What's new

A wy co Polaki-Biedaki? k$

Status
Not open for further replies.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27
Odp: A wy co Polaki-Biedaki? k$

W Polsce nic si? nie zmieni, jedyne co zosta?o to wyjecha? za granic? (najbli?ej i najbardziej op?acalne s? kraje Skandynawskie), chocia? ja tam preferuje Australi?, mo?e daleko ale zawsze lepiej ni? w takiej Polsce i zawsze jest cieplutko.
Ps. Zawsze ta kasa ,kt?r? zarabiasz lepsza ni? nic, chocia? ja tam wol? nie babra? si? za 1,7k$ i jecha? do Norwegii na wakacje (lot jest bardzo tani) i zarobi? o wiele wi?cej.

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Kiedy? nam nauczyciel na lekcji m?wi?, ?e jak w Ameryce kto? wybuduje dom, to inni m?wi?, zobacz uda?o mu si?, i gratuluj?, a Polacy co? Oo ciekawe ile ukrad?, ciekawe kogo okrad? itd.
Polska to jedna wielka dziura, wi?c jak najlepiej st?d ucieka?.

Pozdrawiam.

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Typowy cebulak, kt?ry chwali si? ile to on nie zarabia - wstyd mi za takich ludzi.
$1700 to ma?o jak na zarobki za granic?. Dziwi? si? potem, ?e maj? o nas takie zdanie, ?e przyje?d?amy i tyramy za grosze.

W og?le, tak si? zastanawiam. Jakim Ty kurwa pustym cz?owiekiem musisz by?, ?e za?atwi?e? robot? po znajomo?ci za granic? i wszed?e? na forum o tematyce tibijskiej, ?eby si? tym pochwali?, ja pierdole! xD

Chwali? si? 5k/msc za granic?, gdzie w Polsce w IT wyci?gniesz z palcem w dupie 10k.
jeba? logike

Last edited:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

pracujesz na jakiejs tratwie? widze ze jestes uczony, dlatego tez zapierdalasz recznie, buraku. u nas w polsce tez recznie na wiekszych budowach mozna zarobic tyle co ty lowiac ryby czy rozladowywac kontenery. za zalozenie glazury wyciagnie 5k, czyli tyle ile ty zarobisz przez miesiac. z partnerami zakladacie firme, co oznacza wiecej zlecen = wiecej hajsow
wniosek? bylo sie nie opierdalac i troche sie pouczyc w szkole aby potem nie wyladowywac kontenerow, ewentualnie jesli lubisz prace fizyczna zapraszam na budowe

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

aa.jpg

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

A z opcj? na dow?z to jedzenie czy nie bardzo? Bo je?li tak to poprosz? kebaba.

Efema2

User
Reaction score
8

Wole by? biedny i uczciwy ni? bogaty i zepsuty...
?ycz? ci ?eby? si? dorobi? hajsu na tej tratwie ... ale pami?taj kasa to nie wszystko s? rzeczy wa?niejsze w z ?yciu jak przyja??... rodzina...
bo najwa?niejsze nie to za ile ale w jaki spos?b!

Pierdolisz, polaczku-biedaczku, nie ma nic wa?niejszego od pieni?dzy.

Podajesz w $ nie w pln. Wniosek mam jeden. W us podaja czesciej zarobki roczne niz miesieczne. $1,700 rocznie to tyle co nic, wiesz? Ale pewnie dla jakiegos gimbusa to masa hajsow?

No wiesz, MC's s? polskie, albo brytyjskie, albo ameryka?skie. Przedsi?biorstwa potrafi? by?, polaczku, mi?dzynarodowe. A walut? mi?dzynarodow? jest... DOLAR!

kiki nie zni?aj si? do 'umys?owej' i pewnie nie tylko, biedy.

Jak na razie nikt nie odpowiedzia? na b?l dupska twojego ojca, kt?ry dostaje 2 ty?. z?otych z 20 latami sta?u.

