What's new

[8.x](Mapa) Bez Nazwy.

Status
Not open for further replies.

Platinium

Advanced User
Reaction score
4
Zapraszam do komentowania i oceniania ;)

Last edited by a moderator:

Magic

3+3=3!
Reaction score
179
Odp: [8.x](Mapa) Bez Nazwy.

Mapa ?adna, podoba mi si? pla?? ;-D Tylko te boje takie sobie...;-D Domek niez?y, nie powiem... Ta hala (?) ca?kiem dobrze wygl?da... Pi?tro wzg?rza - przebajerowa?e? xD Ca?a mapa ?adna, czekam na dalsz? cz??? - daje 8.5/10

Archimonde

Suple!
Reaction score
261

to drzewo na tej pla?y nie pasuej w?tpie czy takie co? wyros?o na pla?y;p a i proponuje ci dodac spawnd spider?w na ruiny ?eby te paj?czyny by?y realistyczne;p

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Ciskaj W jak robisz ss, wybierz idealne miejsce do ss gdzie wida? ?adnie pixelki i nie zapisuj w formacie jpg, ju? lepiej png : )
Co do mapy, malutko szczeg???w wiem jak to jest s?ysze? gdy ty robisz co? wg Ciebie niez?ego a kole? gada Ci ?e ma?o szczeg???w. Cienko zrobione te drzewa, a czy te? las (?)
Te ruiny malutkie i monotonne, ale ruiny dobre jest ci??ko zrobi? wi?c si? nie martw. I dbaj o to ?eby domki nie by?y kwadratowe.
4/10

Alanov

Advanced User
Reaction score
16

zgadzam si? z up ?eby? wy??cza? cie? przed robieniem ss?w. O mapie mam uwage odno?nie tego p?otka w tym domku nie pasuje do trawy ani troch? ;]
Trzeba przyzna?, ?e mia?e? pomys? ;D

Alanov

Jozo16

Advanced User
Reaction score
8

Mapa bardzo mi si? podoba widz? ,?e masz wyobra?nie tylko mam jedno ostrze?enie drzewo na pla?y xDD ,ale takto 9/10

mayu11

User
Reaction score
1

?adnie, ale wiry troch? nie pasuj?... 9.5/10

Status
Not open for further replies.