What's new

A czy ty grzejesz deche?

Status
Not open for further replies.

erazma

Active User
Reaction score
6
Mam pytanie do was, zw?aszcza gdy przychodzi zima i wam w dupe zimno to grzejecie deche od kibelka?:D tzw nak?adacie papier toaletowy na deche jak to robi? dziewuchy?
Je?li jest tu jaki? maniak i tak robi to mo?e wie ile kosztuj? jednorazowe nak?adki higieniczne na desk? toaletowa?

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190
Odp: A czy ty grzejesz deche?

w zime mam cieplo w domu, nie wiem jak jest u ciebie. deske papierem oblozylem w szkole jak mi sie zachcialo grubsza sprawe zalatwic, to byla 5 podstawowka xd pamietam to dokladnie XDD od tamtej pory tylko sikam w szkolach d; 3 miesiace temu w szkolnym kiblu papieru nie bylo wiec jakis cwaniak podtarl sie reka. WTF? powaznie. deska byla tak umazana gownem, masakra. jak gosc bez papieru chcial juz wyczyscic rece z gowna to wycieral o sciany i deche, potem jakies cwaniaki na nastepnej przerwie dokleili karteczke do sprzataczki "Milej zabawy"

erazma

Active User
Reaction score
6

Ja kiedy? specjalnie wr?ci?em z miasta do domu ?eby si? wysra? a panna czeka?a na mie?cie na mnie "no ju? jade zaraz b?d? tylko co? za?atwi?, wiesz kolejki xD a ja ziup w drug? stron? 2h sp??nienia sobie poczeka?a troch? no ale przecie? nie b?d? sra? na desce na kt?rej siedzia? jaki? zmutowany tibijczyk zreszt? nie wiadomo co w tych kiblach sklepowych w centrum si? dzieje... sex, brudel king, anal, jakie? picie pifa po k?cie rucha?stwo, pedalstwo a co najgorsze widzia?em gdzie? na wiocha.pl jak kto? sobie konia wali? sraj?c bo?e : ///////// xD

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

w zime mam cieplo w domu, nie wiem jak jest u ciebie. deske papierem oblozylem w szkole jak mi sie zachcialo grubsza sprawe zalatwic, to byla 5 podstawowka xd pamietam to dokladnie XDD od tamtej pory tylko sikam w szkolach d; 3 miesiace temu w szkolnym kiblu papieru nie bylo wiec jakis cwaniak podtarl sie reka. WTF? powaznie. deska byla tak umazana gownem, masakra. jak gosc bez papieru chcial juz wyczyscic rece z gowna to wycieral o sciany i deche, potem jakies cwaniaki na nastepnej przerwie dokleili karteczke do sprzataczki "Milej zabawy"

hahaha, podobnie jak u mnie w szkole. Te? robi? byd?o i robi? konkurs kto nasika na sufit :lol2:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

hahaha, podobnie jak u mnie w szkole. Te? robi? byd?o i robi? konkurs kto nasika na sufit :lol2:

o, ciekawie ^^ na suficie w kiblu u mnie jest cos ciemnego, chyba siarka bo jakis cwaniak wrzucil petarde do kibla, huk na caly korytarz byl, to az woda do sufitu poleciala XD

milingi

New User
Reaction score
0

o, ciekawie ^^ na suficie w kiblu u mnie jest cos ciemnego, chyba siarka bo jakis cwaniak wrzucil petarde do kibla, huk na caly korytarz byl, to az woda do sufitu poleciala XD
a? ?a?uj?, ?e ju? nie chodz? do szko?y... :D

Status
Not open for further replies.