• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1]Spekto war

Status
Zamknięty.

Spekto

Active User
Liczba reakcji
0
Chcia?bym dzi? zareklamowa? mojego otsa o nazwie: ,,Spekto War'' :
Ip: 89.228.36.44
Port: 7171
Klient: 8.1
Czas online: 12-24h dziennie
Exp rate: 4x
Ml rate: 50x
Skill rate: 100x
Map by: Spekto
Ekipa:
God Spekto
Cm Dare Dave

Opis:
Jak sama nazwa m?wi jest to war. Czary rl tibia + exori par dla kin?w parali?uj?cy, za u?ywanie mc ban ip. Zbalansowane profesje. Nowe eq z questow. Questy od 300, 350 oraz 400 lvl. Na razie limit do 25 graczy, poniewa? na razie mam dosy? slaby sprz?t i lagi zaczynaj? sie na 25 osobach nied?ugo mo?e b?d? mia? lepszy sprz?t.. Nie ma mo?liwo?ci otrzymania priva. Passy 1/1 , 2/2 i 3/3.

1/1- pl team
2/2- br team
3/3- swe team

Filmy z serva:

Zapraszam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem czemu, u mnie by?y straszne lagi. A gra?o 19 os?b...

Wiem ze lagi poniewa? mam s?abego kompa. Dzi? dokupuje troch? ramu wiec mo?e troch? wi?cej os?b sie pomie?ci bez lag?w.. Chocia? czasem lagi mog? by? przez to ze braciszek co? b?dzie sci?ga?.. :PP

Ostatnia edycja:
ooo ja nie mia?em lagg?w :

Ostatnia edycja:
Nikt nie zmusza do grania. Dokupi?em troch? ramu i b?d? tera sprawdza? ile os?b b?dzie mog?o gra? bez lag?w.

You see Aata Arhari (Level 375). He is a sorcerer. He pwned 30 Players.

U?ywa koles MC teraz!! A Gma nigdy niema...

Ots jest dobry, tylko ludzie to kretyny. Z laggami na ots'ie si? spotka?em z 4 razy, ale generalnie nie by?o ?le. Przyda?oby si?, by? doda? jak?? porz?dn? mapk? (mo?e jaka? pustynia), bo ta Twoja 'fajna' nie jest. Jak znajdziesz czas to popraw czary, gdy? ja uderzy?em "Rage of the skies" ("exevo gran mas vis") i z 7000 many zosta?o mi 1000~. By? mo?e mi si? zdawa?o, ale raczej nie. Dodaj potiony jak mo?esz, bo wi?kszo?? os?b na tym ots'ie to kozaki, kt?re wchodz? na EO, czy Seromontisa, kt?ry ma 3,7 k hp i si? uhaj? (uh?w chyba 2000), a sorcem ?atwo si? nie gra ze starymi vialami.

Pozdrawiam,
Napster.

SPekto Je?li Chcesz Mog? Hostn?? Twojego Ots.
Jest Wada.
Nie B?dzie 24/7.
Nie Ma Lag?w Przy 30~ Osobach. Wczesniej gralo u mnie na enfo okolo 50+ i leciutenkie byly.
Jesli Chcesz To Si? Zg?o? :].
8807454 - gg ;]

WaderoS

ale po co:confused::confused: przecie? takich lagg?w ju? nie ma ;]

Pozdrawiam
VIP

Ostatnia edycja:
Sorcem gra si? dobrze. Ue zabiera specjalnie po 5k ale wali mocniej. Mapa dla mnie jest dobra ;D
@down nie moja wina ?e mam s?abego kompa..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry