Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11
Wątek: Remere's Map Editor 2.2
  1. #1
    Delegat Awatar asol10
    Dołączył
    19 Jul 2008
    Posty
    322
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 38
    Podziękował(a)
    1
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Remere's Map Editor 2.2

    Zmiany:

    Cytat:
    - Obsługa protokołów 8,7, 9,1, 9,2, 9,46, 9,56, 9,6.
    - Pomoc przy kompresji OTBM map
    - Usprawniona instalacja OpenGL (może zapobiec bugom w niektórych systemach)
    - Teraz ładuje każdy nowy protokół automatycznie.
    - Ustawienia są teraz zapisywane podczas zamykania okienka preferencji, a nie tylko podczas zamykania systemu.
    - Dodano "Skocz do pozycji".
    - Dodano "Zamień element".
    - Poprawiono kilka ukrytych skrótów.
    - Działają teraz zakładki cyklu przodu i do tyłu, przytrzymując klawisz Shift.
    - Duże ikony terenu palety są teraz domyślnie.
    - Dodano "Kopiuj" do pozycji.
    - Naprawiono kilka błędów formatowania w oknach dialogowych.
    - Naprawione błąd z otwieraniem map pod protokołem 9.2.
    - Mnóstwo drobnych poprawek interfejsu użytkownika.

    Download:http://remeresmapeditor.com/rmedl.ph...ME-win-2.2.msi
    Skan:https://www.virustotal.com/file/9f2e...is/1342113263/
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  2. #2
    Przodownik
    Dołączył
    05 Oct 2009
    Posty
    173
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 29
    Podziękował(a)
    3
    Podziękowań 7 w 6 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Po zainstalowaniu jak chcę go uruchomić to wyskakuje mi błąd ''nie znaleziono punktu wyjścia procedury _except_handler4_common w bliblitece msvcrt.dll'' , próbowałem wrzucić dll'a do system 32 ale tam go już mam i nie mogę go podmienić bo pisze że plik jest w użyciu. Wie ktoś jak na to zaradzić ?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  3. #3
    Zbizu

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Nareszcie! Po chyba roku czekania. Dawno nie czułem takiego zadowolenia! Czas porobić hive, deeplingi i gnomy oraz... jeśli to otb na 9.6 jest dobre to i extensions pack nowy.
    Szkoda tylko że wyłączono funkcję live ale w zamian ma być podobno dana bardziej skompresowana forma map - otgz z tego co wyczytałem w temacie bety.

    @up
    zainstaluj .NET framework, service packi do systemu i najnowsze aktualizacje
    Ostatnio edytowane przez Zbizu ; 14-07-12 o 08:07
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  4. #4
    Przodownik
    Dołączył
    05 Oct 2009
    Posty
    173
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 29
    Podziękował(a)
    3
    Podziękowań 7 w 6 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    @up
    mam po instalowane net fremorki do 3.5 (inne gry/aplikacje które wymagają frameworka działają) service pack 3 oraz aktualizacje również są na czasie ma ktoś jakieś inne propozycje jak to naprawić :F?

    P.S sory za nowego posta ale nie mogłem edytować starego.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  5. #5
    Przodownik Awatar Luas
    Dołączył
    21 Jul 2009
    Posty
    199
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 16
    Podziękował(a)
    2
    Podziękowań 3 w 3 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Szkoda ze nie ma live mapping :<
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  6. #6
    Przybysz
    Dołączył
    17 Sep 2008
    Posty
    2
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Po ściągnięciu tego map edytora jak chce go uruchomić błąd _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll da się to jakoś naprawić ??
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  7. #7
    Przodownik Awatar Nec
    Dołączył
    10 Aug 2011
    Posty
    151
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 28
    Podziękował(a)
    2
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Mam ten sam problem co @up mam zainstalowane wszystkie aktualizacje i .NET Frameworki. Po prostu podczas uruchamiania programu RME.exe wywala błąd "nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll"
    Proszę o pomoc.

    Klikniesz na obrazek ?? w co wątpię, bo nikomu się nie chce wejść na 0,5s.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  8. #8
    Czeladnik Awatar Ferdek Kiepski
    Dołączył
    24 Dec 2009
    Posty
    52
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 76
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Mam to samo
    nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  9. #9
    Przodownik Awatar Nec
    Dołączył
    10 Aug 2011
    Posty
    151
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 28
    Podziękował(a)
    2
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Jeśli komuś dalej nie działa RME i wywala błąd o msvcrt.dll, a próbował już wszystkiego, to niech pierw zainstaluje Microsoft C++ Visual Studio 2010 SP1 a potem w katalogu RME, zmieni plik WSOCK32.dll na WSOCK32.old, po czym uruchomi ponownie komputer. Jeśli RME się uruchomi plik WSOCK32.old można całkowicie usunąć, ponieważ znajduje się on w WINDOWS/system32

    Pozdrawiam.

    Klikniesz na obrazek ?? w co wątpię, bo nikomu się nie chce wejść na 0,5s.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  10. #10
    Zbanowany
    Dołączył
    28 May 2009
    Posty
    591
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 100
    Podziękował(a)
    50
    Podziękowań 14 w 12 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Nec Zobacz post
    Jeśli komuś dalej nie działa RME i wywala błąd o msvcrt.dll, a próbował już wszystkiego, to niech pierw zainstaluje Microsoft C++ Visual Studio 2010 SP1 a potem w katalogu RME, zmieni plik WSOCK32.dll na WSOCK32.old, po czym uruchomi ponownie komputer. Jeśli RME się uruchomi plik WSOCK32.old można całkowicie usunąć, ponieważ znajduje się on w WINDOWS/system32

    Pozdrawiam.

    działa tylko ze na 9.6 client on mi w tym rme 2.2 nie pokazuje nowych items itd
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  11. #11
    Przybysz Awatar leszczu67
    Dołączył
    25 May 2008
    Posty
    6
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2

    mi chodzi na wszystkich klientach dzieki bardzo za RME polecam !!!
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Narzędzia OT Remere's Map Editor - nowe itemki
    Przez Edzio20 w dziale Pomoc
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 25-05-12, 22:05
  2. Mapy Pack ? Remere Map Editor 8.6
    Przez imperia645 w dziale Pomoc
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-05-12, 07:05
  3. Mapa Pz Tool usuwanie Remere's Map Editor
    Przez avaster12 w dziale Poszukuję
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-04-12, 10:04
  4. Remere's Map Editor
    Przez Kamil w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 59
    Ostatni post / autor: 12-08-08, 13:08

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •