What's new

[16-XXX] Projekt gry knightem.

Bardock78

User
Reaction score
1
Witam wszystkich.

Pewnie wielu si? przyczepi do nazwy tematu poniewa? napisa?em - Projekt "gry" knightem. Ot?? b?d? u?ywa? w wi?kszo?ci czasu wspomagaczy do gry ale przejd?my do rzeczy.

Nie zaczynam od zera ale startuj? z dosy? ma?ego lvla. Reszt? opisz? zdj?cia:

Ekwipunek:
yUxky.png

Skille:
14b09.png

Dodam tak?e ?e nie chce ujawnia? serwera, nicku z powod?w bezpiecze?stwa.
Przejd?my teraz do pierwszych awans?w postaci:
gepGM.jpg

mfp95.jpg

Mvgjl.jpg

Na teraz to wszystko, postaram si? dzisiaj doda? wi?cej zdj?? z awans?w ale niestety musz? zej?? z kompa.
B?d? si? stara? aby nikt si? nie nudzi? ogl?daj?c m?j temat.
Pozdrawiam, Bardock.

@Down: Staram si? rozkr?ci? ten temat i stworzy? fajn? posta? lecz doszed?em do wniosku ?e nie b?d? skillowa?. Chodzi mi o to ?e je?li gram na botach to tak czy siak kiedy? dostane bana, a w czasie po?wi?conym na train mog? du?o przyexpi?.

PS: Mam do was pytanie, czy chcieliby?cie abym skalowa? zdj?cia do okre?lonej rozdzielczo?ci i umieszcza? je w fajnych ramkach czy robi? to na surowo? Wiadomo zdj?cie po retuszu jest ?adniejsze ale niekt?rzy mog? wole? tak jak jest.

Dobra min??o troch? czasu. Czas to exp wi?c kolejna porcja awans?w tym razem bardziej przyjaznych.
ORrgS.jpg

hldKB.jpg

Wildhells

Senior User
Reaction score
119
Odp: [16-XXX] Projekt gry knightem.

No dobre itemy jak na ten lvl widze, ?e z lvl'em tak?e si? nie obijasz i lecisz. Proponowa?bym dorobi? skill? 60/60 i dopiero i?? na exp'a.

Powodzenia

Grzonas24

Active User
Reaction score
8

Ctrl+N chowa twoj nick.
Gogo 100.

Aliz

User
Reaction score
0

Uwazaj na tamtych rotach bo ?atwo cie zabic bez skulla :]. M?g?by? zdradzic jakiego bota u?ywasz?

Reaction score
191

Polecam Ci ka?de nowe screeny zamieszcza? w nowych postach, bo edytuj?c pierwszy post, temat si? nie ,,od?wie?a" i szybko zejdzie na kt?r?? stron? z tematami w dziale.
Dodatkowo lepiej by by?o gdyby? kupi? sobie PACC-a, i w dzie? expi? a w nocy skillowa? :)

Pozdrawiam

Bardock78

User
Reaction score
1

@Grzonas24 - Dzi?ki, postaram si? doj?? do takiego poziomu.
@Aliz - To czego u?ywam nie jest tajemnic?. U?ywam tibia auto lecz jestem w wi?kszo?ci czasie przy kompie wi?c si? nie boje.
@DzikiJohnson - B?d? si? stara? umieszcza? screeny w nowych postach puki co mam jeden awans i jest blisko do drugiego. Je?li chodzi o premium puki co nie chce kupowa? pacca. By? mo?e kupie go gdy b?dzie mnie sta? p?ac?c w GP.

Teraz przejd?my do screen?w:
q7Jmu.jpg

Nied?ugo wstawie nast?pne zdj?cia i my?l? nad zmian? miejsca. Co s?dzicie o Elvenbane?

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

My?l?, ?e Elvenbane jak na Twoj lvl b?dzie dobry. ?adny awansik. Rada taka na przysz?o?? - nie przerabiaj screen?w. Tzn. przerabiaj, ale tylko wycinaj najwazniejsze fragmenty i aby ka?de zdj?cie by?o takie same. Nick ukrywaj za pomoc? CTRL+N

Bardock78

User
Reaction score
1

Kolejny awans, tym razem bardziej oczekiwany.

jL1qo.jpg

Kolejnym zdj?ciem w tym po?cie b?dzi? awans w skillach. Nie du?y ale znacz?cy :D

Aliz

User
Reaction score
0

Robi?e? deserta? Bedziesz zmienia? eq czy narazie zbierasz gp?

Bardock78

User
Reaction score
1

Kase mam, EQ jak najbardziej b?d? zmienia? ale jak wbije wi?kszy lvl. Puki co mog? si? pochwali? tym ?e mam sporo topor?w na wy?szy level wi?c b?dzie ?atwiej expi?.

Dodam tak?e zdj?cie mojego kolegi kt?ry ze mn? gra. Na razie on tylko skilluje co potem przyniesie mu szybszy exp.
nt17p.jpg

Pozdrawiam.

Last edited:

Aliz

User
Reaction score
0

nielepiej ci b?dzie latac na fibuli?ile tu masz expa na godzine?

Bardock78

User
Reaction score
1

Sprawdza?em t? opcje, nie wiem czemu ale gorzej tam jest. Tutaj mam oko?o 9-11k/h zale?y od os?b na respie. Na 25 przenios? si? chyba na Elvenbane.

---Aktualizacja---

Tak jak my?la?em, dzisiaj by? udany dzie?. Doszed?em do wniosku podczas obczajania DC ?e musz? troch? poskillowa? bo nie wyrabiam na expie. Dodam tak?e ?e od 25 do 26 lvla expi?em manual.

Oto awanse:

mwPLt.jpg

wSKVq.jpg

Jutro mam zamiar wbi? te? dosy? sporo poziom?w tym razem manual, by? mo?e troch? poskilluj? ale teraz id? spa?.
Dobrej nocy.

BinS

User
Reaction score
0

Widze ?e projekt si? rozkr?ca. Ja mia?em sw?j ale da?em plame.
Gogo 100!

Bardock78

User
Reaction score
1

Witam ponownie, od dzisiaj b?d? stara? si? expi? manualnie i wychodzi mi to w miar? dobrze.
?wie?y awansik:

J5mFF.jpg

Dzisiaj chce osi?gn?? 30 lvl i minimum 50/50 w skillach.

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Screeny r?b bez chatu. Widz?, ?e si? nie obijasz i pniesz si? dalej w g?r?. Kupisz pacc'a czyli do 50+ / skille 80,80 b?dziesz na facc'u?

Powodzenia.

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Popieram koleg? wy?ej - wycinaj to co najwa?niejsze. Screeny b?d? wtedy o wiele mniejsze i przyjemniejsze dla oka ;)
Wed?ug mnie powiniene? po?wi?ci? troch? czasu na skillowanie i w najbli?szej przysz?o?ci zainwestowa? w PACC.
Nie planujesz mo?e jakich? zmian w EQ?
Jak tam stoisz z kas??

Good Luck :)

Bardock78

User
Reaction score
1

Eq mam ju? zakupione, b?dzie ono niespodziank?. Dzisiaj zmieni?em zdanie i zacz??em skillowa? lecz zgin??em przypadkowo przez lagga. C?? poradzi? odrobie lvl i skille puki co ko?cze expi? i zaczynam skillowa?. Pacca kupie na oko?o 60 lvlu lub wcze?niej. Zobaczymy jak si? b?dzie rozwija? posta?.