What's new

[8.x][mapa] Dark Age

Status
Not open for further replies.

Anvil

Advanced User
Reaction score
7
Tomby s? beznadziejne, czemu nie u?ywacie border?w mi?dzy p?ytkami a tymi szarymi "kamczykami"(?).
Pozatym zobaczcie na ten screen:
Kompletnie r??ni si? od zaprez?towanych wcze?niej tomb?w. Albo macie beznadziejnego mappera kt?ry to zrobi? albo beznadziejnie kopiujecie.
Kolejnym argumenetem jest screen z Quarami - troszke r??ni si? od reszty.

Nic do was nie mam ale wida? ?e co? jest 'kr?cone'..

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Odpowiadam na zarzuty

Odpowiadam na zarzuty

Nic nie jest kr?cone. Mamy w teamie trzech mapper?w, na r??nym poziomie i dlatego mog? wyst?powa? r??nice. W ko?cowym etapie ca?? map? ulepszy najlepszy z naszych i wtedy poziom b?dzie r?wny.

Neserszmit

User
Reaction score
2
noto tak rook juz gdzies widzialem ale ta piramida mnie rozwala dam 7/10 nawet nawet

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Mapa na naszym OTS'ie b?dzie bardzo ?adna i jeszcze j? mocno dopie?cimy, ale co tu du?o gada?, na wielu OTS'ach s? pi?kne mapy. Nasz OTS b?dzie si? wyr??nia? wi?ksz? ni? na jakimkolwiek innym OTS'ie czy RL tibii warstw? fabularn?. Gra u nas nie b?dzie ogranicza?a si? do expienia w ?adnych miejscach, ale b?dzie ciekawa. Na nowych questach b?dzie mo?na zdoby? mi?dzy innymi nowe itemy, oto niekt?re z nich i jedna z naszych nowo?ci: Kapliczka ?mierci:

Last edited:

kkmks

Active User
Reaction score
3
nie wasae mapy

nie wasae mapy

kilka screen?w jest identycznych do pewnych poradnik?w kt?re widzia?em na starym forum -

vDk

Active User
Reaction score
19
Te itemy s? straszne, w og?le nie pasuj? do klimatu tibii, ale kapliczka ?mierci jest ca?kiem ?adna ;]

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Nie gadaj mi tu, ?e te itemy nie s? ?adne. My nie chcemy zachowywa? tu ?adnego klimatu tibii, chcemy si? od niej jak najbardziej oddali?, oczywi?cie w dobrym kierunku.

vDk

Active User
Reaction score
19
Nie gadaj mi tu, ?e te itemy nie s? ?adne. My nie chcemy zachowywa? tu ?adnego klimatu tibii, chcemy si? od niej jak najbardziej oddali?, oczywi?cie w dobrym kierunku.

Rozumiem, ?e nie mam prawa wyrazi? swojej opinii?
Itemy s? brzydkie i wstr?tne, a je?eli chcecie si? oddali? od tibii w dobrym kierunku to znajd?cie sobie lepszego grafika.

SoNNy`

New User
Reaction score
0
Macie bardzo zdolnych Mapper?w w team ;] OTS zapowiada si? fantastycznie s?dz?c po tych screenach miejmy nadziej? ?e czary itemki itp. b?d? tak ?wietne jak ta mapa 8/10 :)

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
W?a?nie co? znalaz?em... Prawie identyczna piramida...

66e94ea3edc067ef.jpg

a25e54af3e7e9753.jpg

Czy wy nie potraficie samemu co? wymy?li??

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Mo?e napisz gdzie j? znalaz?e? co? Mo?e sam se j? zrobi?e? ?eby psu? nam opinie co? Oczywi?cie ci? nie oskar?am. A mo?e i t? piramid? zrobi? nasz mapper, nie pomy?la?e??

Woristin

Forum friend
Reaction score
85

Opublikowa? je Lemarchand - jeden z tw?rc?w CotM.

#edit: I co? : )

Last edited:

Hoxaver

Advanced User
Reaction score
60
Nie mog? ponosi? odpowiedzialno?ci za prac? cz?onk?w teamu. Dzi?ki, ?e mi to pokaza?e?, pogadam z mapperem o tym. Nie pisz, ?e nie potrafimy nic sami wymy?li? bo tak na pewno nie jest.

Dodaj? nowe screeny, tym razem z d?ungli:

Edit:
@007przemek Dzi?ki za rad?, mapper ju? to poprawi?. Jak teraz?

Last edited:

dawpro

New User
Reaction score
0
Mapa Fajna A Piramida REWELACYJNA !! Gratuluje ! :) moge sprubowac ja na mojej mapie ? ? ;)

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180
Ta d?ungla ca?kiem niez?a ,ale wydaje mi si? ,?e s? tam z?e bordery ( zamiast border?w trawy doda? te od g?r). Wydaje mi si? ,?e tak by lepiej wygl?da?o ;p ( zawsze mog? sie myli? )

kril

New User
Reaction score
5
Zatka?o mnie:) mapka super naprawdze. Zapowiada si? goro?co:)

Woristin

Forum friend
Reaction score
85
Co do d?ungli - na m?j gust za du?o drzew, a za ma?o innych krzew?w. No i te bordery, o kt?rych napisa? przemek.

Poza tym ?adnie : )

Status
Not open for further replies.