Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Wątek: Skrypt na Utito Tempo
  1. #1
    Rzemieślnik Awatar Hell Marker
    Dołączył
    14 sie 2010
    Posty
    62
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Skrypt na Utito Tempo

    Witam. Daje wam uniwersalny skrypt na Utito tempo który dziala w 99,9%!
    Szukałem na google.pl skryptu na utito tempo ale żaden nie działał ;( albo spamowal lub wgl nie włączal tego czaru. Oto skrypt:
    "auto 100 listas 'Trade Helper'| tradesay 'utito tempo' | wait [$rand.20.20*500] "
    Czemu uniwersalny? Bo dziala prawie do kazdego. (np. zamiast utito tempo mozna zmienic na Utana vid, utito magic, utito tempo san.)
    Jeżeli Pomogłem Proszę o + :P
    Ostatnio edytowane przez Hell Marker ; 09-07-11 o 15:25

  2. #2
    Przybysz
    Dołączył
    15 lip 2008
    Posty
    0
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Skrypt na Utito Tempo

    Ale na ots jak jest spam manapotami + inne to nie zadziała, tzn działa jak nie spamuje, potrzebuje coś takiego jak na haste.

  3. #3
    Sekretarz Awatar Gangster9988
    Dołączył
    01 cze 2008
    Posty
    866
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 81
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 15 w 14 postach

    Domyślnie Odp: Skrypt na Utito Tempo

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Hell Marker Zobacz post
    Witam. Daje wam uniwersalny skrypt na Utito tempo który dziala w 99,9%!
    Szukałem na google.pl skryptu na utito tempo ale żaden nie działał ;( albo spamowal lub wgl nie włączal tego czaru. Oto skrypt:
    "auto 100 listas 'Trade Helper'| tradesay 'utito tempo' | wait [$rand.20.20*500] "
    Czemu uniwersalny? Bo dziala prawie do kazdego. (np. zamiast utito tempo mozna zmienic na Utana vid, utito magic, utito tempo san.)
    Jeżeli Pomogłem Proszę o + :P

    polecam to :

    auto 200 if [$strengthtime <= 1000] say 'utito tempo'
    I taka kurwa jest w supporcie ? o.O
    QUOTE=Zheyr]
    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Gangster9988
    no chyba coś Ci nie pykło :3
    Reboot poleciał, aż dziwne, że zrobiłem reboot, wykazuje, że host leży, a Ty nadal tutaj ;)[/QUOTE]

  4. #4
    Rzemieślnik
    Dołączył
    16 lip 2011
    Posty
    59
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Skrypt na Utito Tempo

    Spróbuj tego, powinien działać na takiej zasadzie że jak zobaczy potworka
    to użyje utito tempo
    -
    auto 100 listas "-Utito Tempo" | if [$mcount."$m.distance <= 1" >= 4] say 'Utito Tempo' | wait 9500
    -
    Skrypt nie testowany ale myślę że zadziała.

  5. #5
    Przybysz
    Dołączył
    23 lis 2008
    Posty
    4
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Skrypt na Utito Tempo

    Polecam:

    auto 100 {say 'Utito Tempo' | wait 1000*20}

  6. #6
    I ღ Kato Awatar diksus94
    Dołączył
    19 kwi 2008
    Posty
    967
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1286
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Skrypt na Utito Tempo

    Po coś to jest:

    Kosz.
    Mimo tak wielkiej płci naszej zalety,
    my rządzim światem a nami kobiety.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. ElfBot [Elfbot] skrypt eoxori gran,exori hur i utito tempo
    Przez kryszku w dziale Pomoc z Botami
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 29-12-10, 10:33
  2. Utito Tempo (bug)
    Przez Hilary w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 28-10-10, 16:59
  3. Skrypt tibia auto/utito tempo, utani tempo hur.
    Przez Nollie w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02-03-10, 13:45
  4. Utito tempo san
    Przez roxon w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 11-08-09, 17:05

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •