Excool
New User
- Reaction score
- 0
Witam serdecznie!
Na początku nastąpił zwykły. Tu na serwerze TNP , który mnie poznał jako Excool posiadałem inne konto, które teraz jest zarządzane z 15 lat jak nie więcej, ale nie mam dostępu
.
Jako ze kilka lat minęło moje rozwiązanie trochę się zmieniło i pieniążki przestały grać tak dużą rolę
Tak tłumacz moje zaangażowanie i wyjście mojej strefy jak i córeczka ze na hobby się nie zachowało ani finansowo ani.
dlatego:
! REKRUTACJA OTWARTA !
Na początku nastąpił zwykły. Tu na serwerze TNP , który mnie poznał jako Excool posiadałem inne konto, które teraz jest zarządzane z 15 lat jak nie więcej, ale nie mam dostępu
Jako ze kilka lat minęło moje rozwiązanie trochę się zmieniło i pieniążki przestały grać tak dużą rolę

dlatego:
! REKRUTACJA OTWARTA !
Temat: [8.6] SoKeep 8.6 - Rekrutacja do Administracji!
Cześć Tibianie!
Jak to działa:
Rekrutacja: Preferujemy doświadczoną kadrę, ale każdy zmotywowany i zmobilizowany Tibian może zostać przyjęty!
Przygotowanie Prac: Rekrutujący powinien chronić swoje prace, w tym skrypty, jeśli takowe posiada. Alternatywnie, istnieje możliwość zastosowania sposobu odczytania prac.
Różnorodność Umiejętności: Oceniamy różnorodność umiejętności. Jeśli masz inne umiejętności, które mogą wnieść coś nowego do naszej administracji, chcemy o tym wiedzieć!
Możliwość Awansu: jeśli nie otrzymasz dostępu do administracji, możesz zostać Tutorrem i otrzymać awans na Administratora.
Kto może aplikować:
Każdy: dostępny w wieku i doświadczeniu.
Co możesz zyskać:
-Unikalne doświadczenie w tworzeniu serwera Tibia.
-Szansa na awans w hierarchii administracyjnej.
-Dostęp do wiedzy i informacji, które głębiej ci lepiej zrozumieć nasz serwer.
-Dołącz do nas, każda pomoc się liczy!
Specyfikacja Serwera: (Resztę do omówienia z Administracja i reszta członków Serwera)
Silnik: TFS 1.5
Klient: Tibia 8.6
Mapa: Niestandardowa RL-Mapa + Nowe Wyspy
Eventy: Tak
War System: Tak
Dodatkowe Funkcje: Inne
Jeżeli posiadacie fajne propozycje które chcieli byście udostępnić i żeby znalazły się na serwerze również zapraszam do pokazywania w tym wątku.
[ Excool ]
[Rekrutacja Administracji SoKeep 8.6 RL-Map ... https://tibia.net.pl]
Last edited: