What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1]training Monks

Status
Not open for further replies.

dawidzztop

Active User
Reaction score
3
Witam!
Mam problem... posiadam mapk? devlanda ale nie ma training monks mam r?znie?
zrobione miejsce na TM (boksy) ale nie mog? znale?? w map edytorze TM i ustawi? ?eby sta? w miejscu ..... albo mo?e kto? wie jak ustawi? w byle potworze ?eby sta? w MIEJSCU dalej sobie poradz? . PROSZ? O SZYBK? ODPOWIED? :)

Reaction score
1
to wklej

to wklej

<creature looktype="57" name="Training Monk" type="monster"/> ale tam, gdzie jest naglowek "Monks"

Mo?esz gdzie indziej ale jak wkleisz w monks nie bedziesz sie musial zbytniu za przeproszeniem sra? ze szukaniem bo bedzie razem z innymi monkami

Last edited:
Reaction score
1
hmm w1 miejscu? tak sie CHYBA nie da ale training monki nie wyjda jezeli sa 2, wzor : m= monk | |= przeszkoda P= player Z= protection zone

M| |M XD ?adny rusunek? xD
| | p| |
| | Z| |

Reaction score
1
hmm w1 miejscu? tak sie CHYBA nie da ale training monki nie wyjda jezeli sa 2, wzor : m= monk | |= przeszkoda P= player Z= protection zone ?adnie namalowa?em?

M| |M
| | p| |
| | Z| |

dawidzztop

Active User
Reaction score
3
hmm w1 miejscu? tak sie CHYBA nie da ale training monki nie wyjda jezeli sa 2, wzor : m= monk | |= przeszkoda P= player Z= protection zone ?adnie namalowa?em?

M| |M
| | p| |
| | Z| |

Znaczy mam maly domeczek na jednego mp ustawilem pz na jeda kratke i ta czarwana tez na jedna kratke ale i tak chodzi gdzie chce a jak jestem na pz to nie moge skilowa? ;/

Status
Not open for further replies.