• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [7.5] Gda?ski 7.5

Status
Zamknięty.

Namax

User
Liczba reakcji
0
Gda?ski 7.5
Od dawna zapowiadany przeze mnie OTS w ko?cu ruszy? na dobre :)
Jest to chyba jedyny OTS pod Tibie 7.5 :lol: Na wst?pie chc? wam powiedzie?, ?e ten OTS nie tylko przez wersje Tibii jest wyj?tkowy. To WY go tworzycie. Wy m?wicie mi czego brakuje, co jest nie tak, a ja to zmieniam. GM nie ma zawsze racji, dyskusje i otwarte wyra?anie pogl?d?w mile widziane. Prosi?bym jednak o zachowanie kultury :)
Nazwa serwera: Gda?ski 7.5
Adres Acc makera:
IP serwera: 89.76.211.205
Wersja klienta tibii: 7.5
Informacje o silniku: Gda?ski 1.0.1
INFO:
EXP x8
MLVL x30 (knight x50)
SKILLS x5000 (Nie b?jcie si? wszystko jest pod kontrol?, s?u?y to do tego, aby wyr?wna? profesje, poniewa? nie ma tutaj FAST ATTACKU i nic nie wskazuje na to, ?ebym mia? go doda?, chyba ?e wiele graczy, by tego chcia?o. Knight po kilunastogodzinnym treningu leje hity 100-450, wi?c jest dobrze :) )
LOOT: x2
RESPAWN 2minuty od zabicia potwora
Wszystkie powy?sze dane mog? ulec zmianie na pro?b? graczy.
screen1t.jpg

Kooperacje w grze. Profesje musz? ze sob? kooperowa?, by pokona? silne potworki.
screen2qf.jpg

screen3uvo.jpg

Stare, dobre silne UE, kt?re mo?emy pami?ta? ze screen?w Cachero.
screen4in.jpg

Screeny nie s? moje. By?y robione przez graczy Gda?skiego 7.5, wi?c pozwoli?em sobie na ocenzurowanie ich nick?w oraz textchatu.
Jeszcze kilka informacji :)
  • 3 Miasta, w tym jedno znane dla wszystkich YurOTS przerobione nie do poznania
  • Teleporty do najwa?niejszych miejsc (ale te? nie ma przesady :) )
  • HASTERUNE Wkurza Ciebie wolne chodzenie na pocz?tku gry? U?yj hasterune :)
  • R??d?ki pod 7.5 ZUPE?NA NOWO??
  • NPC sprzedaj?cy BP RUN i BP MANAFLUID?W
  • MANAFLUIDY dodaj?ce 500 manapoints
  • Pro?by na temat OTSA s? spe?niane dla pojedy?czych graczy. Czas oczekiwania na wykowananie wynosi do dw?ch dni. Jednak?e jak dot?d nie by?o przypadku, w kt?rym, by to nie trwa?o od 30 minut do 2 godzin
  • Du?o skrzynek QUESTowych, kt?re s? na bie??co dodawane. Zwracam si? wr?cz z pro?b? do graczy, aby mi m?wili gdzie tych skrzynek brakuje i co si? w nich powinno znajdowa?
  • ANTY-SPAM CZAROWY
  • Lubi? placki
Og?lnie atmosfera jest na luzie. To nie jeden z tych powa?nych OTS :lol:
OTS stoi na w?asnym silniku Gda?ski 1.0.1
W budowie Gda?ski 2.0, kt?ry zupe?nie odmieni tego OTS! (na lepsze ; p)

PS Chcia?bym doda?, ?e na tym OTS nie wyst?puje ?aden rodzaj faworyzacji. Najwy?szy level na OTS to 80. Moje postacie maj? po 30 i 60, tak?e no :)

Odp: [7.5] Gda?ski 7.5

Podoba mi sie pomysl z Tibia 7.5 ,nawet ciekawie sie na to patrzy ,po takim czasie : D

Ogolnie ,to na Twoim miejscu nie liczylbym na wiele osob,takie stare wersje Tibii ,nie przyciagaja mas ,ani teamow.Lecz oczywiscie podziwiam kreatywnosc i pomyslowosc.

Jedno napewno mnie dziwi:
"SKILLS x5000 (Nie b?jcie si? wszystko jest pod kontrol?, s?u?y to do tego, aby wyr?wna? profesje, poniewa? nie ma tutaj FAST ATTACKU i nic nie wskazuje na to, ?ebym mia? go doda?, chyba ?e wiele graczy, by tego chcia?o. Knight po kilunastogodzinnym treningu leje hity 100-450, wi?c jest dobrze :) )"

a widze ,jak jakis druid bije z rozdzki po 500+ (jezeli sie nie myle ,to jest rozdzka ,a moze sd :S)

W kazdym razie kilkunastogodzinny trening moze wyczerpac ,chyba ,ze treni na Exicie :lol:

"[*]Lubi? placki"
Ja wole nalesniki :ops:

To by bylo na tyle ,a i jeszcze "bierzacy" ;)

Daje 7/10 ,lecz osobiscie nie zagram ,ze wzgledu na czas oraz brak zainteresowania starsza wersja Tibii...

Thanks ,Cristal.

Fajnie by bylo jakby ots byl online :D
Czemu off?

W??cz serwer..
Nie przepadam za starszymi wersjami tibii ni? 8.11 ale jednak pokusz? si? i zagram zobacz? i oceni? dopiero wtedy czy warto by?o :D

Status
Zamknięty.
Do góry