• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 8.54-8.57 !! Dragemia.eots.pl , mapa moon ots przerobiona , duzo pvp place !!

Status
Zamknięty.

kubq

Senior User
Liczba reakcji
40
Dragemia Prezentuje!! :
Ip: dragemia.eots.pl
URL:
START: 17/09/2010 rok! Godzina 12:00
Napewno kazdy zna mape moon ots i wie jaka jest dopracowana oraz jak swietnie mozna sie na niej bawic i grac .
Oglaszam nowy start , nowego otsa , z nowym supportem , nowym sponsorem i z nowa zabawa !
*Informacje dotyczace serwera:
--Stages--
#1-200: x300#
#201-400: x150#
#401-650: x120#
#651-800: x75#
#801-1000: x25#
#1001-1300: x15#
#1301-1400: x10#
#1401+: x5#
>>Loot: x4<<
>>Skille: x80<<
>>Mlvl: x55<<
>>15 fragow na dzien aby dostac rs<<
>>30 fragow na tydzien zeby dostac rs<<
>>60 fragow na miesiac zeby zdobyc rs<<
>>Red skull trwa 5 dni<<
>>Black Skull trwa 15 dni<<
>>Klient 8.54-8.57<<
>>Runy , naboje , poty nie koncza sie<<
*Expowiska:
Ponad 100 expowisk dla graczy bez VIP
Oraz 70 expowisk dla graczy z VIP
*Balans profesji:
Balans profesji jest dopracowany aby kazda profesja byla rowna sobie i zeby nie byla przesadzona .
Poswiecilismy temu troche czasu , dlatego prosze o docenienie tego :)
*Duzo potworow:
Na serwerze posiadamy wiecej niz 50 unikalnych potworow :]
*Posiadamy ponad 30 questow w tym:
-Hell's quest
-Demon Castle Event
-Temple of Darkness Event
-I wiele wiele wiecej!
*Eventy:
Na sam start przewidujemy event :
3 pierwsze osoby ktore wbija 800 lvl , dostana po 400 pkt do sms shopa!!
*Ots posiada sms shop ale ...:
Mimo to ze ots posiada sms shop , jest kilka itemow ktore mozna zdobyc po zabiciu bossa , wykonaniu quest!
*Training Monks
Na ots znajdziesz ponad 400 training room'ow , ta ilosc training room'ow pozwoli na miejsce do trenowania dla kazdego!!! :]
*W przyszlosci zostana wprowadzone Rozne systemy Typu War sytem z tarczami i tak dalej .
*Inne:
Na ots znajdziecie nastepujace komendy:
!bless - daje ci wszystkie blessy , zabiera pewna ilosc pieniedzy .
!changender - zamienia twoja obecna plec na przeciwna , zabiera 3 dni premium !
!aol - dostajesz aol , zabiera pewna ilosc pieniedzy .
!spells - pokazuje ci spellbooka !
!frags - pokazuje ci ilosc fragow zdobytych przez ciebie!
Duzo miejsca do open battle oraz pk .
Duzo najazdow .
Mila atmosfera !
*Screenshoty:
981283953611.jpg

981283953653.jpg

981283953672.jpg

981283953695.jpg

981283953726.jpg

981283953755.jpg

981283953774.jpg
To wszystko znajdziecie u nas , dragemia.eots.pl !!
Zapraszam kazdego do zakladania konta!!!
Przypominam o konkursie!! :)(wiecej info up)
Zabij swojego pierwszego dragona na otsie Dragemia.eots.pl juz teraz!!​

Odp: 8.54-8.57 !! Dragemia.eots.pl , mapa moon ots przerobiona , duzo pvp place !!

Bardzo mi si? podoba ots, napewno b?de na nim gra?. Mapa fajnie przerobiona, zak?adam konto, zapraszam koleg?w i gramy. Pozdro.

Odp: 8.54-8.57 !! Dragemia.eots.pl , mapa moon ots przerobiona , duzo pvp place !!

Ehh nowa edycja serwera zrobionego przez Noobwar.eots team. Mapa niby fajna 80% moon ots przerobiony :/. Szkoda ?e administracja ma 14 lat... Oby nie dzia?o si? to samo co na noobwarze

Ehh nowa edycja serwera zrobionego przez Noobwar.eots team. Mapa niby fajna 80% moon ots przerobiony :/. Szkoda ?e administracja ma 14 lat... Oby nie dzia?o si? to samo co na noobwarze

Masz racje , administracja noobwar robi moon otsa . A ta administracja jestem ja sam , dlatego bede sie staral i nie bedzie tak jak na noobwar :)
Zapraszam wszystkich do robienia kont i zapraszania kumpli .

Zostanie wprowadzony war system :)

Serdecznie Was pozdrawiam!

Masz racje , administracja noobwar robi moon otsa . A ta administracja jestem ja sam , dlatego bede sie staral i nie bedzie tak jak na noobwar :)
Zapraszam wszystkich do robienia kont i zapraszania kumpli .
Zostanie wprowadzony war system :)
Serdecznie Was pozdrawiam!
Moona robi? ja, nie ty.

Z tego co widz? to owner przerobi? tylko depo i temple i startuje z serverem, nie polecam!

*W przyszlosci zostana wprowadzone Rozne systemy Typu War sytem z tarczami i tak dalej .
War system to podstawa, kto ci zagra na serverze bez niego?

Szkoda tylko, ?e NIKT tego questu nie ma tylko ja.

Ponad 100 expowisk dla graczy bez VIP
Oraz 70 expowisk dla graczy z VIP
Mo?e by? pokaza? tp do tych exp?w? Z tego co widzia?em po screenach, jest to stary exp room bez zmian. (czyli ok. 100 exp?w ??cznie)

Jak ju? m?wi?em, nie polecam.

PAn up jest z konkurencji wiec jak zwykle krytykuje :)
Jego zdanie sie tutaj nie liczy takze czekam na wasze komenty oraz na zakladanie kont z waszej strony :) . Dzisiaj testowalismy fast attack i kilka rzeczy :)

Dobra wejd? i zobacz? co z tego wyjdzie daj wi?cej zdj?? to zach?ci innych graczy do wej?cia na serwer (znam si? na tym :D). Ka?dego dnia informuj nad czym pracujecie , dodawaj zdj?cia poka? ?e nie masz wyjebane na serwer

Nom nawet fajnie si? zapowiada ale po ss'ach wida? ?e mapka nic nie edytowana ; [
Ale wejd? i lookne jak sie gra ; )))

PAn up jest z konkurencji wiec jak zwykle krytykuje :)
Jego zdanie sie tutaj nie liczy takze czekam na wasze komenty oraz na zakladanie kont z waszej strony :) . Dzisiaj testowalismy fast attack i kilka rzeczy :)
To, ?e jestem z konkurencji nie ma nic do tego. Przeszkadza mi tylko to, ?e oszukujesz graczy m?wi?c np., ?e masz hell's quest i ponad 170 expowisk i kopiujesz wi?kszo?? rzeczy z nowego moona.

Up , Nikogo nie oszukuje ^^ Kazdy sobie zobaczy w grze .

Aktualnie pracujemy nad nowa powierzchnia do pvp , bedzie ona bardzo dopracowana .
Dzis wprowadzimy jeszcze kilka malych zmian na stronie :)
Jutro dodamy nowe zdjecia ^^

Odswiezam temat i informuje was ze w ten weekend zostanie dodana nowa wyspa do pvp oraz nowe expowisko :]

Serdecznie was pozdrawiam i zapraszam do robienia kont , guildi oraz pisania w commentach w news :]

Fajnie sie ots zapowiada , bardzo mi sie podoba przerobione dp i temple :)
Mam nadzieje ze mnie ten serwer nie zawiedzie :) Pozdrawiam wszystkich ^^

Odswiezam , juz jutro zostana dodane zdjecia z nowej pvp wyspy !!! ;)

Warto zagrac, zaraz zaloze konto i sciagne kumpli :P . Czekam rowniez na ssa z pvp area ^^.
Pozdrawiam wszystkich

Serwer startuje nieco wczesniej , startuje w srode 15/09/2010 o godzinie 14:00 !!!

Dzis o godzinie 20:00 na stronce ujawni sie news z ssami z nowo dodanej pvp area !!!

Serdecznei pozdrawiam !!

Tak to juz dzis!!! NIE MOZESZ PRZEGABIC STARTU :)

Start o godzinie 15:00 , zapraszamy kazdego na serwer . Serwer gwarantuje swietna zabawe jak i wzgledem pvp oraz rpg :)

Serdecznie pozdrawiam ii jeszcze raz was zapraszam :)

Odswiezam i zapraszam kazdego na ots . Jutro konkurs pilki noznej , nasze male otsowe mistrzostwa :P

Gratuluj? tak pi?knie zniszczenia tak dobrze zapowiadaj?cego si? OTSa...

Kto? nabija w chwilk? 200lvli do 1000...
To chyba wszystko wyja?nia.

W tym tygodniu zostanie dodane 10 expowisk , mam propozycje do wszystkich :
Moze zrobimy mniejsze exp stage , zresetuje sie lvl i skille , tylko to zeby nie dalo sie tak szybko wyexpic , co wy na to ? Ta propozycja zaistnieje zaraz na stronce !!

nic specjalnego zwyk?a moon mapa tylko przerobi?e? co nie co ,wi?c nie ma co wbi? ;/

Status
Zamknięty.
Do góry