Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38
Wątek: Zacznij grać!
  1. #31
    Czeladnik
    Dołączył
    15 Mar 2010
    Posty
    44
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Ja mam pewien problem... gdy na telefonie (Samsung SGH-E250) pobieram gre to dochodzi pasek do konca i jest super zawiecha... juz gralem w ta gre i jest nawet fajna :D (wczesniej mielem inny telefon..) Prosze o pomoc jak ktos wie o co chodzi lub ma jakis pomysl... Zgory THX :DD

  2. #32
    Przodownik Awatar Tosian
    Dołączył
    17 Apr 2011
    Posty
    171
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 8
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    witam mam problem iz jak chce wbic do gry to pisze ze swiat jest offline caly czas HELP

  3. #33
    Czeladnik
    Dołączył
    10 Nov 2011
    Posty
    36
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 3
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Ja mam htc gratia z androidem i tez mam dobra grafe chociaz se w to nie gram ale wszedlem obczaic i juz na poczatku mi sie znudzila ;/
    New Owner

  4. #34
    Czeladnik
    Dołączył
    03 Feb 2010
    Posty
    37
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Fajna gierka tylko szkoda ze potem bez pacca masz polowe expa niz normalnie;/

  5. #35
    Czeladnik
    Dołączył
    14 Jun 2008
    Posty
    49
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 5
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    @Arvia :Nie oplaca sie grac przez wap i zwykly internet, jedynie przez wi-fi.

  6. #36
    Rzemieślnik Awatar Egzo
    Dołączył
    11 Apr 2009
    Posty
    64
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 89
    Podziękował(a)
    3
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Mam telefon Samsung Galaxy Note i nie działa (zacina się i nie chce się włączyć) próbowałem na Samsung Galaxy SCL i9001 i to samo nieeeeee
    Co do Symbiana (według autora najlepszy soft do TibiaME) Nokia zrezygnowała z niego na rzecz Windows Mobile więc nowych telefonów z symbianem na pokładzie niema co się spodziewać :p
    Szkoda że twórcy TibiaME olewają ludzi, nie działa na popularnych telefonach.
    No i przed wymianą fona nie opłaca się kupować pacca :D

  7. #37
    Delegat Awatar Zafahix
    Dołączył
    05 Dec 2009
    Posty
    356
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 115
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    Egzo spróbuj tej wersji TibiaME


  8. #38
    Przybysz
    Dołączył
    27 Nov 2012
    Posty
    7
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Zacznij grać!

    no troszkle zzera ale spoko

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •