008
    Posty
    292
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 6
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    Chcesz ogarnąć SQL? To przeczytaj to i będziesz wiedział jak postawić serwer pod sql, bo od tibi 8.11 do 8.60 wszystkie są SQL...

  9. #9
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    ej dobra ja se to pozniej obejrze ide tera pograc w gre obejrze se to jutro albo cos a i dzieki ^^ mimo tego ze nic nie kapuje :D

  10. #10
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    *****ODSWIEZAM*****

    CM julcio : jak bym ten caly poradnik przeczytal i go zrobil to by to zajelo z 1-2 godziny a jak by cos zle bylo to od poczatku , a pozatym tam nie ma downloadek i zanim to znajde to masz 30min jak nei wiecej

  11. #11
    Czeladnik
    Dołączył
    25 gru 2009
    Posty
    48
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    *****ODSWIEZAM*****
    prosze niech ktos poda jakis inny poradnik bo ja zadnego nie moge znalezc i najlepiej z downloadki i screenami jak idzie ^^
    Ostatnio edytowane przez Xetrox ; 13-10-10 o 12:02

  12. #12
    Czeladnik Awatar Harris1
    Dołączył
    14 paź 2009
    Posty
    55
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 2
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Jak zrobic OTS pod tibie 8.6 ?

    Człowieku... mówisz że będzie trwało 2 godziny...
    A co ty byś chciał jak pod tibie 8.1 - pobrac silnik i odpalic i już ???
    Są inne czasy weszły silniki z bazą danych...
    Może posiedzisz 2 godziny ale będzie za to solidny silnik.

    PS; nie bedziesz siedzial 2 godziny... na podstawie tego poradnika zrobilem otsa w jakies 40 minut(PIERWSZY RAZ ROBIŁEM).

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak zrobic ots z rl map pod tibie 8.54
    Przez adamwojtek123 w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 14-08-10, 09:55
  2. Jak Zrobić Ots Pod Tibie 8.42 ??
    Przez tibian1996 w dziale Poszukuję
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09-07-09, 14:42
  3. Jak zrobić OTS pod tibię 8.1
    Przez timek7 w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21-07-08, 03:47
  4. TibiaBot NG [NG] Jak zrobic tibie ng 8.11?
    Przez Szycah w dziale Pomoc z Botami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25-05-08, 20:37
  5. jak zrobic ots pod tibie 8.0????
    Przez kamil1352 w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-05-08, 17:56

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •