BinS
User
- Reaction score
- 0
Cze?? witam was. Da?em sobi? za zadanie wyboci? knighta. Tylko tym razem chc? prowadzi? projekt i nie zawie?? was robi?c nudne screeny. Serwera nie podaje ze wzgl?d?w bezpiecze?stwa oraz mog? doda? ?e to co mam to jedyne itemy i do wszystkiego chcia?bym doj?? sam bez pomocy allegro itd. Nie my?l? puki co o paccu oraz skillach lecz o jak najszybszym zdobywaniu lvla oraz pieni??k?w.
Dodam tylko dwa screeny z powodu ?e wi?kszo?? informacji o postaci znajduja si? na mocj i prosz? o nie warnowanie mnie za celowe nie przestrzeganie regulaminu.
Jak wida?, u?ywam BBoTa tak?e wydaje mi si? bardzo optymalne ?e szybko i bezpiecznie b?d? botowa?.
Pozdrawiam wszystkich, zdj?cia b?d? stara? si? dodawa? co 24-48h zale?y jakie b?d? osi?gni?cia. Podaje tak?e sw?j nick poniewa? nie chce mi si? go zakrywa?.
Dodam tylko dwa screeny z powodu ?e wi?kszo?? informacji o postaci znajduja si? na mocj i prosz? o nie warnowanie mnie za celowe nie przestrzeganie regulaminu.
Jak wida?, u?ywam BBoTa tak?e wydaje mi si? bardzo optymalne ?e szybko i bezpiecznie b?d? botowa?.
Pozdrawiam wszystkich, zdj?cia b?d? stara? si? dodawa? co 24-48h zale?y jakie b?d? osi?gni?cia. Podaje tak?e sw?j nick poniewa? nie chce mi si? go zakrywa?.
Notka moderatorska: |
Regulamin to regulamin. Trzeba go przestrzega?. 24 godziny na dodanie trzeciego zdj?cia do postu inaczej b?dzie ostrze?enie. |