• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[300]Telefon dotykowy

Font

Active User
Witam
Pisz? tutaj poniewa? poszukuj? dobrego telefonu tak w cenach 250-300z?. Telefon ma by? dotykowy z w miar? dobrym aparatem, og?lnie dosy? multimedialny. Ma by? solidny, nie jaki? wieszaj?cy si? po zainstalowaniu kilku aplikacji. Og?lnie wola?bym aby telefon by? mniejszych gabaryt?w ale je?eli jest jaki? wi?kszy i bardziej godny uwagi to r?wnie? podajcie. Telefon dobrze gdyby by? nowy aczkolwiek u?ywane r?wnie? wchodz? w gr?. Cena do 300z? mo?e by? minimalnie przekroczona ale w wypadkach gdy na prawd? warto. Licz? tylko na sprawdzone telefony, a nie znalezione na allegro w tym przedziale cenowym. Z g?ry dzi?kuj? wszystkim za propozycj?. Peace.

Our partners and their custom servers:

Odp: [300]Telefon dotykowy

Nie znalaz?e? i nie znajdziesz...
Po pierwsze je?li telefon dotykowy to tylko z androidem.
Po drugie pomy?l gdyby telefony dotykowe i to takie z androidem by?y by po 300 z? to po kija ludzie mieli by produkowa? tablety? No jak chcesz to ci znajd? taki tani telefon co ledwo system chodzi, dotyk jest tak zrypany, ?e idzie si? usra? za przeproszeniem.
minimum to 600 z? za u?ywany w miar? dobry telefon np. Samsung galaxy s, b?d? samsung galaxy mini n?wka w okolicach 500 -600 z?, jednak takiego nie polecam bo laguje na aplikacjach 3d.

Chcia?em propozycje telefon?w w okolicach 300z? a nie 2 razy wi?cej. I telefon nie ma by? jaki? zajebisty z procesorem lepszym ni? starsze komputery. Po prostu ma by? dobry, funkcjonalny, dotykowy, multimedialny. I tutaj zaznaczam, ?e 'tani' to poj?cie wzgl?dne wi?c wiesz. Jako? niekt?rzy maj? telefony za 200z? z dotykiem i nie narzekaj?. Nie chce jakiego? kurwa monstrum technologicznego tylko dotykowego multimedialnego telefonu z w miar? dobrym aparatem, wifi, bt itp. Kurwa czy tak trudno zrozumie? ?e jak jest napisane do ok. 300z? to ma by? do ok. 300z? i g?wno mnie obchodz? opinie ludzi kt?rzy wal? ceny 2 razy dro?sze. Prosi?bym o nie wypowiadanie si? ludzi, kt?rzy prawi? swoje m?dro?ci bo chuj mnie one interesuj?, poszukuj? telefonu do 300z?, a nie kazania jak w ko?ciele.

ta nie narzekaj? bo my?l?, ?e tak ma by?... jakby? dosta? iphone i jaki? telefon dotykowy za 200 z? to w ?yciu by? si? nie zamieni? na ta?szy dotyk...

Skoro chcesz tanie g?wna to masz:
samsung corby }
samsung avila }Max 300z? n?wka

aPhone 4gs z dual sim ok. 200 z? n?wka

prosto z chin od naszych najlepszych spec?w od dotykowych ekran?w. Sprawdzone bo sam mia?em te g?wna. W samsungach dotyk mi si? zr?ba? po drugim klikni?ciu a aPhone tak si? mnie przestraszy?, ?e musia?em dwa razy wpisywa? kod pin

To chyba logiczne ?e jak mia?bym iphona to bym si? nie przesiad? na ta?sze bo po co? Nadal nie rozumiesz, ?e mi chodzi o telefon do 300z?, a nie wszystko co jest tanie jest g?wnem. Nie znam si? za bardzo na telefonach to chcia?em si? poradzi? ludzi, ale porada mia?a by? zgodna z tym co napisa?em - dotyk i do 300z? wi?c po co wyje?d?asz z jakimi? po 600 nie rozumiem tego. Do tej pory mia?em LG Ku990 i by?em z niego zadowolony ale przez moj? nieuwag? kilka razy mi spad? i po telefonie. To macie teraz punkt odniesienia ?e z ku990 by?em zadowolony :D. A te telefony to chyba kupi?e? na jarmarku u giermka ?e Ci si? rozjeba?y tego samego dnia. Peace.

