• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[8.1]Furious x30

Status
Zamknięty.

Wnuk123

User
Liczba reakcji
2
Witam.Po latach przerwy OTS zn?w zacz?l dzia?a?.
Z powodu wyjazdu za granice nie mog?em kontynuowac pracy OTSa.Lecz teraz o to stworzy?em nowego "znanego" Antica OTSa na kt?rym bedziecie mieli szanse zmierzyc sie z najwiekszymi wyznaniami,misjami.Aby serwer sta? na hoscie 24/7 musicie go troche wspom?c kupuj?c premium za 5 zloty.Wszelkie informacje
A wi?c:
Experience jest wi?kszy o 30 razy.
Magic jest wi?kszy o 30 razy.
Skille s? wieksze o 100 razy.
Loot jest wi?kszy o 3 razy.
Soft Boots regeneruj? mane o 200 oraz ?ycie o 200.
Life Ring regeneruj? mane o 50 oraz ?ycie o 50.
Ring Of Healing regeneruje mane o 90 oraz ?ycie o 90.
Mana Fluidy regeneruj? mane o 150 do 210.
Stworzy?em dla was super unikatow? robion? od zera mape.Koniec z kwadratami.
S? przydzielone teleporty dla Premium oraz dla FACC.
OTS narazie bedzie sta? po 4-5h dziennie.Lecz gdy uzbiera pieni??k?w stanie on na 24/7.
Nie tra? czasu na sen.Graj na Antica-OTSIE.
IP:anticaots.no-ip.info

Ostatnia edycja:
Witaj,
Ja mam propozycj? dla Ciebie. Napisa?bym na PM ale nie mam 15 post?w i jest b?l. Napisz na gg: 223494 to Ci wszystko powiem.

McSlaves-napisal mi tak na otsie.Czesc mam dla Ciebie propozycje.Przeslij mi sw?j silnik beddzie stal serwerze dedykowanym 24/7.Ja do niego niee ,dzieki nie chce.A on do mnie :15:27 Slawo [7]: Za 10 min nie bedziesz mial serwera

Nie s?uchaj noob?w :). I tacy na ?wiecie si? zdarzaj?. Wy?miej go i zjed? go np. "Masz 12 lat" :P. A co do serwer'a, mo?e by? fajny jednak ja nie lubi? exp 8+.

EDIT:

Witam.Opisze tutaj co zrobi? zeby kupic pacca.A wi?c.
1.Je?li masz 5 z?oty,jak nie masz idziesz do najblizszego sklepu,kiosku,supermarketu.
2.Kupujesz karte doladowuj?ca o 5 z?oty "Orange" zdrapke.
3.Zdrapujesz t? zdrapke.
4.14-cyfrowy kod wysy?asz na e-mail : tu poda?e? e-mail.
5.W e-mailu wpisujesz ten kod oraz sw?j nick z OTSA.
6.Po odebraniu przez GM-a maila otrzymujesz inva do domku premium gracz?w i tam kupujesz sobie premium za 7k.
7.Pami?taj ,?e to nie jest na przymus.Kupujesz karte na w?asn? odpowiedzialno?c.

WSZELKIE KODY,NICKI WYSYLAC NA EMAIL : tu poda?e? e-mail.

Pozdrawiam FuriousTeam.
Hahahaha. Od kiedy to dedyki sprzedaj? przez sms'a?? ;> I to jeszcze do?adowania kupujemy na w?asn? odpowiedzialno?? hehehehe :).

@Down:
No chyba, ?e tak :).

Ostatnia edycja:
Mam kolege "idiote" kt?ry skupuje odemnie te doladowania po 4 ziko.
Wi?c bede mia? czym zap?aci?.

Polecam ci reklamy google adsense, linkowanie, prowadzenie w?asnego serwisu, kieszonkowe, kupno dedyka, zarabianie tak kasy, sprzedawanie koszulek z naszywk? np. ots'a (100% bawe?na :) :P) i tak si? zarobi kaski sporo :D :P :) :].

To zale?y, bo w?tpi? by kto? kupi? koszulk? z naszywk? OTS. Pr?dzej by kto? kupi? z jak?? naszywka Tibia RL. Jak zarabia? kas?? hm s? r??ne sposoby. Id? do pracy ;) bo jak chcesz postawi? serwer dedykowany za kas?, to musisz mie? ja co miesi?c, a nie raz na ile? tam... Wi?c za sms pacc go nie wykupisz...

a tak to ju? musz? myka? wi?c jutro postaram si? wbi? na ots i go obada?.
i jak to sprawdz? to dam edita.

najlepiej to zarabiajac w pracy ale jak ktos ma od 10-15 lat to jak ma zarabiac? i tu jest problem sie nie postawi dedyka :D

Dzi?kuje za rady.Wiecie nie ka?demu sie powodzi i nie ka?dy dostaje pieni?dze od rodzic?w.Dlatego jak ktos kupuje mi doladowanie to ja te doladowanie sprzedaje dla znajomych po 3-4 zlote.W ten spos?b uzbieram na dedyka.
A tak wog?le to mam problemy z wstawieniem go na otservlist.org.
Caly czas pisze mi ze offline.
Pozdrawiam Wnuk123.

EDIT:
Ju? jestem znudzony ogl?dania noob ot'k?w po x99999999 expa.
Na x30 tez nie jest ci?zko wbic 100 level.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry