przy wodzie kwadratowo, nie potrzebnie jakie? "g?wno" doda?e? obok trawy, a ziemi ...
i po co oszukujesz ?
Wida?, ?e w RME robisz ( nic do tego nie mam ), a ukrywasz i w??czasz otmap editor i robisz screeny-.-
a moim zdaniem bardzo ?adna. Nie wiem czemu dowalacie si? do RME? Czym si? r??ni robienie mapy w OtMapEditor a RME? Ja robie w RME i mapki s? ?adne wi?c czemu mam nie korzysta? wyko?czone pracki r?wnie? s?. Mo?e jest pare niedoci?gni?? ale to drobnostka
Mapa ciekawa. Wida?, ?e jeste? kreatywny. Jest wszystko co by? powinno. Tylko jendo mnie kuje w oczy - niepoprawnie po??czy?e? brzegi z piaskiem, ale to cz?sto spotykany b??d.
Ah jak ja nie cierpie jak na mapie jest tak czystoDodaj troszke kamieni korzonkow trawy a scr nr 2 jest baardzo czysty tam wlasnie najbardziej przydaly by sie kamyki i korzonki trawki zrob tam jakies expowiska bo naprawde ladnie ci idzie
Znaczy powiem tak... R??nica pomi?dzy RME a starym dobrym ME? GIGANTYCZNA ;s RME daje niewiele mo?liwo?ci tak naprawd?... Tworzenie mapy nie jest ju? wyzwaniem i 'supcio expowisko z demonami w d?ungli' jest gotowe przez 11-letnie dziecko w 5min ;s Jednak imho podstawowt MapEditor (SimOne ) ci?nie pod ka?dym wzgl?dem. Je?eli ten koles robi takie mapki w RME... niech przerzuci si? na SimOne's ME... b?dzie jednym z najlepszych.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.