Jedynie co w takiej cenie znajdziesz dobrego to tylko i wy??cznie Samsung Galaxy Mini, nic wi?cej.

xperia x8 - jedyny telefon dotykowy kt?ry znalaz?em do 300 z?... szkoda tylko, ?e ten shit rozlatuje si? po 3 dniach u?ytkowania, nie polecam.
Chcesz tego czy nie: porz?dnego fona za 300z? nie znajdziesz, wi?c si? z tym po prostu pog?d? i uszanuj osoby kt?re raczy?y Ci? o tym poinformowa?.

Bo?e, ludzie, dlaczego po prostu nie we?miecie jakiej? kom?rki na kontrakt? W play masz fajne oferty, warto sprawdzi?:

xperia x8 - jedyny telefon dotykowy kt?ry znalaz?em do 300 z?... szkoda tylko, ?e ten shit rozlatuje si? po 3 dniach u?ytkowania, nie polecam.
Chcesz tego czy nie: porz?dnego fona za 300z? nie znajdziesz, wi?c si? z tym po prostu pog?d? i uszanuj osoby kt?re raczy?y Ci? o tym poinformowa?.

Bo?e, ludzie, dlaczego po prostu nie we?miecie jakiej? kom?rki na kontrakt? W play masz fajne oferty, warto sprawdzi?:

Super oferty z abonamentem 130 pln a przy lepszych telefonach 300 pln miesiecznie przez 2 lata... Dziekuje bardzo za takie cos!
Wiekszosc osob korzystajac z telefonu nawet stosunkowo duzo i tak miesci sie w 50 pln miesiecznie. A reszte trzeba placic. Tak wiec troche jednak sie nie oplaca... Bo i tak musisz w jakims tam dluzszym czasie za ten telefon odplacic, w dodatku pewnie drozej niz kosztuje normalnie. No i musisz ta umowe miec przez 2 lata.

@top
Jesli chcesz na prawde cos takiego kupic nie patrzac na komentarze to masz oferty a tym poscie:
http://tibia.net.pl/komputery-i-informatyka/537504-300-telefon-dotykowy.html#post1463650
Innych ci nikt przeciez nie wymysli.
Nie zwracaj uwagi na komentarze i kup cos z tego.
Tylko zeby potem nie bylo "na forum mi polecili jakis shit w ktorym mi sie ekran popsul po miesiacu", albo "ten ekran dotykowy jest tak chujowy, ze korzystanie z telefonu jest meczace"... Taki telefon chcesz to taki sobie kup. Prosze bardzo. My cie tylko ostrzegamy, bo niektorzy juz swoje doswiadczenia maja...

@Rabbitez
Ale? przecie? ja szanuje innych. To wy nie szanujecie swojego czasu gdy wyra?nie jest napisane telefon do 300z? widocznie wi?cej pieni?dzy nie mam i pisanie o telefonach 2 razy dro?szych jest bezcelowe. M?g?bym na upartego powiedzie?, ?e np. 1 post bottera jest nie na temat blablabla... Dwa nie szanujecie mojego czasu, nie po to pisz? na forum aby kto? mi doradza? co? 2 razy dro?szego :). Nie chc? tutaj jaki? k??tni wszczyna? czy co? bo mam w dupie to forum ale wiem, ?e s? tu osoby kt?re mog?yby mi pom?c albo te kt?re si? przynajmniej staraj?. ?eby nie by?o ?e was wykorzystuje to dzi?kuj? wszystkim jeszcze raz za pomoc.
Chcia?bym si? jeszcze tylko dowiedzie? co za r??nica czy android ma bana czy nie?

Jak masz bana na androidzie np. za piractwo to nie b?dziesz mie? dost?pu do marketu i prawdopodobnie do neta? Cho? co do tego to nie jestem pewien.

Do 300z? nie polecam ?adnego telefonu z androidem poniewa? nic dobrego nie znajdziesz.
Samsung Galaxy Young i Mini pomimo ?e s? ca?kiem tanie zamulaj? ju? przy animowanej tapecie.
Znacznie lepszym rozwi?zaniem jest Samsung Avila, mo?na go kupi? za bardzo nisk? cen?, niekt?re modele maj? wifi (m?j akurat nie mia?) oraz GPS (te? nie posiada?em).
Telefon ma?y, dosy? multimedialny i wytrzyma?y.
Przetrwa? o?miokrotne pranie, a gdy zacz?? si? psu?, nawet mocne uderzenia o kant biurka nie wywar?y na nim wra?enia.
Ostatecznie poleg? gdy wyj??em wiertark? ze skrzynki no ale c??, telefon godny polecenia.

Super oferty z abonamentem 130 pln a przy lepszych telefonach 300 pln miesiecznie przez 2 lata
Kikimora, je?li Tw?j operator oferuje abonament za 300z? to fajnie masz tam u siebie.
Play przy abonamencie rz?du 120z? oferuje najnowsze smartfony w przyst?pnych cenach (Galaxy S II mo?na naby? nawet za nieca?e 500z?).

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Ej ja tylko mowie co zobaczylem. A co zobaczylem?

A skad to wzialem? Z linka ktory byl podawany w tym temacie. Tak wiec nie mow mi o innych ofertach kiedy to akurat ta byla tu pokazywana i to na jej podstawie pisalem swojego posta...

Co do avilii(?) to moja siostra jeszcze ja ma. I nie powiem zeby byl az tak wytrzymaly... Tylnia czesc odpada i trzyma sie na tasmie klejacej(ta co sie sciaga zeby wyjac baterie np).
Po kilku wlozeniach/wyjeciach karty pamieci cos sie uszkodzilo i teraz nie czyta karty. Ekran sie co jakis czas dekalibruje i trzeba wlaczac kalibracje co czasem nie jest proste jak wszystko jest przesuniete...
Poza tym samo uzytkownie tego telefonu jakos wielce niewygodne nie bylo, ale generalnie duzo jest przyjemniejszych do uzytku telefonow... Ale na pewno nie w takich cenach...

Polecam Ci "rodzin? HTC" a mianowicie brata Hero. Sam go u?ywam, jestem z niego zadowolony, 5 Megapixeli aparatu, Android, szybkie funkcjonowanie. Ja go kupowa?em na gwiazdk? za 350, teraz ju? pewnie b?dzie taniej.

NP ten:

Co do avilii(?) to moja siostra jeszcze ja ma. I nie powiem zeby byl az tak wytrzymaly... Tylnia czesc odpada i trzyma sie na tasmie klejacej(ta co sie sciaga zeby wyjac baterie np).
Po kilku wlozeniach/wyjeciach karty pamieci cos sie uszkodzilo i teraz nie czyta karty. Ekran sie co jakis czas dekalibruje i trzeba wlaczac kalibracje co czasem nie jest proste jak wszystko jest przesuniete...
Poza tym samo uzytkownie tego telefonu jakos wielce niewygodne nie bylo, ale generalnie duzo jest przyjemniejszych do uzytku telefonow... Ale na pewno nie w takich cenach...
Mia?em ten sam problem z czytnikiem kart pami?ci i klapk? obudowy.
Po oddaniu telefonu na gwarancj? wymienili cz??ci na nowsze, b?d? je po prostu naprawili, lecz to bez znaczenia bo do ko?ca swoich dni (oko?o 2 lata) nie by?o z tymi cz??ciami problemu.
Co do ekranu to nie mia?em z nim ?adnych problem?w.
@topic
Je?li Avila nie przypad?a Ci do gustu, mog? zaproponowa? co? z LG.
Mianowicie Cookie KP500 (tani i por?wnywalny do Avili, niejednokrotnie mia?em go w r?ku) - .

Pozdrawiam

Back
Do góry Bottom