What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

#1 Wywiad z serii "Vendeto zam?cza kadr?" - Vendeto vs. Help3r [Moderator]

Status
Not open for further replies.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
24fhhzs.png

s3cwu1.jpg

Vendeto: Witam Ci? Help3rze. Zechcesz udzieli? wywiadu (kt?rego i tak nie mo?esz mi odm?wi?, ale pytam z grzeczno?ci) dla naszego Tibia.net.pl?

Help3r: Dla Tibia.net.pl wszystko ;)

Vendeto: Bardzo dobrze. Zacznijmy od schematycznych pyta?, ?eby? nie dosta? zbyt szybko wstrz??nienia m?zgu. Napisz nam ile masz lat jak masz na imi? itp.

Help3r: Osiemnastk? sko?czy?em rok temu, mam na imi? Mateusz, urodzi?em si? w Siedlach.

Vendeto: Okej, skoro wiemy ju? co nieco o Twojej osobie realnej, chcia?bym si? r?wnie? dowiedzie? jak to si? sta?o i kiedy to si? sta?o, ?e pojawi?e? si? na Tibia.net.pl?

Help3r: Na forum znalaz?em si? z prostej przyczyny. Chcia?em znale?? silnik, aby odpali? swojego pierwszego ots, by?o to oko?o 2 lata temu, ale za bardzo nie interesowa?em si? sprawami forum(nowy u?ytkownik).

Vendeto: Pozw?l, ?e mog? teraz zanudza?, bo b?d? p?ki co pyta? o Help3ra, a nie o Mateusza, ale na Mateusza te? przyjdzie kolej. Wi?c chcia?e? za?o?y? sw?j pierwszy OTS - z tego co wiem masz du?e poj?cie w tej sferze jak? s? OTS-y, sk?d to zami?owanie i jak zdoby?e? tak? wiedz??

Help3r: Zacznijmy mo?e najpierw od wiedzy. Tworz?c pierwszego ots'a nie by?o ?atwo. Korzysta?em z poradnik?w, kt?re w jaki? spos?b pomaga?y mi w rozwijaniu wiedzy w tematyce Open-Tibia. Gdy tworzy?em kolejne serwery wyskakiwa?y mi przer??ne b??dy, o kt?rych nie mia?em poj?cia. Wchodzi?em za tem w poradniki lub w wujka google, aby naprawi? owe b??dy. Dzi?ki w?a?nie tym b??dom zdoby?em wiedz?. Co do zami?owania, wraz z koleg? chcieli?my postawi? serwer, na kt?rym mieli?my zamiar zrobi? sms shop i zarobi? na serwer dedykowany lecz pomys? nie wypali?, gdy? kolega mia? wewn?trzne IP, a ja za s?ab? szybko?? internetu.

Vendeto: Wi?c jeste? przyk?adem cz?owieka, kt?ry potrafi szuka? i rozgryza? swoje problemy - niestety, takich ludzi jest coraz mniej, a problemy z OTS-ami ca?y czas s?. Masz jakie? sugestie dla m?ody OTS-er?w? Wskaz?wki? Rady? Motywacj??

Help3r: Je?eli chcecie postawi? sw?j pierwszy serwer to pami?tajcie, aby si? nie poddawa?, si?ga? po rady do?wiadczonych OTS'er?w, korzysta? z poradnik?w, kt?re zosta?y storzone dla was, nowych jeszcze nie do?wiadczonych w tej dziedzinie os?b.Pami?tajcie, w ?yciu niekt?rych b??d?w nie da si? naprawi?, w informatyce da si? naprawi? wszystko.

Vendeto: Okej, w imieniu m?odych tw?rc?w serwer?w Open Tibia - dzi?kuj? za te wskaz?wki. Odbiegnijmy od OTS?w, ale zosta?my przy informatyce. Jak si? domy?lam i ten termin Ci? interesuje i na pewno masz na jego temat du?e poj?cie. Wi??esz z informatyk? jak?? przysz?o??? Kt?re dziedziny informatyki interesuj? Ci? najbardziej?

