What's new

[8.1][mapa] Mapka do OTS Golden World

Status
Not open for further replies.

FMA

Advanced User
Reaction score
11
Witam , ots ju? powstaje. Poszukujemy ju? tylko programisty. Je?li tak owy to czyta , niech napisz? do mnie ... 5496626

Teraz mapka (ss)
43713609vo1.gif

21277398ch5.jpg

21pj3.jpg

41466896gi7.jpg

25hx0.jpg

213ge6.jpg

Narazie tyle , z czasem dojdzie wi?cej :)

Last edited by a moderator:

Hoster

Senior User
Reaction score
34
No, no... Bardzo fajna mapka ;) Niestety ni jestem programist?, ale... na pewno zagram jak b?dzie ON dla ludzi :]

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
Og?lnie nawet ?adnie, lecz gdzieniegdzie przyda?oby si? umie?ci? wi?cej szczeg???w.

Jeszcze co do pierwszego screena - ?le zrobi?e? dachy dom?w i jest pewien bug przy brzegu (??czenie zwyk?ego wybrze?a z pla??).

Marszal

Senior User
Reaction score
18
Jeszcze co do pierwszego screena - ?le zrobi?e? dachy dom?w i jest pewien bug przy brzegu (??czenie zwyk?ego wybrze?a z pla??).
Zgadzam sie ale co do tych dachow to orginalnie ;p

WaderoS

Advanced User
Reaction score
11
przy wodzie kwadratowo, nie potrzebnie jakie? "g?wno" doda?e? obok trawy, a ziemi ...
i po co oszukujesz ?
Wida?, ?e w RME robisz ( nic do tego nie mam ), a ukrywasz i w??czasz otmap editor i robisz screeny-.-

FMA

Advanced User
Reaction score
11
Na kt?rym ss ? Mapa jest mappera , nie moja. On wszystko robi , wi?c je?li robi w rme , a w?tpie , to na niego ;P

Je?eli chodzi o przedostatni , woda jest na ni?szym poziomie ;)

Miska

User
Reaction score
4
jak mam oceniac to 9/10 Naprawde ladnie sie prezetuje :D Zobaczymy jak bedzie wygladac na ots i jak sie na niej bedzie grac :D

Dine

User
Reaction score
1
Mapka super, ekstra wyko?czona...
Czemu wy wstawiacie na forum screeny nie wyko?czonych teren?w ;s?
Kwadratowo itp., itd. 4/10

ZaPy

Advanced User
Reaction score
25
Fajna mapka ale zr?b jakie? expowiska:D

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
a moim zdaniem bardzo ?adna. Nie wiem czemu dowalacie si? do RME? Czym si? r??ni robienie mapy w OtMapEditor a RME? Ja robie w RME i mapki s? ?adne wi?c czemu mam nie korzysta? :) wyko?czone pracki r?wnie? s?. Mo?e jest pare niedoci?gni?? ale to drobnostka ;)

GMdragon

Advanced User
Reaction score
3
mi si? podoba... pewnie zaczyna robi? mappy... ale wyobra?ni? ma i wida? ?e b?dzie dobry :D

Chris

Senior User
Reaction score
180
Mapka ?adna, kilka fajnych rozwi?za? kt?re mi si? podobj? ;)

Kurtis1

Advanced User
Reaction score
128
Mapa ciekawa. Wida?, ?e jeste? kreatywny. Jest wszystko co by? powinno. Tylko jendo mnie kuje w oczy - niepoprawnie po??czy?e? brzegi z piaskiem, ale to cz?sto spotykany b??d.

Voliess

Advanced User
Reaction score
10
Ah jak ja nie cierpie jak na mapie jest tak czysto:mad:Dodaj troszke kamieni korzonkow trawy a scr nr 2 jest baardzo czysty tam wlasnie najbardziej przydaly by sie kamyki i korzonki trawki zrob tam jakies expowiska bo naprawde ladnie ci idzie :cool:

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Ca?kiem ?adna mapa, ale s? na niej pusta miejsca,w kt?rych nale?a?o by co? umie?ci?. ?ycz? powodzenia.

FMA

Advanced User
Reaction score
11
Spokojnie , powoli ko?cz? map?. Jak chcecie , jutro dam kolejne ss ;)

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Dobra mapa, gdzie nie gdzie brakuje szczeg???w, aczkolwiek jest bardzo dobra. Daje 7/10.

Pozdrawiam,
Vendeto

Nosekxd

User
Reaction score
0
Znaczy powiem tak... R??nica pomi?dzy RME a starym dobrym ME? :p GIGANTYCZNA ;s RME daje niewiele mo?liwo?ci tak naprawd?... Tworzenie mapy nie jest ju? wyzwaniem i 'supcio expowisko z demonami w d?ungli' jest gotowe przez 11-letnie dziecko w 5min ;s Jednak imho podstawowt MapEditor (SimOne :D) ci?nie pod ka?dym wzgl?dem. Je?eli ten koles robi takie mapki w RME... niech przerzuci si? na SimOne's ME... b?dzie jednym z najlepszych.

Yoshimitus

New User
Reaction score
0
No Mapka Mi Sie Ogulnie Nawet Podoba.. Tylko Ze Na Ostatnim SSie Jest Po Prawej Stronie Taki Jakby Pomost... On Szpeci To Wszystko...

Sasuke99

User
Reaction score
0
DObra mapa
Zauwa?ylem 1 rzucaj?cy si? bug.
w 1 ss przej?cie z borda pla?owego na bord normalny jest ?le zrobione ;]
7/10

Status
Not open for further replies.