Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 38
Wątek: Zacznij grać!
  1. #16
    Delegat Awatar Rock
    Dołączył
    12 Apr 2009
    Posty
    241
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 518
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Arvia Zobacz post
    Dużo to zżera mb ? Na ile by mi jakoś tak starczyło 25 mb jeśli grałbym jakieś 2 godziny dziennie max ? :P
    Na jeden dzień tak. Ja gram na przerwach w szkole i to jest ok 5mb dziennie

  2. #17
    Rzemieślnik Awatar Watchyf
    Dołączył
    29 Oct 2010
    Posty
    63
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 17
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Zacznij grać!

    Rock na jakim w? Zależne od pakietów.

  3. #18
    Delegat Awatar Rock
    Dołączył
    12 Apr 2009
    Posty
    241
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 518
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    "w"? Co to jest?
    Jeśli chodzi o świat, to 7.

  4. #19
    Rzemieślnik Awatar lubiedragon
    Dołączył
    16 May 2010
    Posty
    57
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 2
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Cześć ,mam problem ponieważ około rok temu grałem w TibiaMe na symbianie wszystko było ok nawet bardzo dobrze mi szła gra. Ale teraz gdy chcę do tego wrócić mam Nokie C3 po prostu gdy loguje się to wyskakuje bład. Nie wiem co z tym robić czy ktoś może pomoże :D?

  5. #20
    Rzemieślnik Awatar Watchyf
    Dołączył
    29 Oct 2010
    Posty
    63
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 17
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Odp: Zacznij grać!

    :) Może bardziej określisz ten ''błąd?'' co pojawia się na ekranie?

  6. #21
    Czeladnik
    Dołączył
    24 Nov 2010
    Posty
    52
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 10
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    @Lubiedragon
    A jaki miałeś telefon rok temu?
    Ten sam czy inny?

  7. #22
    Delegat
    Dołączył
    30 Jan 2010
    Posty
    267
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 37
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    bardzo przydatny i przejrzysty poradnik reput leci... dzięki tobie zaoszczędziłem pare zł na internecie w komórce ;p

  8. #23
    Przybysz
    Dołączył
    23 Jan 2011
    Posty
    2
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    usunięto
    Ostatnio edytowane przez Constantine ; 02-04-11 o 20:04

  9. #24
    Przybysz
    Dołączył
    03 Nov 2010
    Posty
    8
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Nom dużo zżera

  10. #25
    Rzemieślnik Awatar FastWT
    Dołączył
    01 Aug 2010
    Posty
    93
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 49
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Hmm, mam pytanie co do Tibia Me, czy sa modele telefonu, na ktorych nie dziala?

  11. #26
    Czeladnik
    Dołączył
    01 Nov 2008
    Posty
    52
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 2
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    jest wersja na windows mobile?

  12. #27
    Przodownik Awatar sSlasheRs
    Dołączył
    30 Apr 2010
    Posty
    193
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 92
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    To ja coś dodam od siebie. Nie wiem kto mówi że poradnik jest NAPRAWDĘ ładnie napisany, bo ja widzę w nim dużo błędów ortograficznych które mogą zostać szybko zauważone i "naprawione". Dodam jeszcze iż zabrakło sieci Orange tak jak już ktoś wspomniał i został zignorowany.

    Dla kilku osób powyżej... Macie link na którym można sprawdzić czy TibiaME działa na waszych telefonach/systemach. Proszę: TibiaMe

    @Rock: "w" to świat od ang. world...
    "Najsilniejszym wojownikiem jest ten, Który pokonał sam Siebie!"
    Autor: Konfucjusz

  13. #28
    Delegat Awatar Zafahix
    Dołączył
    05 Dec 2009
    Posty
    356
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 115
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Poradnik fajny lecz chyba krótko grasz w TME.
    1. Na 20lvl powolnie się expi bez PACC? 0 expa za wszystko
    Od 10lvl co 1 poziom dostaje się o 10% mniej expa bez PACC.
    2. nie kupujcie tych z rozdziałką 240x320 Taka rozdzielczość wystarcza. Większość telefonów taką ma.
    3. Nie tylko na Symbiana jest wersja Hi-Res. Są też specjalne wersje na Androida, Iphony.
    3. Nie mam tam żadnego Rooka. Jak dobrze pamiętam gdy założymy nową postać to mamy jakiś tutorial (zabić kilka bugów, otworzyć skrzynkę, wziąć EQ) i wychodzimy do głównego miasta czyli Aurea. Tam expimy do 10-13lvl i kupujemy PACC. Więcej się nie opłaca expić bez PACC ponieważ dostajemy bardzo małe ilości expa.
    4. Mi tam wersja Hi-Res bierze max 1Mb w ciągu ~3h. Dużo zależy od tego czy masz odkrytą mapę, czy często chodzisz po schodach. Polecam kupić pakiet z nielimitowanym internetem. (Chyba każda sieć go wprowadziła) Jeden jest za 9zł a drugi za 15, kupcie ten tańszy bo to różni tylko tym, że po wykorzystaniu 150mb transferu (500mb dla 15zł) zmniejsza się prędkość internetu. Trochę wolniejszy internet ale i tak nie ma lagów.
    5. nie kupujcie telefon posiadających system operacyjny JAVA!, ponieważ wersja na te telefony jeszcze się nie ujawniła Na JAVIE zawsze można było grać w TME, nawet na dotykowych telefonach (klawiatura ekranowa w opcjach)
    Ostatnio edytowane przez Zafahix ; 22-09-11 o 18:09


  14. #29
    Czeladnik Awatar cabron
    Dołączył
    05 Jan 2010
    Posty
    53
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 4
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Grałem sobie w tą gra na lekcjach w gimnazjum :D, szkoda że już nie mam takiej ochoty żeby znów grać w tak dobrą grę na telefonie.


    Szukając siebie w tym buszu, w znakach na niebie,
    W kartki arkuszu, w pokrytej asfaltem glebie
    Znajduję mniej odpowiedzi niż jest pytań
    Prawda ukryta w rzeczywistości szarej jak tytan

  15. #30
    Obywatel Awatar yoksii
    Dołączył
    31 Oct 2011
    Posty
    25
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Mógłbyś dodać sieć Orange,fajnie opisane 10/10

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •