• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

502 Bad Gateway

Status
Zamknięty.

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
117
Wiec tak, od paru dni wyskakuje mi cos takiego na tnpl [tylko i wylacznie]
Kod:
502 Bad Gateway

nginx/1.2.2

Zamiast strony... na mozilli dziala wszystko ok, poczytalem o tym i wyszlo, ze to blad ze strony administracji i powinienem sie z nimi skontaktowac :) Wiec oto jestem

Odp: 502 Bad Gateway

W jakiej przegl?darce wyst?puje b??d?
502 nie powinien cho? mo?e dotyczy? Twojego komputera, pami?tam ?e jaki? czas temu osoby z zainstalowanym Hamachi mia?y problem z dost?pem do forum - je?li masz ten program to mo?e warto spr?bowa? go odinstalowa??
Spyta?em kilka os?b i ?adnej z nich nie pojawiaj? si? komunikaty b??du wi?c wykluczy?bym problem serwerowy, zw?aszcza ?e w drugiej przegl?darce wszystko dzia?a sprawnie ^^

Pozdrawiam

Wczoraj na telefonie ko?o 2 w nocy te? to wyskoczy?o, ale po 5-10 minutach ju? by?o wszystko ok.

Ajjjc zapomnialem dodac, ze dzialam na chrome :P
Odinstalowalem hamahi i zresetowalem pc i dalej to samo [teraz pisze z mozilli bo chromie nie czyta tej strony http://tibia.net.pl/threads/562839-502-Bad-Gateway] -- wyskakuje wlasnie bad gateway :D znaczy sie tak:
forum dziala ale wieksza czesc tematow nie [ bardzo duza wiekszosc ] + to nie wtyczki bo wylaczalem i usuwalem all :P

• Przeinstalluj przegl?dark?
  • ipconfig /flushdns (cmd)

Mo?e pomo?e.

Juz tak robilem :C
Fllushdns nie pomogl

Hmmm nigdy nie u?ywa?em chroma, ale gdy mia?em tak na mozilli to przesz?o po oko?o 3 dniach dopiero i w ten czas musia?em korzysta? z Opery :P

Ja mia?em ten b??d wiele razy na r??nych przegl?darkach tylko na tibia.net.pl wi?c jest to b??d le??cy po stronie strony/serwera.

@raul123 poprosil o ostrze?enie pomoze mu kto??
@top
spr?buj usun?? ciasteczka mo?e pomoc

usuwalem ciasteczka i cala przegladarke reinstalowalem [rejestr, appdata etc] wiec to blad po stronie servera/strony... tak jak pisal bean

Mia?e? ostatnio ten b??d? Jak tak, to napisz podczas przegl?dania jakiej stronki Ci to wyskoczy?o

Ten b?ad wyskakuje mi tylko i wylacznie na tnpl dlatego musze wchodzic tu z mozilli a to az boli bo </3 mozilla ;c Jestem pewny w 99.99% ze to wina strony a nie moja ;C

Tak ten blad wystepuje tylko w chrome

Status
Zamknięty.
Back
Do góry