• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PHP 8.4-8.5+ AccMaker Gesior - Edit NAJLEPSZY DOST?PNY !!! --ZOBACZ--

Status
Zamknięty.
Odp: 8.4-8.5+ AccMaker Gesior - Edit NAJLEPSZY DOST?PNY !!! --ZOBACZ--

gdy chcem sie zalogowa? postaci? to w?asnie mi takie co? wtedy wyskakuje w silniku :(
[20/09/2010 15:28:14] data/lib/database.lua:60: [Result:getDataInt] Result not set!
[20/09/2010 15:28:14] stack traceback:
[20/09/2010 15:28:14] [C]: in function 'error'
[20/09/2010 15:28:14] data/lib/database.lua:60: in function 'getDataInt'
[20/09/2010 15:28:14] data/creaturescripts/scripts/login.lua:42: in function <data/creaturescripts/scripts/login.lua:5>

CO ZROBI? MOJE GG 6983102

Ostatnia edycja:

Mam taki problem z tym makerem ot?z jak instaluje w 4 punkcie wychodzi co? takiego:

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'theforgottenserver.players' doesn't exist' in D:\xampp\xampp\htdocs\install.php:590 Stack trace: #0 D:\xampp\xampp\htdocs\install.php(590): PDO->query('SELECT * FROM p...') #1 {main} thrown in D:\xampp\xampp\htdocs\install.php on line 590

O co chodzi?

No spoko mowicie ?e jest ok a w ogole sciagn?c si? nie da dajcie na inny host albo wrzuccie tego acc... Bo jak przecie? mam sciagnac

moj ots uzywa tego 88.156.237.47 zaczyna sie robic ciekawie duzo osob zaczyna byc

No bardzo ale to bardzo dobra robota . Z tego co widz? to cieszy si? on du?? popularno?ci? w?r?d u?ytkownik?w . Nareszcie jaki? ACC , gdzie znajdziesz polsk? wersj? j?zykow? . Jeszcze raz naprawd? dobra robota - tylko troszk? nie podoba mi si? szata graficzna . Pozdrawiam !

Witam
Acc maker jest super ale jest jeden b??d nie da si? wylogowa? po zalogowaniu na konto.

Super acc maker ;D Full Spolszczony i wg! ;D Szkoda, ?e nie doda?e? par? zak?adek jeszcze ale takto jest zajebist*y ;D Czekam na wi?cej, lepszych prac. ;D Co za cioty m?wi?, ?e jest z?y ... ja mojego acc makera spolszcza?em 3 tygodnie, wi?c pomy?lcie, ile to pracy i zapa?u.

Pozdrawiam,
Lee

Mam taki blad ze jak naciskam na ( Moje Konto ) to mi kieruje na strone otland o co chodzi?? W czym jest blad??

Bardzo fajny acc maker. Dzi?ki za wstawke.

Siemka m?g?by kto? reuploadowa? poniewa? wszystkie linki niestety juz wygas?y bd wdzi?czny

Linki wygas?y, wi?c reupload:

Ps. czy do reupa musz? robi? skan? :/
@top
Accmaker ?wietny, sam go u?ywam po przer?bce :) 8.5/10

A czy na tym acc makerze jest polskie kodowanie znak?w?
tzn UTF8?

Bo jak go zamieni?em za starego, to mi w sms shopie zamiast polskich znak?w '?' wyskakuje.

wie kto? mo?e jak naprawi? b??d w forum wyskakuje mi co? takiego has?o do bazy danej dobrze wpisane doda?em te? do pocz?tku kodowania 'php' bo by?o tylko '<?'

Nie wiem czy kto? jeszcze zagl?da ale napisz?. ?ci?gn??em, acc maker jest git tylko jak klikam na button "Zaloguj", "Moje konto" lub "Wyloguj" przekierowuje mnie na stron? otlandu :( Szuka?em w plikach ale nie mog?em znale?? gdzie mo?e by? b??d. Pomo?e kto??

a ja mam problem bo wskazuje dobre miajsce silnika I

Warning: Error parsing D:/ots/Rookgaard/config.lua on line 127 in D:\xampp\htdocs\install.php on line 152

Status
Zamknięty.
Do góry