Help3r: Z informatyk? na dan? chwil? nie wi??e przysz?o?ci. ?a?owa?em, ?e nie poszed?em w kierunku informatycznym czego bardzo ?a?uje, ale c?? nie ka?dy wie co go czeka. Nie mam takiej dziedziny, kt?ra najbardziej mnie interesuj?, no ale je?eli pytasz to jest to Konfiguracja Po??czenia.

Vendeto: Ok, wi?c teraz dobry czas na odstawienie ?wiata wirtualnego i zaj?cie si? realnym. Skoro nie informatyka to kim chcia?by? zosta? w przysz?o?ci? Masz ju? jaki? plan na przysz?o???

Help3r: Mo?e to g?upie, ale ucz? si? ju? 3 rok w technikum jako technik-mechanik. Plan?w na przysz?o?? jeszcze nie mam, wszystko zale?y od matury:)

Vendeto: Obawiasz si? jej? Z moich skomplikowanych oblicze? wynika, ?e b?dziesz j? mia? w przysz?ym roku.

Help3r: Twoje obliczenia s? perfekcyjnie dok?adne:) Szczerze nie boje si? matury, ale by?o by ?le gdybym musia? zalicza? ponownie czego bym nie chcia?.

Vendeto: Za???my, ?e zdasz matur?. Co wtedy?

Help3r: Wybior? si? na studia w stolicy na Politechnik? Warszawsk?. Oczywi?cie je?eli b?d? mia? wystarczaj?c? liczb? punkt?w, aby si? tam dosta? :)

Vendeto: Mam na prawd? nieziemsko diabelsk? ochot? zapyta?... co by by?o gdyby? nie zda?, ale ok, odstawi? to. Politechnika? Wi?c wi??esz swoj? przysz?o?? z matematyk? lub fizyk? a mo?e chemi??

Help3r: Swoj? przysz?o?? wi??e z fizyk? oraz matematyk?. Mam rok, aby zdoby? wi?cej wiedzy w tym kierunku. Pytasz si? co by?o by gdybym nie zda?, na pewno za?atwi? bym sobie prac? po znajomo?ci lub wyjecha? bym do Anglii w poszukiwaniu pracy.

Vendeto: Wi?c jeste? przygotowany na wszystko - to dobrze. Eh.. ale po co ja w og?le o to pytam?! Przecie? mamy wakacje! Jak Ci one mijaj?? Wyje?d?asz gdzie?? A mo?e ju? gdzie? by?e?? Jak wra?enia? Ile zapami?ta?e?? :)

Help3r: Wakacje jak na razie mijaj? dobrze, lecz tak na prawd? wakacje jeszcze przede mn? ;) Wyje?d?am z kumplami na Mazury. Mam zarezerwowany domek na 6 osobow? ekip?. My?l?, ?e z tej wyprawy nie zapami?tam z byt wiele :>

Vendeto: Heh, to zrozumia?e. :) Apropo amnezji poalkoholowej, urwa? Ci si? kiedy? film i obudzi?e? si? w jakim? dziwnym miejscu, takim jak na przyk?ad w?zek pod TESCO, zakrystia, Mount Everest, Titanic b?d? inne?

Help3r: Heh, z powy?ej wymienionych sytuacji ?adnej takiej jeszcze nie mia?em, ale zdarzy?o mi si? zasn?? po wi?kszej ilo?ci alkoholu, po czym urwa? mi si? film na par? godzin. Obudzi?em si? na skuterze kolegi z g?ow? spuszczon? w d??, abym si? nie pobrudzi?.

Vendeto: Te? nie?le. :D A co do Twojej osoby? Jeste? typem osoby, kt?ra nie lubi wylewa? za ko?nierz czy pijesz tylko okazyjnie?

Help3r: Prawd? m?wi?c pij? okazyjnie, gdy szykuje si? wi?kszy melan? wtedy lubi? wi?cej wypi?. Wesela, urodziny, wtedy kiedy jest okazja.

Vendeto: Okej, ale zostawmy ju? alkohole, melan?e. Po chwili rozlu?nienia czas na powa?niejsze pytania. Jakie jest Twoje zdanie na temat Ko?cio?a Katolickiego? Jeste? cz?owiekiem wierz?cym czy ateist?? Je?li to pytanie jako? ci? "dotyka" to mo?esz na nie nie odpowiada?. (by? taki punkt w regulaminie)

Help3r: Jestem osob? wierz?c?. Wierz? w Boga, w tym roku mia?em bierzmowanie wi?c Duch ?wi?ty umacnia mnie w tej wierze :)

Vendeto: Duch ?wi?ty umacnia Ci? w wierze, bardzo m?drze powiedziane. Jakiego - je?li mo?na spyta? - wybra?e? sobie patrona przy okazji przyjmowania sakramentu Bierzmowania?

Help3r: Moim patronem jest Aposto? Mateusz patron alkoholik?w. Nie przypadkowe dane by?o mi te imi?.

Vendeto: Zostaniemy przy tej tematyce. Jaki jest Tw?j sens ?ycia i co s?dzisz o ?mierci?

Help3r: Moim sensem ?ycia jest d??enie do okre?lonego celu, kt?rego nie zdradz? ;) Du?o jest temat?w w?a?nie odno?nie ?mierci, co stanie si? z cz?owiekiem kiedy umrze. Moim zdaniem ?mier? jest czym? nowym, a ko?cem czego? starego.

Vendeto: Mhm, rozumiem. Jaki jest Tw?j stosunek do ksi??y i Ko?cio?a katolickiego?

Help3r: M?j stosunek do ko?cio?a katolickiego jest pozytywny. Ksi??a maj? za zadanie d??enie do nawracania ludzi, kt?rzy nie poznali jeszcze oblicza Boga. W ko?ciele nie by?em ju? 3 tygodnie, ale wiem co dzieje si? w mojej parafii.

Vendeto: Czy kiedykolwiek s?ysza?e? o czym? takim jak "Linia szczur?w"? Je?li tak to co o tym my?lisz?

Help3r: Nigdy o czym? takim nie s?ysza?em.

Vendeto: W skr?cie - okres powojenny, zacz??y si? ucieczki nazist?w z Europy w celu pr?by ucieczki przed sprawiedliwo?ci? i odpowiedzialno?ci? za w?asne czyny. Watykan umo?liwia? nazistom tj. np. Adolf Eichmann - jeden z g??wnych tw?rc?w "Ostatecznego rozwi?zania" odpowiedzialny za transporty do Auschwitz czy kapitan gestapo w obr?bie Pary?a - Priebke, odpowiedzialny za transport 50 000 ?yd?w do Auschwitz wyrobienie dokument?w na inne nazwisko i dzi?ki temu ucieczk? przez Szwajcari? / Austri? do W?och, z kt?rych bezpo?rednio p?yni?to do Ameryki ?aci?skiej - g??wnie Argentyny. Opr?cz tych dw?ch by?o r?wnie? wieeelu innych zbrodniarzy wojennych. Co o tym my?lisz?

Help3r: Je?eli to jest w 100% prawd? to Ko?ci?? post?pi? ?le w tej sprawie. Czasami pomoc innym jest b??dem.

Vendeto: W porz?dku. Mam teraz kilka pyta? dotycz?cych Twojego stosunku do naszego kraju - Polski. Jeste? patriot?? Spoufalasz si? ze swoim krajem? Czujesz si? Polakiem czy jest Ci to oboj?tne?

Help3r: Jestem patriot?, dobrze znam histori? naszego kraju, lecz nie pochwalam obecnych rz?d?w i polityki w Polsce, gdy? rz?dz? w niej oszu?ci.

Vendeto: W?a?nie mia?em si? pyta? o polityk?. Nie pochwalasz polityki aktualnej, wi?c na kogo zamierasz g?osowa? w najbli?szych wyborach parlamentarnych?

Help3r: W tamtym roku odda?em g?os jak na patriot? przysta?o, lecz na bie??cy czas nie mam jak dot?d ?adnego kandydata, na kt?rego m?g?bym odda? g?os.

Vendeto: Wi?c nie pochwalasz nikogo z aktualnych kandydat?w? Domy?lam si?, ?e Tusk i Kaczy?ski to zdecydowanie nie Twoi kandydaci, a Janusz-Korwin Mikke? Ma wprowadzi? wiele innowacji, jest typem buntownika, reprezentuje konserwacyjny liberalizm. Nie zastanawia?e? si? nad nim?

Help3r: Nie jestem na bie??co z polityk?, nie interesuje mnie ona, dlatego nie zastanawia?em si? nad tym.

Vendeto: Dobrze, zostawmy to, a co do naszego pa?stwa - wspomnia?e?, ?e znasz dobrze jego histori? - nawi?zuj?c do tego - interesujesz si? co-nieco histori? czy nie bardzo?

Help3r: Historia jest to nauka, kt?ra bada i opisuje przebieg wydarze?, kt?re mia?y miejsce w przesz?o?ci. Przesz?o?? ojczyzny znam lecz w znacznym stopniu nie interesuje si? t? dziedzin? nauki.

Vendeto: Co do u?ywek poza alkoholem - palisz, b?d? za?ywasz jakie? narkotyki? Je?li tak to czy czujesz si? uzale?niony czy robisz to i mo?esz przesta??

Help3r: Poza alkoholem lubi? zapali?. Nie jestem uzale?niony od nikotyny, po prostu kiedy jestem zdenerwowany wtedy pal?. Co do narkotyk?w razem z kolegami lubimy pofazowa? po joincie.

Vendeto: Ok, wi?c przejd?my teraz do tej bardziej warto?ciowej cz??ci Ciebie. Jakie s? Twoje zainteresowania, pasje? Tworzysz co??

Help3r: Zainteresowa? mam sporo: pi?ka no?na, informatyka, motoryzacja, muzyka. Nie mam ?adnych pasji. A owszem :) tworz? OTS'a "Venuria", prac? nad projektem trwaj? od 2 miesi?cy.

Vendeto: Mo?esz rozwin?? "pi?ka no?na"? Uprawiasz mo?e ten jak?e zacny sport?

Help3r: Tak gram w pi?k? no?n?. Nie nale?? do ?adnego klubu, po prostu wieczorkiem lubi? porga? na orliku razem z kolegami.

Vendeto: A jak? lubisz muzyk?? Jakie? konkretne grupy, wykonawcy?

Help3r: S?ucham hip-hopu. Lubi? Hg,Pej?,Eminema,Zdr,Paktofonik? oraz muzyk?, kt?ra wpada w ucho.

Vendeto: A je?eli chodzi o Tw?j projekt serwera OTS - zdradzisz co? takiego "extra tajnego", czego nie napisa?e? jeszcze w zapowiedziach serwera czy chcesz zrobi? ca?kowit? niespodziank??

Help3r: Chc? zrobi? ca?kowit? niespodziank?, b?d? z pewno?ci? skrypty jakich jeszcze nie widzieli?cie na ?adnym serwerze i wiele wiele wi?cej niespodzianek.

Vendeto: Dobrze wi?c, nie b?d? - chocia? nie mog? si? oprze? - maltretowa? Ci? na temat projektu, niechaj b?dzie niespodzianka. A je?li chodzi o film? Jakie kino preferujesz? Jeste? kinomanem czy takim kim?, ?e siedzi przy kompie i pomimo, ?e ma i?? na jaki? film w TV my?li sobie "Eee, b?dzie i tak na necie lub Pewnie nied?ugo zn?w poleci"?

Help3r: Nie jestem typem samotnika :) Oczywi?cie, ?e chodz? systematycznie do kina na premiery film?w, kt?re s? dla mnie interesuj?ce.

Vendeto: A kt?re? to filmy s? dla Ciebie interesuj?ce? Jakie gatunki?

Help3r: Interesuje mnie du?o gatunk?w filmowych. Ale jednym z takich najbardziej dla mojego samopoczucia s? horrory.

Vendeto: O, to bardzo fajnie si? sk?ada. Jakie? konkretne produkcje? Ten wywiad zakwalifikowa?by? do horror?w, romansu czy po??czenia akcji, dramatu i wsi?

Help3r: Brak konkretnych produkcji, jak jest jaki? horror fajny to id?. Ten wywiad zakwalifikowa? bym do dreszczowca.

