Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 33
Wątek: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]
  1. #16
    Rzemieślnik
    Dołączył
    14 Dec 2013
    Posty
    98
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 21
    Podziękował(a)
    1
    Podziękowań 6 w 6 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Gdy włączam RME 2.2 wszytko pięknie działa tibia 8.6, zmieniam na 10.10 i zaczyna się ładować jednak zostaje na 0% i nic się nie zmienia :/
    Co robić ?
    Mam tibie 10.10 all jest ok tylko gdy włączam to się zacina na 0% :/
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  2. #17
    Delegat Awatar Tomekchleje
    Dołączył
    04 Jan 2014
    Posty
    425
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1150
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    573
    Podziękowań 183 w 156 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Tez tak miałem z jedną z pooranych map jest to prawdopodobnie uszkodzony plik otmb mapy.

    Chleje je Chleje je Chleje je ....
    Szatan jest wielki bo dał nam butelki są w dobrej cenie i każdego stać ...
    https://www.youtube.com/watch?v=_bX6kv3t5i8
    https://www.youtube.com/watch?v=ZN4ucjw_cFI
    https://www.youtube.com/watch?v=O6-6CQRSBDg Hardcore ;D My Love ! ;D

    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  3. #18
    Rzemieślnik Awatar new sell
    Dołączył
    25 Mar 2015
    Posty
    110
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 52
    Podziękował(a)
    8
    Podziękowań 7 w 7 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Sproboj przekonwertowac mapke 8.60 na 10.10 i sproboj wlaczyc jezeli nie wejdzie jest to wina rme jezeli wejdzie jest to mapa uszkodzona
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  4. #19
    Don RAHuene - Mapy na Zamówien Awatar R A H
    Dołączył
    24 May 2014
    Posty
    1,200
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 2224
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    102
    Podziękowań 240 w 218 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Jemu nie chodzi o mape tylko o rme ... Rme mu się nie chce włączyć na 10.10
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  5. #20
    Rzemieślnik Awatar new sell
    Dołączył
    25 Mar 2015
    Posty
    110
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 52
    Podziękował(a)
    8
    Podziękowań 7 w 7 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Rme mu chodzi tylko mapka nie chce sie wladowac :)

    Kod JS:
    1. Mam tibie 10.10 all jest ok tylko gdy włączam to się zacina na 0% :/
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  6. #21
    Delegat Awatar Tomekchleje
    Dołączył
    04 Jan 2014
    Posty
    425
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 1150
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    573
    Podziękowań 183 w 156 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Weź zrób nowa mapę zapisz zobacz czy da się wczytać jeśli tak znaczy że to plik tamtej mapy otmb jest uszkodzony. Co można zrobić, sprawdzić czy da się importować mapę na innych wersjach w RME ewentualnie spróbować otworzyć przez SME.
    Nie ma to nic do wersji bo powinno wywalić co najmniej jakiś błąd albo niezgodność.

    Chleje je Chleje je Chleje je ....
    Szatan jest wielki bo dał nam butelki są w dobrej cenie i każdego stać ...
    https://www.youtube.com/watch?v=_bX6kv3t5i8
    https://www.youtube.com/watch?v=ZN4ucjw_cFI
    https://www.youtube.com/watch?v=O6-6CQRSBDg Hardcore ;D My Love ! ;D

    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  7. #22
    Rzemieślnik
    Dołączył
    14 Dec 2013
    Posty
    98
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 21
    Podziękował(a)
    1
    Podziękowań 6 w 6 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    http://screenshooter.net/102363075/qvxqjeh
    taki blad wyskakuje gdy poczekam pod dluzszym czasie
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  8. #23
    Rzemieślnik Awatar new sell
    Dołączył
    25 Mar 2015
    Posty
    110
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 52
    Podziękował(a)
    8
    Podziękowań 7 w 7 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Moze masz inne id w rme i w tibii albo niektorych poprostu nie masz

    ---------- Treść dodana o 22:00 ----------

    Jezeli masz tibie dat i spr z tad to sproboj przeinstalowac tibie 10.10 i odaplic na orginalnej datcie
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  9. #24
    Przybysz
    Dołączył
    21 Jun 2008
    Posty
    1
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Witam mam następujący problem, mianowicie RME (wersja 2.2) odmawia mi posłuszeństwa na każdym kroku. Najpierw nie mogłem załadować plików .dat i .spr, mimo że trzy razy instalowałem tą samą tibię (8.6; dwie ostatnie instalacje były z oficjalnej strony RME). Problem ten jakoś rozwiązał się sam, chociaż też nie do końca, bo gdy próbuję wczytać mapę to również wyskakuje, że nie znaleziono .dat i .spr i kazano mi wskazać folder z tymi plikami. Po wskazaniu mapa się wczytuje, ale jej wcale nie widzę. Kolejny problem to taki, że nie mogę wczytać pliku .xml który jest odpowiedzialny za spawn potworów, ponieważ wyskakuje błąd o rzekomej nieprawidłowości pliku .xml(u kogoś innego RME, zarówno jak i mapa oraz plik ze spawnami potworów działa). Szczerze mówiąc nie wiem co mógłbym jeszcze zrobić, jakieś pomysły?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  10. #25
    Przybysz
    Dołączył
    15 Jul 2008
    Posty
    12
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Witam, to jest link do od 7.6 do 10.00 ?

    ---------- Treść dodana o 18:46 ----------

    10.31 ?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  11. #26
    Zbanowany
    Dołączył
    21 Oct 2013
    Posty
    428
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 627
    Podziękował(a)
    166
    Podziękowań 178 w 150 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  12. #27
    Czeladnik Awatar winted
    Dołączył
    01 Jun 2009
    Posty
    34
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    4
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    a ja szukam 10.90 :<<
    joł :DDD
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  13. #28
    Zbanowany
    Dołączył
    21 Oct 2013
    Posty
    428
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 627
    Podziękował(a)
    166
    Podziękowań 178 w 150 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  14. #29
    Obywatel
    Dołączył
    22 Sep 2008
    Posty
    24
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 82
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]

    Dzięki
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  15. Za ten post podziękował:  


  16. #30
    Obywatel
    Dołączył
    14 Jul 2016
    Posty
    17
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    27
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Remere's Map Editor 2.2 [7.6-10.31]



    niestety coś mi nie poszło z tym edytorrem
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Mapy Remere Map Editor
    Przez imperia645 w dziale Pomoc
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 28-06-11, 20:06
  2. Remere's Map Editor
    Przez El Thiere w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 04-12-09, 21:12
  3. Remere's Map Editor
    Przez adriian104 w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-07-09, 20:07
  4. [8.40]Remere map editor
    Przez Mayit w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 17-02-09, 20:02
  5. Remere's Map Editor
    Przez Quairon w dziale Stare tematy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-02-09, 10:02

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •