• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 [8.6] SIMONEVO.EU Full Datapack

Simon Here

Senior User
Liczba reakcji
70
Tak jak w temacie, udost?pniam Wam simonevo.eu datapack kt?ry zrobi?em w 100% sam. Mapa na kt?rej bazowa?em to megaevo z 2012 roku.
Dlaczego udost?pniam? Wszed?em we wsp??prac? z pewnym nieudacznikiem kt?ry nic nie potrafi? zrobi?, gdy ja pracowa?em nad dat? on nawet palcem nie kiwn??, sprawdza? tylko hajs z sms i nic poza tym + pewne osoby pr?buj? sprzedawa? daty nie?wiadomym pocz?tkuj?cym wliczaj?c w to moj? :)
Zreszt? jest to ma?o wa?ne na t? chwil?.

Reszta Info :
Datapack zosta? zrobiony pod trunk 3884 ( tfs 0.4 )
Mapa : 40 MB / 56 Free Exp?w / 56 Vip Exp?w / 30 Quest?w
Upgrade System
Firestorm Event i wiele wi?cej

Screeny :

Temple
001-simon_wewprnw.png

Exp Room + Quest Room

002-simon_wewprwa.png

Depo ( Kopia dp vesti z 1 edycji )

003-simon_wewprap.png

Download :

Skan ( 1 wirus prawdopodobnie w kt?rej? dllce, mo?ecie wyrzuci? i wstawi? swoje ) :

Notka moderatorska:
~DenZ

detected.png

Odp: [8.6] SIMONEVO.EU Full Datapack

To jest ?wietny silnik ale je?eli kto? nie posiada TFS 0.4 to nie b?dzie m?g? korzysta? z komend GoD'a. :wink: Ale mapa og?lnie jest bardzo fajna :)

hmm z mapki podoba mi sie jedynie quest room exp room oraz tam par? innych dupereli tak to wida? robiona auto border.

Witam, mam pytanie podkladam baze danych i nie chce sie zalogowac, wiecie co jest powodem ?

Silniczek fajny mapka ok mi si? podoba i tak nic nowego na forum nie dochodzi. mo?na powiedzie? 10/10 jak na mo?liwo?ci owego forum.

---------- Tre?? dodana o 23:10 ----------

Silniczek fajny mapka ok mi si? podoba i tak nic nowego na forum nie dochodzi. mo?na powiedzie? 10/10 jak na mo?liwo?ci owego forum.

A no widzisz przyjacielu kurwy si? zdarzaj?.:wink:

Ciesze si? ?e paru osobom si? przyda? :)

Dzisiaj wp?ynie kolejny ciekawy datapack, warto czeka? :D

Dzi?ki ?e go tutaj wrzuci?e? poniewa? ja gra?em osobi?cie na nim i mi si? wszystko podoba?o lecz tak jak napisa?e? wy?ej to ja tobie dam ma?? rad?: sprawdzaj te osoby z kt?rymi wchodzisz we wsp??prace. Pozdrawiam Mariusz

Do góry