What's new

[7.6] #troll Gallery

#NOOB

Senior User
Reaction score
88
Odp: [7.6] #troll Gallery

Ci?g dalszy...
804_4.png

Dalej...
384_5.png

570_6.png

593_7.png

"MORZE JAKA? K?STRUKTYWNA KRYTYKA? XD"​

Etedan

Advanced User
Reaction score
33

Og?lnie rzecz bior?c to i tak wielki szacun za mapki w 7.6 ! No to tak og?lnie to za?ama?o mnie to i? facet z twoim poziomem map wymy?li? taki bajer
jak drzewo kt?re podpiera k?od?..............jak na m?j gust to wygl?da bardzo ochydnie ponadto te zako?czenia od wodospad?w co s? na drugim obrazku i s? one na ?rodku wody
te? nie wygl?daj? za dobrze ;( Kolejna rzecz to ten wielki wielga?ny kwadrat r?wnie? na drugim obrazku na kt?rym jest wodospad nie da si? tego kwadraciku zniwelowa? troch?? :<
Na pewno da! Reszta wygl?da znamienicie chocia? szkoda ?e nie ma kepk?w trawy w tym kliencie bo to wszystko o wiele lepiej by wygl?da?o :)

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Og?lnie rzecz bior?c to i tak wielki szacun za mapki w 7.6 ! No to tak og?lnie to za?ama?o mnie to i? facet z twoim poziomem map wymy?li? taki bajer
jak drzewo kt?re podpiera k?od?..............jak na m?j gust to wygl?da bardzo ochydnie ponadto te zako?czenia od wodospad?w co s? na drugim obrazku i s? one na ?rodku wody
te? nie wygl?daj? za dobrze ;( Kolejna rzecz to ten wielki wielga?ny kwadrat r?wnie? na drugim obrazku na kt?rym jest wodospad nie da si? tego kwadraciku zniwelowa? troch?? :<
Na pewno da! Reszta wygl?da znamienicie chocia? szkoda ?e nie ma kepk?w trawy w tym kliencie bo to wszystko o wiele lepiej by wygl?da?o :)

Co do tej k?ody i drzew to mia? by? taki a'la "most" ale jak m?wisz, ?e ?le wygl?da to postaram si? to jutro jako? lepiej ogarn?? :p Cz??ci od wodospad?w na drugim obrazku mia?y robi? za fale ale skoro nawet nie przypominaj? ich to skasuje je. Reszt? te? postaram si? ogarn??, og?lnie rzecz bior?c to rzeka po lewej stronie na drugim obrazku nie za bardzo mi wysz?a wi?c b?d? musia? j? zrobi? od nowa.

A co do samego 7.6 to niestety pustynie i zimowe tereny trudno si? robi ze wzgl?du na znikom? ilo?? tego typu sprit?w :/

Last edited:

Tadeusz Norek

Active User
Reaction score
8

Prace na bardzo wysokim poziomie. Wida? du?o pomys??w i dobre ich wykonanie. Ale nie oszukujmy si? je?li to ma by? robione pod serwer to nie licz na to ?e troch? ludzi dostrze?e pi?kno mapy pomimo ?e b?d? po niej chodzi?. Wida? ?e du?o prac jest robione na pokaz - i bardzo ?adnie wygl?daj? jak na 7.6 to naprawd? jest torpeda. Szkoda ?e takich map nie spotykam pod 7.6 od ok. 2 lat. Same gotowe mazurki albo chujowate Yurki lub g?wniane Tibiafuny. Moja ocena to 9/10 (8- za tw?rczo??, 1- za gameplay (ludzie wol? biega? po kwadratach i naparza? z czaru bossy nie patrz?c na reszt?)).

Pozdrawiam :)