• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.21-8.22] Oferuj? siebie jako Mapper !

Status
Zamknięty.

GarQet

Senior User
Liczba reakcji
31
Witam !
W obecnej chwili poszukuj? jakiego? teamu, do kt?rego m?g?bym si? pod??czy? i doda? do OTS co? od siebie.
Chcia?bym aby :
- OTS by? 24/7 (najlepiej dedyk);
- OTS mia? w miare normalne Exp Rate. (np: ExpRate 5);
- OTS nie by? dla Itemk?w albo Char?w na RL !;
- OTS mia? przysz?o??;
- OTS trwa? d?ugo (aby szybko si? nie rozpad?);
- OTS by? pod nowsze wersje Tibii (np: 8.21, 8.22)

Niechce na marne pracowa? z lud?mi kt?rzy robi? OTS na pare dni.
Mo?e teraz co? o sobie.
Imie : Robert;
Stanowisko : Mapper;
Czas : Zajmuj? si? ponad 4lata;
Czas po?wiecany dziennie : Oko?o 3-4h. dziennie.
Lubie fantazjowa?, czasem mi to wychodzi na mapkach a czasem nie.
Czasem robie co? w RME a czasem SimOne.
Oto screeny (moje prace) :
1.

2.

3.

4.

No to tyle chyba o Mnie i o Moim Mapperstwie :p

Kontakt GG : 8624988
Czekam na propozycje pod tym Tematem, albo na GG.

Odp: [8.21-8.22] Oferuj? siebie jako Mapper !

Witam ja bym chcia? stworzy? porz?dny ots ale za bardzo si? nie przyk?ada?em mo?e we 2 wymy?limy ciekawy projekt, zabierzemy team i stworzymy ciekawy ots kt?ry by si? nie ko?czy? ?e najlepsza zbroja to mpa a najlepszy potw?r to demon. Je?eli chcia?by? stworzy? ze mn? ots pisz na gg: 5675240.
Ps: Te? zajmuj? si? raczej mapperstwem ale wymy?lam tak?e wiele pomys??w ;D
down
ok ^^

Ostatnia edycja:

Ja chcia?bym do??czy? do istniej?cego Teamu, poniewa? mam pewno?? ?e wypali, a moja praca nie p?jdzie na marne.
Albo do Teamu kt?ry wypali na 100% i jest ju? pare os?b w teamie a potrzebuja Mappera.

Od?wie?am Temat ! Dalej Aktualne !

Jest co? takiego jak "EDIT" A tak naprawde to ja cie mog? przyj?? na mappera ale poka? jakie? nowe prace bo te troche stare s? :p

Sorry, ale ja widzia?em twoje...
I niechce do ciebie doj??...
Kto? kolejny?

Ehh... Trudno. Czasem tak jest.

Nie wierz? w to ?e mappujesz 4 lata po 3-4h dziennie ; )
dobry wa? nie jest z?y.

Ten kole? po prostu kradnie map? i to wszystko. NIE DAJCIE SI? NABRA?!!!! to zwyk?y oszust nie uda?o mu si? zrobi? Ots-a uczciwie to teraz b?dzie krad? prace innych zal.pl takich ludzi i ciebie GarQet.
@UP
Ehh...mo?e i mappuje 4 lata wyniki jego pracy s? u g?ry.

Ostatnia edycja:

Uuuu... Co ja s?ysze...
Szkoda mi was dzieci neostrady, nie stety musze wam da? smutn? wiadomo?? "Mylicie si?", DOmin1920 nie musisz wymy?la? bzur, nie stety nie dosta?e? si? do Grupy bo Jeste? do "Du**!", co do komentarza Chris#'a to wp??czuje, i zostawiam to bez komentarza...

Radze nauczy? si? pisa? bo co? Ci nie wychodzi. Wed?ug Ciebie jestem do DUPY no c?? mo?e i tak. A dziecko Neostrady to ty. I nie Spamuj tu bo to nie nasza wina ?e nie potrafisz nawet teamu utrzyma?. Tylko mapy kradniesz bo tw?j Ots nie powsta?...a wiesz czemu? bo ty nie potrafisz uczciwie pracowa? i potem takie s? efekty. Radze Ci zamkn?? temat bo ze z?odziejami (przepraszam za s?owo ale taka prawda) nikt nie b?dzie pracowa?. Nawet jest jeszcze jeden pow?d...wiesz jaki? te twoje mapy maj? s? do bani. Z takimi pracami to idz do OTS pod Tibie[7.6] Nadajesz si?.

Ch?opcze ile masz lat ?
Wiesz czasem si? zastanwiam w takich chwilach czy rzeczywi?cie jeszcze s? takie osoby jak ty <?>, no ale jednak si? zdarza...
Je?eli masz dow?d ?e kradk? bardzo prosze, czekam na twoje dowody.

P.S. Nie spamuje, jak mo?esz to pisz takie rzeczy na PW, a nie spamujesz mi TEMAT !

Prosze o Jakiekolwiek ukaranie DOmin1920 za Spamming !
Dzi?kuje!

Prosz? bardzo ja moge dostac warna le ty te?. My?lisz ?e jak b?dziesz pisa? jak doros?a osoba to ni? jeste? ....B??D pomyli?e? si? ch?opczyku a dowod?w NA RAZIE nie posiadam i? nie mam kontaktu z osobami kt?re z nim pracowa?y(o ile kto? z nim pracowa?) a co do tematu to i tak idzie do zamkni?cia.

Pierwszy ss nie jest twoj... nie wiem jak reszta
Po tych komentarzach i ss nikt ci nie zaufa. Zrob cos sam a nie dajesz prace innych. Zal mi takich ludzi! Juz te ss widzialem na innych forach

No to ci gratuluje GoD Dixon, nie mog?e? widzie? takich screen?w, poniewa? ka?dy screen podpisuje, a ko?ystam tylko z tego forum.
Wi?c je?li o co kolwiek mnie os?dzasz, mniej jaki kolwiek dow?d kt?ry rzeczywi?cie potwierdza twoj? tez?.
A co do ciebie DOmin1920, to prosze nie spamuj mi tu wi?cej, bo tylko za?miecasz temat. Wcale si? nie uwa?am za doros?a osob? chociarz mam 15lat, niewiem ile ty masz ale z tego co wida? chyba ma?o skoro g?upimi, dennymi argumentami os?dzasz mnie o nic.
I prosze bez s?ow typu "Ch?opczyku" do mnie.
A pomog? ci pom?c szuka? os?b kt?re NIBY "Okrad?em", wystraczy zobaczyc w pierwszy post tego forum...

I prosze was, nie r?bcie z siebie jeszcze wi?kszych b?azn?w, tibijczyk?w i debili.
Dzi?kuje...
GarQet

@UP
Tu si? pomyli?e? napis idzie dorobi? wi?c hmm.... ukrad?e? prace a potem zrobi?e? napis nawet 9 latek to zrobi. jak jeste? taki kozak to zr?b jak?? prace i poka? ?e potrafisz co? zrobi?.

Sko?czcie si? k??ci?! A je?li tak bardzo tego chcecie, to zawsze jest PW/jakie? komunikatory.

Woristin dzi?ki... Ju? chyba zrozumia? ?e ?le zrobi?...
A co do tematu, kto? poszukuje Mappera?!

Status
Zamknięty.
Do góry