What's new

[1 - xxx] Vernix

Vernix

Active User
Reaction score
4
Witajcie,
Nie dawno zn?w zacz??em przygod? z Tibi? wi?c postanowi?em zrobi? "projekt" (je?li mog? to tak nazwa? :>).
Na pocz?tek:
?wiat na kt?rym gram to Ocera (ameryka?ski = multum brazyli) gram z przyjacielem , wi?c gra si? lepiej ni? samemu : ). W Tibie gra?em dawno temu, to moja najlepsza posta?,kt?r? sam wytrenowa?em, poprzedni? by? z ~4 lata temu, druid z 17 poziomem :)
Obecny stan postaci :
eq.png

Co chc? osi?gn?? ?:

LVL
10 [x]
15 [x]
20 [x]
25 [x]
30 [x]
35 [-]
40 [-]
45 [-]
50 + [-]
Skille:
20 [x]
30 [x]
40 [x]
50 [x]
60 [x]
70 [x]
80 [-]
90 [-]
100 [-]
110(?) [-]
Full EQ [-]
PACC [-]
Wraz z koleg? ubi? gracza "Heig" [-]

I najwi?ksze moje wyzwanie na Ocerze to stworzenie gildii kt?ra ma zapobiega? PK'owaniu ( g??wnie chodzi o pkowanie gdzie 40 lvl'e bij? ~20 ), to wielkie wyzwanie, gdy? jakie? 90% to brazyle i prawd? m?wi?c nie s?dz?,?e uda mi si? co? takiego zrobi?, ale na pewno spr?buj? :)

Teraz kilka screen?w z przesz?o?ci :
Podczas skillowania uda?o mi si? wbi? 4 mlvl :)
4.png

Skillujemy
50.png

Skillujemy v1
60skill.png

Skillujemy v2
70.png

Zabrak?o pieni?dzy na jedzenie do skillowania wi?c by? lootbag na zamku, a wraz z nim awans na 20 poziom :)
20.png

Pierwszy ubity dragon(19lvl) :
dragon1.png

I prze?amana moja dotychczasowa bariera dragon solo :)(21lvl) :
dragonsolo.png

A tutaj screeny z dzisiaj :
Jaka? godzinka za Orc Fortess :
loot3.png

I awans na 33 poziom :
33.png

To tyle, c?? jak na razie ch?ci do gry mi nie brakuje, w wakacje chc? wbi? jak najwy?szy poziom skilla (90+) po czym kupi? pacca i expi? :- ).
Mam nadziej?,?e moje ch?ci nie ulegn? po 2 tygodniach i temat postaram si? aktualizowa?,gdy b?dzie si? dzia?o co? ciekawego na mojej postaci :)

Pozdrawiam!

Hoseth

Active User
Reaction score
0
Odp: [1 - xxx] Vernix

?adny skill, lvl te? lecisz . czekamy na co? nowego ;]

Don Zibi

Active User
Reaction score
6

Ciekawe cele sobie postawi?e?, mam nadzieje ?e wytrwasz. Czekam na nowe screeny.

Tak przy okazji, na tym ofie wa?ci?e? co? ? Przy tym skillu ?

Vernix

Active User
Reaction score
4

Dzi?ki bardzo za komentarze ! :)

Tak przy okazji, na tym ofie wa?ci?e? co? ? Przy tym skillu ?
Ojj... Wida? na screenie z lootem ile buteleczek po manasach i potionach jest, waste przeogromne, p?ki co si? tam nie wybieram..

Dzisiaj troch? pogra?em :

Awans na 34 poziom podczas robiernia lootbaga na zamku :)
34.png

A tutaj zarobek ze skromnego lootbaga ( gdzie waste praktycznie r?wne zeru :> )
lootzamek.png

Pod wiecz?r kolejny poziom , 35 :
35lvl.png

I Loot kt?ry uzbiera?em podczas expienia :
lootDC.png

Aktualnie zbieram pieni?dze na jak?? lepsz? tarcz? :). Chc? te? pu?ci? mojego sorca na bota, aby wbi? 28 poziom, po czym b?d? troch? skillowa? :).

Pozdrawiam!

Michaelino

Active User
Reaction score
5

No tej kasy to du?o masz, ale ile dok?adnie? : P

Co zamierzasz potem robi?? Skille niez?e :)

Vernix

Active User
Reaction score
4

No tej kasy to du?o masz, ale ile dok?adnie? : P
bank.png

Nie za du?o,ale zbieram ci?gle :)

Kolejny dzie? si? sko?czy? i kolejne zdj?cia ;) :
Dzisiaj skromnie, tylko 1 level, nie mia?em jako? ochoty dobija? kolejnego (to pewnie przez te cyklopy, expienie na nich jest okropnie monotonne i m?cz?ce..)
36.png

i loocik z cyklop?w :
cyceloot.png

By?o tego o 1k wi?cej, ale jak wida? zaopatrzy?em si? w Crown helmet i Noble Armor,kt?re zdoby?em na que?cie :>.
(viale nie s? oczywi?cie po cyklopach, wczoraj pr?bowa?em pom?c koledze ubi? jakiego? gracza,ale niestety schowa? si? w pz ,wi?c lipa :<, dodatkowo dzisiaj by?em na dragonach ,wi?c troch? flaszek posz?o:>)

Co zamierzasz potem robi?? Skille niez?e :)
Wbij? 40 lvl, je?li m?j sorc si? ju? wyboci to b?d? skillowa? do ~85 a mo?e i nieco wi?cej.
Teraz mam tylko dylemat, jutro wbija? level czy zbiera? pieni?dze.. b?d? musia? si? zdecydowa? .. :).

Pozdrawiam serdecznie!

Last edited:

Vernix

Active User
Reaction score
4

Dzisiaj mia?y by? wbite 2 lvl'e, do pi?tku chcia?em wbi? 40 - jednak?e ponad 2 godziny temu podczas ucieczki przed pk uwi?zi?em si? w jakiej? jaskini i nie mog?em znale?? wyj?cia.... Po dw?ch godzinach szukania wyj?cia zobaczy?em jakie? 3 h lvl (110,157 i jaki? tam jeszcze) pomogli mi znale?? wyj?cie no ale ju? nie mam si?y ,?eby dobija? kolejny poziom, jutro si? postaram wbi? 2 czy mo?e nawet 3 lvle,ale zobacz? czy b?d? mia? ch?ci :- ).

Screen z dzi?, standardowo awans i loot:
37.png

A tutaj ?up ,kt?ry zdoby?em na DC:
lootdc1.png

W drodze powrotnej z DC zasta?a mnie mi?a niespodzianka, mianowicie :
snipergloves.png

hunter_male_0.gif
+
Sniper_Gloves.gif
=
hunter_male_2.gif

Zawsze podoba? mi si? ten outfit, dobrze si? sk?ada - gdy kupi? pacca b?d? mia? sw?j pierwszy addon ! :)

Pozdrawiam!

Vernix

Active User
Reaction score
4

Witam ponownie,
Jakie pewnie wiecie, CipSoft postanowi? nagrodzi? graczy tygodniem podw?jnego expa/skilli i mlvlu, wydaje si? super - ale nie do ko?ca, wszystkie expowiska s? pozajmowane, trafienie na dobry, pusty exp graniczy z cudem, no ale jak ju? jest 2x to trzeba z tego korzysta?, dzisiejsze zdj?cia :

Awasnik na 38 poziom:
38.png

Awnasik na 39:
39.png

?up zdobyty podczas expienia :
loot4.png

No i... Dzi? id?c w stron? DC napotka?em na Giant Spidera, nie chcia?em wastowa? pot?w wi?c uciek?em do temple - GS za mn?. obok temple bi? demon skeletona jaki? 32 palek ,na jego nie szcz??cie ja wszed?em do temple a biedak nie m?g? si? upora? z GS'em i DS'em no i zgon..
dedgs.png

Guardianka posz?a do DP i spr?buj? j? sprzeda?, a meduska zawita?a w moim ekwipunku : )

Pozdrawiam!

Donek Knight

Active User
Reaction score
6

?adnie Ci idzie a co najwa?niejsze jest ciekawie czyli co? wyjdzie z tego tematu :)
pokaz skille eq i kase w banku ; p

Michaelino

Active User
Reaction score
5

No z tym 32 palkiem to ?adny przekr?t :D Chocia? nie zamierzony

Vernix

Active User
Reaction score
4

pokaz skille eq i kase w banku ; p
Wszystko jest w postach wy?ej, aktualizacj? zrobi? jak podbije nieco skille(w tedy planuj? te? zmieni? sporo EQ)

Ostatnio mia?em ma?o ch?ci na gr?, a expienie na ghulach mnie znudzi?o - niestety wi?kszo?? expowisk jest zaj?tych nawet przez osoby z paccem (oczywi?cie na miejscach FACC),na szcz??cie Chata Nekromaty to do?? ma?o znane miejsce :).

dla odmiany na pocz?tek :
lootGuardianka.png

Ahh, guardianka !
40.png

Awansik na upragniony 40 lvl :p.
Dzi?kuj? bardzo za komentarze!
Pozdrawiam!

Donek Knight

Active User
Reaction score
6