Vendeto: Oks, a je?li chodzi o Twoj? ulubion? kuchni? i og?lnie jedzenie? Lubisz sobie podje?? czy mo?e wpierdalasz stjeki i dbasz o form?? Jakie jest Twoje ulubione danie?

Help3r: Moim ulubionym daniem s? pierogi z kapust? i grzybami do tego upieczone ziemnaczki prosto z pieca i ros?? wyprodukowany przez babci?. Dbam o form?, ja jestem tak? osoba, kt?ra mo?e je?? i je??, a i tak nie przytyje.

Vendeto: Masz ?wiadomo?? tego, ?e przez ostatnie zdanie zacznie do Ciebie pisa? pe?no zakompleksionych nastolatek?

Help3r: Hah, niestety mam dziewczyn?, przykro mi :(

Vendeto: O, poruszy?e? puszysty temat, sam chcia?em o to zapyta?. Jak na w?cibskiego cz?onka tajnego wywiadu Kazi przystoi musz? wyci?gn?? od Ciebie wszystko, wi?c zapytam. Jak Ci si? uk?adaj? relacje mi?osne?

Help3r: Bardzo dobrze, a wr?cz zajebi?cie ;). Jeste?my ze sob? ju? 3 lata tak wi?c nasz zwi?zek jest nie do rozjebania. Pozdrawiam Ci? Agu?; *

Vendeto: Swoj? odpowiedzi? na jedno pytania odpowiedzia?e? te? na dwa inne, kt?re chcia?em zada?, ale pech. No wi?c mog? jeszcze zapyta? o Twoj? przygod? z Tibi?. P?ki co m?wisz tylko o OTS - a Tibia real? Masz jakie? osi?gni?cia?

Help3r: Przygod? z Real Tibi? zacz??em od 6 klasy podstaw?wki, kiedy to by?a Tibia 7.6. Pami?tam jak jeszcze nie do?wiadczony cieszy?em si? z plate armora albo plate leg?w ;). Mog? powiedzie?, ?e do?wiadczenie mam spor?. Zaczynaj?c od 1 lvla dobrn??em a? do 159. By? to royal paladin na ?wiecie Pandoria. Sprzeda?em t? posta?, a zabra?em si? za handel przedmiotami i zarobi?em na tym wi?cej ni? expieniem.

Vendeto: No, no - to widz? osi?gni?cie ?adne. Jaki by? nick Twojej postaci? Jeste? wstanie sobie przypomnie??

Help3r: Heh nie jestem w stanie sobie przypomnie? ;) By?o to dosy? dawno. Nie wiem czy nawet ta posta? istnieje ;p

Vendeto: Ok, a je?li chodzi o Twoj? gr? - do?wiadczy?e? jakich? szczeg?lny rzeczy? Mo?e jaki? hunt bossa, ciekawy war, b?d? jaka? abstrakcyjna, niecodzienna sytuacja?

Help3r: Jednym z takich wi?kszych do?wiadcze? by?o do??czenie do gildi Gloria Victis- nadal najlepsza gildia na serwerze. Pekowanie innych cz?onk?w gildi/ wary by?y przewa?nie co miesi?c. Co do bossa mia?em akcj? z Ferumbrasem i Orshabaalem, lecz loot do mnie nie nale?a?.

Vendeto: Czyli ca?kiem "na bogato". ;) A je?li chodzi o jakie? inne gry? Jeste? graczem? Je?li tak to w co sobie popykujesz?

Help3r: Popykuje sobie w Counter Strike, Minecraft, Postal 2. Ale to do cs jestem najbardziej z tych gier przywi?zany.

Vendeto: Okej, na tym etapie zako?czymy oficjaln? cz??? wywiadu - dzi?ki za wytrwa?o??. Przejd?my teraz do skojarze? dotycz?cych r?wnie? forum oraz jego u?ytkownik?w.

Help3r: Nie mog? si? doczeka? ;)

Vendeto: Kazia??

Help3r: Marihuana

Vendeto: Krzysieq?

Help3r: Spamer. xd

Vendeto: Mrowisko?

Help3r: W?ciek?e mr?wki

Vendeto: Kabanos?

Help3r: Par?wka

Vendeto: Kadra TNET?

Help3r: ?mier? u?ytkownik?w xD

Vendeto: Ten wywiad?

Help3r: Do?wiadczenie

Vendeto: Lataj?cy potw?r Spaghetti?

Help3r: Monster.

Vendeto: Idiotyzm tych pyta??

Help3r: Debilstwo

Vendeto: Seks szesnastolatka z pi?tnastolatk??

Help3r: P?kanie miednicy.

Vendeto: Okej, pewnie uszczerbek psychiczny po tym wywiadzie odbije pi?tno na ca?ym Twoim ?yciu i zmieni Tw?j ?wiatopogl?d. Teraz masz czas na pozdrowienia. Hehe.

Help3r: Okej, to pozdrowienia dla ca?ej kadry TNP, b?g z wami. Pozdrawiam swoj? dziewczyn? Agnieszk? :* i wszystkich kumpli z Siedlec.

Vendeto: Masz jeszcze co? do powiedzenia przed zako?czeniem tego? wywiadu?

Help3r: Chcia?bym Ci podzi?kowa? za przeprowadzenie ze mn? wywiadu :) Ma?o kto by si? na to skusi?. xd

Vendeto: W takim razie dzi?kuj? Ci za wywiad i czas po?wi?cony na jego stworzenie. Bywaj pal?cy, pij?cy i zaci?gaj?cy si? Help3rze, kt?ry od 3 lat jest w zwi?zku z Agnieszk? i Twoja przysz?o?? zale?y od tego czy zdasz matur?, kt?ry nie obudzi? si? jeszcze nigdy w zakrystii ani na Mount Everest po libacji alkoholowej. Niech B?g ma Ci? w swojej opiece - Mateuszu, patronie alkoholik?w.

Help3r: ?adne podsumowanie ;) Dzi?ki jeszcze raz.

Z tego miejsca chcia?bym serdecznie podzi?kowa? Help3rowi za czas oraz zag??bienie si? w najg??bsze zak?tki psychiki oraz pami?ci, aby odpowiedzie? na niekt?re pytania.

Niebawem powinny pojawi? si? kolejne wywiady z serii!

Zach?cam do komentowania i oceniana wywiadu!

Pozdrawiam,
Vendeto!

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209
Odp: #1 Wywiad z serii "Vendeto zam?cza kadr?" - Vendeto vs. Help3r

Wida? ch?opaki, ?e si? postarali?cie, jednak czasami ch?ci to za ma?o. Wywiad jest za d?ugu, a to mnie zniech?ci?o do czytania takiego tekstu. Kolejnym minusem tego wywiadu jest osoba z kt?r? przeprowadzi?e? wywiad. Helper, niby doda?e? zdj?cie, niby pokolorowa?e? ?adnie, ale niestety, helper nie jest osob? dla kt?rej chcia?bym po?wi?ci? troch? czasu na przeczytanie tego wszystkiego (bez urazy helper), ale taki wywiad chcia?bym zobaczy? z Kazi?, grzesiem, b?d? z kim? z Tro. Z Helperem wywiad powinien by? kr?tki i schludny, aby zach?ci? u?ytkownik?w do poznania go, tym tekstem zniech?cili?cie mnie i pewnie wi?kszo?? os?b kt?re tu wesz?y. Szkoda ;/

Wywiad mia? by? d?ugi i wyczerpuj?cy tak jak chcia?a Kazia.

Nie kwestionuj? jej decyzji. Prawda jest taka, ?e nie jeste? odpowiedni? osob? do tak d?ugiego wywiadu.

