Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 26 z 26
Wątek: Bot na Medivia
  1. #16
    Czeladnik
    Dołączył
    28 May 2008
    Posty
    54
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 42
    Podziękował(a)
    4
    Podziękowań 5 w 5 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Ciekawe czy da rade to pod inne serwery zrobić.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  2. #17
    Przybysz
    Dołączył
    28 Dec 2009
    Posty
    12
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Saiynas King :
    jest problem przy MC , nie można odpalic kilku klientów wraz z elfbotem (posiadam wykupioną licencje)
    w każdym kolejnym kliencie elfbot zachowuje się tak jakby nie widział cracka wyłącza się po około godzinie.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  3. #18
    Delegat Awatar Azuusiek
    Dołączył
    11 May 2015
    Posty
    249
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 181
    Podziękował(a)
    46
    Podziękowań 45 w 38 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    automatycznie nie dochodzi?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  4. #19
    Przybysz
    Dołączył
    28 Dec 2009
    Posty
    12
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    dobra, owy problem ogarnąłem należy za każdym razem odpalać z poziomu administratora ( o dziwko przed update nie było to wymagane)
    Teraz mam kolejną zagwozdkę , przy ponad 2 MC wywala mi debuga ktoś może miał podobny problem ??
    Saiyan king : swoją droga to pomyliłeś adresy i fishing wyświetla jako shielding oraz coś tam z swordem , axem , club'em jest pomieszane ale tak to propsy za prace :)
    Pozdrawiam.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  5. #20
    Rzemieślnik Awatar Saiyans King
    Dołączył
    06 Feb 2009
    Posty
    96
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 310
    Nagrody i wyróżnienia:
    Podziękował(a)
    10
    Podziękowań 22 w 21 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez iwan977 Zobacz post
    dobra, owy problem ogarnąłem należy za każdym razem odpalać z poziomu administratora ( o dziwko przed update nie było to wymagane)
    Teraz mam kolejną zagwozdkę , przy ponad 2 MC wywala mi debuga ktoś może miał podobny problem ??
    Saiyan king : swoją droga to pomyliłeś adresy i fishing wyświetla jako shielding oraz coś tam z swordem , axem , club'em jest pomieszane ale tak to propsy za prace :)
    Pozdrawiam.
    Wyświetlanie skilli zostało poprawione i zmieniony został trochę kod jeśli chodzi o mc(w przypadku gdyby dalej były debugi proszę o debug loga na pw).
    Do tych zmian należy pobrać klienta ze strony.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  6. #21
    Czeladnik
    Dołączył
    28 May 2008
    Posty
    54
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 42
    Podziękował(a)
    4
    Podziękowań 5 w 5 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Saiyans King Zobacz post
    Wyświetlanie skilli zostało poprawione i zmieniony został trochę kod jeśli chodzi o mc(w przypadku gdyby dalej były debugi proszę o debug loga na pw).
    Do tych zmian należy pobrać klienta ze strony.
    Czy da rade jakoś przeżucić licencje z Tibijki/Kasterii na medivie? Moge podać klucz priv.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  7. #22
    Czeladnik
    Dołączył
    28 May 2008
    Posty
    54
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 42
    Podziękował(a)
    4
    Podziękowań 5 w 5 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Szkoda, że zawieszasz prace, pewnie na rzecz serwera DB. No nic trzymaj sie.
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  8. #23
    Przybysz
    Dołączył
    20 Dec 2015
    Posty
    10
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Witam, rozumiem że zawiesiłeś pracę, ale może mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak po aktualizacji Medivii poprawić klienta? :)
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  9. Za ten post podziękował:  

    Maj

  10. #24
    Przybysz
    Dołączył
    10 Jan 2017
    Posty
    11
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Jest jakiś aktywny Bot na Medivia nadal ?

    ---------- Treść dodana o 13:01 ----------

    Juz nie działa :( może ktos ma jakiegoś co działa ?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  11. #25
    Przybysz
    Dołączył
    10 Jan 2017
    Posty
    1
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań 0 w 0 postach

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez Maku19 Zobacz post
    Jest jakiś aktywny Bot na Medivia nadal ?

    ---------- Treść dodana o 13:01 ----------

    Juz nie działa :( może ktos ma jakiegoś co działa ?
    http://mediviaprobot.com

    Najbardziej zaawansowany bot jaki powstał tylko pod Medivie, 2 dni na start za free, potem 10$ 30 dni, już działa pod najnowszego klienta, twórca jest mega zaawansowanym programista, polecam! :)
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

  12. #26
    Przybysz
    Dołączył
    20 Dec 2015
    Posty
    10
    Reputacja:
    Punkty reputacji: 0
    Podziękował(a)
    0
    Podziękowań: 1 w 1 poście

    Domyślnie Odp: Bot na Medivia

    Cytat:
    Cytat Zamieszczone przez tylkobot Zobacz post
    http://mediviaprobot.com

    Najbardziej zaawansowany bot jaki powstał tylko pod Medivie, 2 dni na start za free, potem 10$ 30 dni, już działa pod najnowszego klienta, twórca jest mega zaawansowanym programista, polecam! :)
    Nie orientujesz się czy jest jakiś Polski reseller?
    Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Serwer Swirki Bajerki na Medivia.org
    Przez TenTypSwir w dziale Zdjęcia
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-08-16, 19:08
  2. Serwer [LEGACY] Medivia.org - Przygoda Luck'y
    Przez Rews w dziale Zdjęcia
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19-03-16, 23:03
  3. Konto Medivia Spectrum
    Przez Beatka w dziale Oferty kupna
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 26-12-15, 14:12

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •