• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.6] Custom Town Project by Simon Here

Status
Zamknięty.

Simon Legend

Active User
Liczba reakcji
10
Witam, 2 dni temu zacz??em robi? miasto i pomy?la?em ?e si? wam tym pochwal? w 3 ss'ach.
Gdy sko?cz? projekt udost?pni? wi?cej zdj??.

Apeluj? do u?ytkownik?w typu : "Raa", "Webo" itd o nie udzielanie si? w moich tematach, ka?dy ko?czy? si? fermentem kilku stronnym ze strony wymienionych.

Oczekuj? powa?nych i szczerych opinii, i oczywi?cie porad jak mo?na urozmaici? to zacne miasto.
( Miasto nie jest wyko?czone, w wielu miejscach brakuje border?w a najbardziej chodzi mi o ground)
+ Tak wiem za du?o zaro?li na dachach, zostanie ich ilo?? zmniejszona.

101-Showo_wparsnq.png

102-Showo_wparswq.png

103-Showo_wpaxreh.png

Odp: [8.6] Custom Town Project by Simon Here

Psuj? to estetyk?. Wyjeb t? rosn?c? traw?.

trawa na dachu a? razi, reszta nawet, nawet, ma?o uj?? ?eby co? wi?cej powiedzie?. Jak do mnie to:
- usu? traw? itp z dachu
- pokombinuj z innymi pod?ogami ko?o domku, chocia? wygl?da to naprawd? fajnie

trawa na dachu a? razi, reszta nawet, nawet, ma?o uj?? ?eby co? wi?cej powiedzie?. Jak do mnie to:
- usu? traw? itp z dachu
- pokombinuj z innymi pod?ogami ko?o domku, chocia? wygl?da to naprawd? fajnie

jakie? konkretniejsze sugestie co do stylu grounda? :D

Du?o rzeczy si? powtarza, ka?dy budynek wydetalowany tak samo.
Ogarn??e? jeden pomys? i u?ywasz go w ca?ym mie?cie bez ?adnych randomowych detali takich jak r??ne ?ciany, zas?ony gdzie? itp. Strasznie liniowa ta twoja praca.

No @up pisze dobrze.
To gowno z dachu do wyjebania.

Jezeli chodzi o drogi to bym dodal jakies brodery bo wszystkie drogi sa takie proste + dodaj jakies detale w malych ilosciach na nie.
np. zwirek albo jakies kamyczki.

A co do domkow to sproboj inaczej jeszcze mieszac te scianki :D

Du?o rzeczy si? powtarza, ka?dy budynek wydetalowany tak samo.
Ogarn??e? jeden pomys? i u?ywasz go w ca?ym mie?cie bez ?adnych randomowych detali takich jak r??ne ?ciany, zas?ony gdzie? itp. Strasznie liniowa ta twoja praca.

My?la?em ?eby nie miesza? strasznie ?cian i da? 1 styl budynk?w :/, a jak napisa?em w 1 po?cie to praca jest nie sko?czona wi?c mo?e si? wydawa? strasznie prosta itd :)

No @up pisze dobrze.
To gowno z dachu do wyjebania.

Jezeli chodzi o drogi to bym dodal jakies brodery bo wszystkie drogi sa takie proste + dodaj jakies detale w malych ilosciach na nie.
np. zwirek albo jakies kamyczki.

A co do domkow to sproboj inaczej jeszcze mieszac te scianki :D

Z dachu wywal? te zaro?la jak sko?cz? date z wszystkim przygotowywa?, tak jak up wspomnia?em miasto nie sko?czone i to co wymieni?e? na 100% pojawi si? na groundzie :D

Prac? bardzo ?adne, ale tak jak jednak my?la?em :D i Ci pisa?em ta trawa na dachu hmm.. no dziwnie to wygl?da, ale zale?y jak to patrzy na to :)

ode mnie masz:

8.7/10

Wygl?da okropnie.

Wygl?da okropnie.

Twoje upo?ledzenie jest tak silne ?e nawet nie rozumiesz nag??wka tekstu. 3maj Fason Raa i nie zapomnij udzielac sie w moich przyszlych tematach cya :*

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry