Odp: 3 praca by soczek1 "Maly Fort"
od kiedy to zosta?em profesjonalist??
@topic
Lepiej.
natura ju? jest bardziej szczeg??owa. doda?e? troche trawy i kamyczk?w, ?adnie
groundy. po prawej widze kilka bug?w bordera, no c?z, nic czego nie da?o by si? poprawi?
co do samego pomieszczenia to mam kilka zastrze?e?.
Ko?ci :O? paj?czyny? :O Co? dziwnego jak one si? tam znalazly?, rozumiem ma?e, w koncie pomieszczenia, w rogu, nie rzucaj?ce si? w oczy. ale takie bydlo wielkie? albo tam nikt nie mieszka albo strasznie s? lewiwi.
kilka niepasuj?cych do siebie element?w, te wozy powinni zaparkowa? raczej gdzie indziej, doniczki z roslinkami nie pasuj? do zaniednanego wn?trza, skoro nie chce im sie posprz?ta? paj?czyn to podlewali by je?. w?tpie
a mapa po prawej na dole wi?i w powietrzu zamiast na ?cianie, przeu? j? 1sqm up.
Dodam jeszcze jedno:
O ile robisz to w ten spos?b w jaki my?le ?e robisz to do obu pomieszczen po lewej nie b?dziesz m?g? wej?c, ale nie powiem Ci dlaczego :> dowiesz si? gdy b?dziesz mia? okazje to przetestowa?.
linia brzegowa dalej kwadratowa :<
mimo wszystko robisz post?py, mimo ?e momentami brakuje Ci wyobra?ni i logiki, to jest lepiej.
@down
naprawde kurde nie wiem sk?d si? wzie?o przekonanie ?e budowle nie moga by? kwadratowe, ludzie rozejzyjci? si? do oko?a. popatrzcie po realnych budynkach, zastan?wcie si? nad tym nad czym piszecie, m?wi?c 'nie podoba mi si? kwadratowy budynek', podajesz si? za lepszego architekta ni? kto? kto stawia? dom w kt?rym mieszkasz, (no chyba ?e mieszkasz w budynku na planie ko?a, tr?jk?ta, trapezu, kurwa sze?ciok?ta).
to by?o odnosnie archietktury.
odnosnie natury to si? 100% zgadzam, nie mo?e by? kwadratowo, na palcach 1 r?ki mo?na policzy? przypadki w naturze gdy co? u?o?y?o si? w kwadraty. Samo z siebie.
ale budowle?... Nie wiem i boli mnie to dlaczego 'kwadratowe budowle' tak zani?aj? oceny.