• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

#1 Event - Call of Duty

Status
Zamknięty.

Vendeto

First to fight!
Liczba reakcji
395
Witam, tak sobie pomy?la?em, ?eby zorganizowa? event w jak?e prze?wietnej grze FPP, kt?r? s? gry z serii Call of Duty. Nie napisa?em dok?adnie, kt?r? cz??? mam na my?li, bo to zale?y od tego jakie Wy ewentualnie macie, ja jak i kilku moich kumpli oraz klan mamy wszystkie cz??ci wi?c mo?emy si? dostosowa?. Je?li zg?osi?o by si? te minimalnie sze?? os?b, mo?na by zrobi? jaki? cup 1on1 SD | DM, albo w wi?kszych teamach. Oczywi?cie w gr? wchodz? tylko CoD'y oryginalne. Mo?na te? zrobi? nazi-zombies cup, ale to tylko w gr? wchodzi oryginalna wersja CoD'a: WaW, szczeg??y b?d? jak si? ju? zbierze jak?? ekip?.

Naturalnie program, serwer oraz prywatne kana?y do komunikacji g?osowej s?, wi?c niema si? czego obawia?. ;)

PC'towe wersje CoD'?w, kt?re wchodz? w gr?:
~ CoD 1
~ CoD: United Offensive
~ CoD: 2
~ CoD: Modern Warfare
~ CoD: World at War
~ CoD: Modern Warfare 2

Kontakt:
~Gadu-Gadu: 6412293
~XFire: daxeh
~E-mail: Daxeronek@gmail.com
~Skype: dawidos9

Dzi?kuje za uwag?, pozdrawiam i zach?cam do zapis?w,
Vendeto.

Odp: #1 Event - Call of Duty

Proponuj? Event na wersji Call of Duty 2 ,ma ma?e wymagania ,jest bardzo fajna i ?atwo dost?pna. Z Ch?ci? zagram na tym evencie ,je?eli b?d? mia? czas.

@up
Wersja jest do ustalenia, jednak jak widz? ''CoD'' nie cieszy si? zbyt du?? popularno?ci?, co wida? po ilo?ci graczy, kt?rzy chcieli by wzi?? w evencie o takiej te? tematyce udzia?. P?ki co, chyba lepiej zamkn?? temat, bo bardzo w?tpi?, ?e to wypali.

Witam
ja mog? wzi?? udzia? , mam CoD 2 i CoD 4 Modern Warfare
co do popularno?ci gry , u mnie na o?ce du?o os?b gra?o w cod 2 albo gra , widzia?e? ile jest server?w polskich ?jest ich mn?stwo i na ka?dym po 16-32 osoby
. mam `orygina?a `

Jak chcesz, mo?emy zagra? spara w Cod4 i Mw2.

Mam wszystkie wersje CoD'?w lecz najcz??ciej gram w czw?rk?.
Zg?aszam si? na ten Event i mam nadziej? ?e b?dzie ciekawy :D

Ja m?g?bym zagra? z wami. Ale je?eli chodzi o mnie to tylko CoD 6 (modern warfare 2).

Wersja jest do ustalenia, jednak jak widz? ''CoD'' nie cieszy si? zbyt du?? popularno?ci?, co wida? po ilo?ci graczy, kt?rzy chcieli by wzi?? w evencie o takiej te? tematyce udzia?.

Oceniasz to po napisaniu tematu na forum Tibijskim?

#Temat

Zg?aszam si? na Call of Duty 4 - Modern Warfare i Call of Duty - Modern Warfare 2, mi to ryba kt?re chcecie. Je?eli chcesz, mog? pom?c w organizacji wydarze? Call of Duty - Modern Warfare 2, bo za Call of Duty 4 - Modern Warfare ju? tak mnie nie ci?gnie.

Ostatnia edycja:

Nie ma co Call of Duty 2... Posiadam orga i z wielk? chceci? zagram!

Mam takie pytanie czy ten event wogule si? odb?dzie?

tak?e jestem zainteresowany. jak co? si? zacznie dzia? prosz? o kontakt ;)

Szkoda mi pisa?, ale musz? Wam napisa? ?e Ja pr?bowa?em ju? zorganizowa? jakie? wydarzenie to mieli?cie to w dupie, wi?c nie b?d? si? wysila?, co najwy?ej mog? pom?c Vendeto.

Ja bym m?g? wzi?? udzia? w tym evencie ale na CoD Mw 2.Oczywi?cie je?eli b?d? mia? czas ;p.Jak by co to gg 4179677

Status
Zamknięty.
Do góry