$1700 to ma?o jak na zarobki za granic?. Dziwi? si? potem, ?e maj? o nas takie zdanie, ?e przyje?d?amy i tyramy za grosze.

Nie pracuj? za granic?. Po prostu pracuj? na ca?ym ?wiecie. Id? na praktyk? za kt?r? dostaj? 1,7 k$.

W og?le, tak si? zastanawiam. Jakim Ty kurwa pustym cz?owiekiem musisz by?, ?e za?atwi?e? robot? po znajomo?ci za granic? i wszed?e? na forum o tematyce tibijskiej, ?eby si? tym pochwali?, ja pierdole! xD

NIe jestem plecakiem.

Chwali? si? 5k/msc za granic?, gdzie w Polsce w IT wyci?gniesz z palcem w dupie 10k.
jeba? logike

Jo,jo,jo xD

maszekk

Advanced User
Reaction score
6

Do autora: ?eby ci? stado czarnuch?w wyjeba?o a? Ci twoje ?ydowskie dupsko peknie.
Pierdolisz, polaczku-biedaczku, nie ma nic wa?niejszego od pieni?dzy.
<-- Dla ?yd?w napewno :lol:

Last edited:

Laharos

Active User
Reaction score
1

Pozdro dla polak?w biedak?w! Hejs sie nie zgadza . Fajny temat do trollowania. Widze wszystkich to boli :D. CEBULA WYCHODZI ;D

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

A walut? mi?dzynarodow? jest... DOLAR!

AHAHAAAHAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAAHAH O kurwa XDDDDDD ZAWA? ludzie ZAWAAAAAA? xDDDDDDDDD

Kurwa jaka beka z typa no bo pierdolne XDDD dobry ten temat XDDDDDD dawno si? ju? tak nie usmialem

Last edited:

Efema2

User
Reaction score
8

Do autora: ?eby ci? stado czarnuch?w wyjeba?o a? Ci twoje ?ydowskie dupsko peknie.
<-- Dla ?yd?w napewno :lol:

Kolejny polaczek uprzedzony do grupy ludzi, kt?rej nawet przedstawiciela w ?yciu na oczy nie widzia?. Chuj tam, ?e na sto procent ma w sobie troch? tej ?ydowskiej krwi.

Pozdro dla polak?w biedak?w! Hejs sie nie zgadza . Fajny temat do trollowania. Widze wszystkich to boli :D. CEBULA WYCHODZI ;D

Ja tam ich nie pozdrawiam, bo si? boj?, ?e si? zara?? tym biedactwem.

---------- Tre?? dodana o 11:03 ----------

AHAHAAAHAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAAHAH O kurwa XDDDDDD ZAWA? ludzie ZAWAAAAAA? xDDDDDDDDD

Panie polaczku, prosz? -> http://www.bankier.pl/wiadomosc/Dolar-miedzynarodowy-1556421.html

maszekk

Advanced User
Reaction score
6

@up Za to ty masz 100% ?ydowskiej krwi pazerna dziwko :lol2: Id? lepiej liczy? swoje talary.

Efema2

User
Reaction score
8

@up Za to ty masz 100% ?ydowskiej krwi pazerna dziwko :lol2: Id? lepiej liczy? swoje talary.

jeba? bied?.

Tak w og?le, to wyjd? z tego tematu i id? pokomentowa? co? w dziale stworzonym dla twoich rodzic?w, czyli "P?? etatu, 800 z? na r?k?".

ID? BY? BIEDNYM GDZIE INDZIEJ!

maszekk

Advanced User
Reaction score
6

A ty id? by? ?ydem gdzie indziej. To jest forum o grze a nie o twojej zajebistej pensji.

JOK3R

Advanced User
Reaction score
8

Aktualnie 58 u?ytkownik(?w) przegl?da ten w?tek. (1 zarejestrowany(ch) oraz 57 go?ci)

O KURWA DOBRY TROLL :D

Laharos

Active User
Reaction score
1

---------- Tre?? dodana o 09:28 ----------

3tgiag.jpg

Ciamciaj Bigos

&#3585;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&
Reaction score
190