• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[8.10/w?asny klient]Avantasia

Status
Zamknięty.

Aleq

Active User
Liczba reakcji
4
Witam wszystkich odwiedzaj?cych ten temat. Chcia?em wam zaproponowa? przygod? w ?wiecie Avantasia. Mapa ?wiata jest oparta na Enigma City i ternach (Evolutions) jednak z biegiem czasu zosta?a ona tak zmieniona, ?e dzisiaj wida? jedynie ?lady pierwowzoru. Ciekaw? gr? zapewniaj? wywa?one mno?niki - 15 dla zdobywanego do?wiadczenia, 10 dla tzw. "Lootu" i 20 dla umiej?tno?ci i poziomu magicznego. ?wiat ten n?kaj? r??ne najazdy potwor?w w mie?cie Enigma i w 3, ca?kiem nowych miastach, mi?dzy innymi:

-Morgaroth, Ghazbaran
-Bardzo rzadko Bazir, Infernatil, Verminor, Apocalypse
-Hero i Warlock na szlaku mi?dzy Enigma a House Land
-Pielgrzymi kultu Triangle Of Terror na zupe?nie nowej wyspie
-Orkowie na po?udnie Enigma
-2 Demony na szczycie Evenblane (rzadko)
-2 Yeti przy nowym, lodowym mie?cie Ghoran
-Yakchal w swojej wie?y obok miasta Ghoran
-The Old Widow w legowisku Giant Spider?w
-Brain Death w bibliotece beholder?w (nied?ugo)
-Aranos, Lord Demon?w w Darivmar Mines (nowe miejsce)

Wi?cej o ?wiecie gry dowiecie si? w bibliotece w pustynnym mie?cie Calipandra. Je?li chcesz tutaj gra? masz dwa wyj?cia:

a)?ci?gn?? Tibi? 8.1 i zmieni? w niej IP (IP Changer) na razii.hopto.org

B)(ZALECANE) ?ci?gn?? klienta Avantasii, aby m?c cieszy? si? nowymi przedmiotami, niedost?pnymi w zwyk?ym kliencie Tibii. Link tutaj:

SYSTEM PVP:

Serwer jest NO-PVP, natomiast w pi?tki, soboty niedziele (od 00:00 w czwartek do 00:00 w niedziel?) jest w??czony system PVP (nie PVP-E).

Gamemasterzy:

God Aleq On Avantasia
----------------------
GM Neptarus
----------------------
GM Daninos
----------------------

DANE HOSTA:
Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ x2
2GB DDR2 Ram
500 GB Telstar Hard Dive
2 mb/s ??cze

Speedtest:

SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! PROSZ? NIE ZRA?A? SI? MA?? ILO?CI? GRACZY, BO JE?LI ZACZNIECIE GRA? TERAZ, W PRZYSZ?O?CI MO?E BY? WI?CEJ GRACZY, ALE TO WY B?DZIECIE RZ?DZI?, BO WCZE?NIEJ ZACZNIECIE GR?!!!

Ostatnia edycja:
Aleq napisał:
B)(ZALECANE) ?ci?gn?? klienta Avantasii, aby m?c cieszy? si? nowymi przedmiotami, niedost?pnymi w zwyk?ym kliencie Tibii. Link tutaj:

Avantasia.rar

W?asny Klient?
Bo dla mnie to przer?bka.
?aden OTS nie ma w?asnego Klienta :P

moim zdaniem jakbyscie zrobili enchatowanie i jakias duza mapa zeby sie nie nudzic to by bylo ots swietny:p

UWAGA!!! OTS NA RAZIE OFFLINE, ZE WZGL?DU NA WPROWADZANIE ISTOTNYCH ZMIAN W GAMEPLAYU (nowa profesja, wi?ksza mapka troch?, system enchantowania i nowy silnik pod SQL). Z POWROTEM B?DZIE ON DNIA 30.04.08r.

@EDIT
Niby za co ten post dosta? warna? -_^ Napisa?e?, ?e za ?amanie regulaminu, ale ja w tym dziale W OG?LE nie widz? regulaminu. =/ Powiesz mi ocb ?

Ostatnia edycja:
Ots Online!!! 2 Nowe Miasta (w Sumie 6 Miast) I Wieele Nowych Expowisk (w Tym Nowe Miejsce Raidu Ghazbarana - Wielka G?ra W Stylu Goromy)!!! Zapraszam!!! Reset Charow!!!

Ostatnia edycja:
Od?wie?am. !!! ...................

AleQ Fajny Serwik Gratulacje :))

8/10 za ca?y serwer :}

Pozdrawiam :)

No wreszcie ktos tu mysli, a nie robi kolejny RL czy x9999 ;)

Nie wiem czemu moge wbi? na kont 111111/tibia ale na Account Manager ju? nie ;/ Tnz. pisze connection time out przy postaci a konto odrazu wchodzi ;/ A fajnie si? zapowiada? ten Ots'ik ;/

Od?wie?am.......................................

Klient

Klient

Napewno przerobiony klient tibii ciekawe tez bym chcial se przzerobic jakich program?w u?ywacie??

Status
Zamknięty.
Do góry