• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

#1 StarCraft today's event!

Status
Zamknięty.

Bartke

User
Liczba reakcji
5
Witajcie!

Jako i? z [USER]Ivellios[/USER]'em ostatnio gramy w StarCraft'a postanowili?my zebra? troszk? wi?ksz? ekip? poniewa? 1vs2 to nie jest ciekawa gra ;> Gramy na serwerze wi?c je?li chcecie z nami zagra? r?wnie? musicie ?ci?gn?? ich programy. Je?li macie StarCrafta to wystarczy pobra? auto-reg file + Anti-Hack Launcher(niewymagane!). Dok?adna instrukcja znajduje si? tutaj: .

Je?li ju? masz wszystko co jest potrzebne do zagrania i masz ochot? zmierzy? si? z nami napisz w tym temacie ; )

Dane eventu:
Gramy o: 19:00
Spotykamy si? na vt o: 18:40
Nazwa gry: tnet
Has?o: 123

Dane ventrilo:
Ip: 91.203.134.185
Port: 3882
Wersja vt: 3.0+
Channel: StarCraft event
Download ventrilo:

Dru?yny b?d? raczej losowo ustawiane, czyli jak kto wejdzie. Prosimy wszystkich, aby byli na ventrilo, ?eby przynajmniej wiedzie? co si? dzieje jest do bardzo potrzebne do organizacji spotkania ; )

Gracze(lista b?dzie aktualizowana):
-[USER]Faith[/USER]
-[USER]Ivellios[/USER]
-[USER]Toichi[/USER]

Tak wi?c zapraszamy do udzia?u w naszym evencie ; )

===
Przypominam ?eby z nami zagra? musisz by? zarejestrowany w lidze ICCUP wszelkie informacje dost?pne s? tutaj jak zagra?:
===

Odp: #1 StarCraft today's event!

Wreszcie! Kur** Wreszcie! Ile mog?em czeka?!? Faith ;* Kochany jeste?. Zapiszcie mnie do gry. Mo?na przenie?? gr? na 20:00:? O 19 ko?cz? trening a o 19:40 b?d? gdzie? tak na chacie. Mam nadzieje ?e ogarniacie gr?. Ja niestety nie mam mikro (nied?ugo sobie kupi?) ale na VT b?d?. Ive gra :D? Kim gracie? Ja albo Zergiem albo Terkiem.

Status
Zamknięty.
Do góry