Toichi
Advanced User
- Reaction score
- 15
Informacje:
Kiedy: 14.03.10 (Niedziela)
Godzina: 19.00
Server: Podolsk (Battle.net)
Channel: tnet (gdy wejdziesZ do gry wpisz /join tnet albo po lewej masz channel tam klikasz i wyszukujesz tnet)
Gra: (Info zostanie jeszcze podane, ale najprawdopodobniej m?j kolega Inter za?o?y)
Mapy:
-XvsX (TopvsBottom),
-Zombie (UMS) - zale?y od ilo?ci ludzi,
-World Diplo (UMS) - zale?y od ilo?ci ludzi.
Mapy nie musz? by? w takiej samej kolejno?ci jak na g?rze.
Informacje o Grze:
Je?li masz inny b??d, napisz mi na GG: 21188439
StarCraft jest mo?e i star? gr? ale lubian?. Oto komentarze z poprzednich event?w:
Kiedy: 14.03.10 (Niedziela)
Godzina: 19.00
Server: Podolsk (Battle.net)
Channel: tnet (gdy wejdziesZ do gry wpisz /join tnet albo po lewej masz channel tam klikasz i wyszukujesz tnet)
Gra: (Info zostanie jeszcze podane, ale najprawdopodobniej m?j kolega Inter za?o?y)
Mapy:
-XvsX (TopvsBottom),
-Zombie (UMS) - zale?y od ilo?ci ludzi,
-World Diplo (UMS) - zale?y od ilo?ci ludzi.
Mapy nie musz? by? w takiej samej kolejno?ci jak na g?rze.
Informacje o Grze:
StarCraft — strategiczna gra czasu rzeczywistego stworzona przez studio Blizzard Entertainment, wydana w roku 1998.
Pierwsza wersja zosta?a wydana dla systemu Microsoft Windows w roku 1998. Wersja na Mac OS pojawi?a si? rok p??niej, a port na konsol? Nintendo 64 ujrza? ?wiat?o dzienne w 2000 roku. G??wny w?tek fabularny dotyczy konfliktu pomi?dzy trzema galaktycznymi rasami: Terranami (wywodz?cych si? od ludzi wygnanych z Ziemi), Zergami (szybko rozmna?aj?cymi si? insektoidami) oraz Protosami (zaawansowanymi technologicznie wojownikami, posiadaj?cymi zdolno?ci psioniczne).
StarCraft sta? si? najbardziej kasow? gr? komputerow? 1998 roku oraz wygra? nagrod? Origins Award dla Najlepszej Gry Komputerowej Roku. StarCraft sklasyfikowany zosta? na 7. miejscu na li?cie najlepszych 100 gier wszech czas?w stworzonej przez portal IGN, a tak?e otrzyma? nagrod? Star of the Walk of Game w ameryka?skim Metreonie k. San Francisco, za popchni?cie gatunku gier RTS w kierunku szybkiego rozwoju.
Screen z gry:
FAQ
Napisz do mnie na GG: 21188439 to dam ci linka.Pytanie: Sk?d wzi?? gr??
Starcraft jest do?? star? gr? i nie dzia?a na nowszych systemach takich jak Vista lecz na XP dzia?a normalnie.Pytanie: Mam Windows Vista i gdy odpalam gr? wyskakuje mi b??d.
Gateway Podolska (Russia) nie dzia?a na oryginalnym Starcrafcie, mo?na si? na niego po??czy? posiadaj?c pirata.Pytanie: Dlaczego gdy chce wej?? na gateway Podolska (Russia) wyskakuje mi b??d ?
Budowanie wok?? bazy wie? obronnych jest oczywi?cie dozwolone, lecz budowanie wie? na wi?kszej cz??ci mapy nie.Pytanie: Czy "kampienie" tzn. obstawienie si? milionami wie?yczek jest dozwolone ?
Na pocz?tek polecam Terrana lub Protossa.Pytanie: Kim zacz?? gr??
Je?li masz inny b??d, napisz mi na GG: 21188439
StarCraft jest mo?e i star? gr? ale lubian?. Oto komentarze z poprzednich event?w:
B?d?, b?d?, poniewa? tamten event si? uda? to jak mo?e mnie nie by? na tym ? :d Jestem ciekaw czy b?dzie nas wi?cej czy mniej Fajnie si? gra?o, tak?e zapraszam innych do grania, wystarczy troch? u?y? m?zgu i ju? mo?na kogo? rozwali?. By Michu
Starcraft wymiata, dzisiaj o 6 wsta?em bo mia?em na 8:30 do szko?y i ciupa?em z komputerem. By Inter96