Last edited:

Help3R

Forum friend
Reaction score
262

Wida? ch?opaki, ?e si? postarali?cie, jednak czasami ch?ci to za ma?o. Wywiad jest za d?ugu, a to mnie zniech?ci?o do czytania takiego tekstu. Kolejnym minusem tego wywiadu jest osoba z kt?r? przeprowadzi?e? wywiad. Helper, niby doda?e? zdj?cie, niby pokolorowa?e? ?adnie, ale niestety, helper nie jest osob? dla kt?rej chcia?bym po?wi?ci? troch? czasu na przeczytanie tego wszystkiego (bez urazy helper), ale taki wywiad chcia?bym zobaczy? z Kazi?, grzesiem, b?d? z kim? z Tro. Z Helperem wywiad powinien by? kr?tki i schludny, aby zach?ci? u?ytkownik?w do poznania go, tym tekstem zniech?cili?cie mnie i pewnie wi?kszo?? os?b kt?re tu wesz?y. Szkoda ;/
Chyba nie rozumiesz przekazu tego wywiadu. Wywiad mia? by? d?ugi i wyczerpuj?cy tak jak chcia?a Kazia. Je?eli kto? chce mnie pozna? to z pewno?ci? jak najlepiej i przeczyta ca?y ten wywiad. B?dziesz mia? mo?liwo?? zobaczenia wywiadu z wymienionymi przez Ciebie osobami :)
Je?eli kto? ma jakiekolwiek pytanie odno?nie mojej osoby ch?tnie odpowiem, zapraszam tutaj:
Help3R- Prezentacja

Last edited:

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

Je?eli kto? chce mnie pozna? to z pewno?ci? jak najlepiej i przeczyta ca?y ten wywiad.

Rozumiem ?e forum zmienia typ na matrymonialne? Nie czytam bo gejami si? nie interesuje.

Last edited:

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Chyba wjeba?o wam pytanie, gdzie? w ?rodku wywiadu.

Help3r: Tak gram w pi?k? no?n?. Nie nale?? do ?adnego klubu, po prostu wieczorkiem lubi? porga? na orliku razem z kolegami.
Przed t? odpowiedzi?.

Og?lnie wywiad dobrze przeprowadzony, d?ugi, mo?na si? du?o dowiedzie?, good work, bro!

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Chyba wjeba?o wam pytanie, gdzie? w ?rodku wywiadu.
Przed t? odpowiedzi?.
Og?lnie wywiad dobrze przeprowadzony, d?ugi, mo?na si? du?o dowiedzie?, good work, bro!

Dzi?ki bardzo, poprawione.

Prosz? o komentarze oraz propozycje Waszych os?b do wywiadu! :)

Xart Irok

Senior User
Reaction score
410

Wtf:

Powiem tak wywiad fajnie si? czyta?o, ale bo?e za d?ugi by? moim zdaniem ale przynajmniej znam ju? cz?eka lepiej :p

Last edited:

Diablo9515

Banned
Reaction score
14

Jak ju? niekt?rzy zauwa?yli wywiad by? za d?ugi, ale ciekawy. Og?lnie nie mam zastrze?e? i czekam na kolejne wywiady z serii. Og?lna ocena: 8/10

Pozdrawiam!

luki33

User
Reaction score
4

ciut d?ugi, ale za to ciekawy ^^
na przysz?o?? postaraj si? streszcza? lub zadawa? mniej pyta? xd

Scutcher

Active User
Reaction score
25

A ja powiem tak! Nie podoba mi si? ?adne z tych wywiad?w z Serii Vendeto..
zabra? mi przed chwil? partnera z kt?rym chcia?bym przeprowadzi? Wywiad " name " Help3R.. :( ..

Ok a teraz co do wywiadu, jak zawsze wy?mienity, prze fajnie si? czyta?o mi?o i weso?o :) Pozdrawiam.

Barrid

User
Reaction score
4

Wywiad jest faktycznie d?ugi ale lepiej tak ni? gdyby by? kr?tki, a pytania by?yby og?lnikowe. Tre?? wywiadu bardzo mi si? podoba?a, pytania s? dobrze przygotowane i wida?, ?e masz ju? wpraw? w robieniu wywiad?w. Oczywi?cie ciesze si?, ?e s? osoby ch?tne do przeprowadzania takich wywiad?w, a tym bardziej osoby do ich udzielania. Dobrze wiedzie? jacy s? ludzie, kt?rzy ka?dego dnia nadzoruj? forum, cieszy mnie tak?e fakt, ?e kadra stara si? nie tylko pracowa? od strony technicznej ale tak?e tworzy? warto?ciowe tematy na rzecz forum.

Status
Not open for further replies.