What's new

A wy co Polaki-Biedaki? k$

Status
Not open for further replies.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: A wy co Polaki-Biedaki? k$

Pozdro dla polak?w biedak?w! Hejs sie nie zgadza . Fajny temat do trollowania. Widze wszystkich to boli :D. CEBULA WYCHODZI ;D

Co ty, dobra beka z tematu calego jest i o to chodzi! xD
Jaki czas juz na forum praktycznie nie wchodze i nie pisze bo nie ma o czym a tu posmiac sie mozna, albo z debilizmy niektorych albo z trollowania innych xd

@top
Co do tego 1.7k. Ja pamietam w dobrych starych czasach to na trollach mialem 2k na godzine, a ty mi tu wyskakujesz z 1,7k na miesiac? WTF? ;D

Last edited:

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Kole? Was trolluje XDDD A Wy si? spinacie, tak naprawd? na oczy nigdy hajsu nie widzia?, wozi si? z noki? 3310, chodzi w dyszkach i mama mu w?a?nei kolacj? robi XDDDDDDDD A hajsu nigdy sam nie zarobi? tylko baluje za hajs matki XD

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Kole? Was trolluje XDDD A Wy si? spinacie, tak naprawd? na oczy nigdy hajsu nie widzia?, wozi si? z noki? 3310, chodzi w dyszkach i mama mu w?a?nei kolacj? robi XDDDDDDDD A hajsu nigdy sam nie zarobi? tylko baluje za hajs matki XD

Chuj a nie trolluje. Dostaje 1,7k a ty biedny chuj jestes to zamiast w placz jak wszyscy chesz pokazac zajebistosc i mowisz ze trolluje.
Trolluje cyz nie jeden chuj, i tak beka z tematu xD

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Chuj a nie trolluje. Dostaje 1,7k a ty biedny chuj jestes to zamiast w placz jak wszyscy chesz pokazac zajebistosc i mowisz ze trolluje.

Rzeczywi?cie :( Jestem biedny w chuj i pokazuje swoj? zajebisto?? na forum o tematyce tibijskiej. Jak ja nisko upad?em? Zazdro autorowi tematu, 1.7k $, pozazdro?ci? tylko, teach me master. Te? chce zarabia? tyle hajsu.

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Efema to przyk?ad co robi z dzie?mi nadmierne ogl?danie telewizji (szczeg?lnie tvn)

Qermo

Advanced User
Reaction score
34

1296321628_by_yebannana44_600.jpg

Efema2

User
Reaction score
8

bum!!!! Gimb detektor znazlazl gimba!!!! Zalecana ostroznosc moze wbijac na starychhhhh

Pisz?c, ?e jestem starszy od jego mamy o 10 lat wje?d?am na jego rodzic?w? Wyluzuj troch? z emocjami... i z tymi wykrzyknikami.

Boom, detektor wykry? idiot? -,-.

Nie ka?dy jest biedak, jak ty.

Piona ziomeczku. Od razu wida?, ?e nie mieszkasz w Polsce i ?e masz kup? siana. Mo?e si? kiedy? spikniemy i powymieniamy naszymi 500-set dolarowymi banknotami?

Rzeczywi?cie :( Jestem biedny w chuj i pokazuje swoj? zajebisto?? na forum o tematyce tibijskiej. Jak ja nisko upad?em? Zazdro autorowi tematu, 1.7k $, pozazdro?ci? tylko, teach me master. Te? chce zarabia? tyle hajsu.

Mog? ci tylko opowiedzie? kr?tk? histori? o zarabianiu. Wierz?, ?e si? czego? z niej dowiesz i zaczniesz zarabia? i ?y? jak cz?owiek.

Jak wchodzi?em w okres doros?o?ci ojciec opowiedzia? mi tak? anegdotk?: synu, ja wychowa?em si? w biednej rodzinie. Ty nie. Czy wiesz dlaczego? Bo wypatrywa?em okazji. A jak j? ju? wypatrzy?em, to z niej skorzysta?em w 100%. Dlaczego mnie przytrafi?a si? ta okazja? Nie wiem. A wiesz dlaczego nie wiem? Bo ci??ko jest si? o co? zapyta? z kutasem w buzi.

Efema to przyk?ad co robi z dzie?mi nadmierne ogl?danie telewizji (szczeg?lnie tvn)

Ty jeste? idealnym przyk?adem tego, co regularny chuj w dupie robi z m?zgiem.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Aha? I masz prac? na statku, tak? Rozumiem, ?e pewnie misj? w San Andreas teraz robisz i za misj? jest 1.7k$??? Na nowe uzi???

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Jak wchodzi?em w okres doros?o?ci ojciec opowiedzia? mi tak? anegdotk?: synu, ja wychowa?em si? w biednej rodzinie. Ty nie. Czy wiesz dlaczego? Bo wypatrywa?em okazji. A jak j? ju? wypatrzy?em, to z niej skorzysta?em w 100%. Dlaczego mnie przytrafi?a si? ta okazja? Nie wiem. A wiesz dlaczego nie wiem? Bo ci??ko jest si? o co? zapyta? z kutasem w buzi.

Ty masz naprawd? co? z g?ow?. Szkoda mi twoich rodzic?w.

Qermo

Advanced User
Reaction score
34

No jeb?em ?miechem Musz? si? ziomek z Tob? napi? kiedy? piwa :)

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Piona ziomeczku. Od razu wida?, ?e nie mieszkasz w Polsce i ?e masz kup? siana. Mo?e si? kiedy? spikniemy i powymieniamy naszymi 500-set dolarowymi banknotami?

5 setki mi sie skonczyly, ostatnio mnie na sranie cisnie to wszystkie prawie zuzylem ;/

Na nowe uzi???
Nowe uzi fajna rzecz, polecam, ja juz mam od jakiegos czasu nowe uzi i jest fajne. Tez powinienes sobie ogarnac.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

5 setki mi sie skonczyly, ostatnio mnie na sranie cisnie to wszystkie prawie zuzylem ;/

Nowe uzi fajna rzecz, polecam, ja juz mam od jakiegos czasu nowe uzi i jest fajne. Tez powinienes sobie ogarnac.
Nie sta? mnie przecie? na uzi??? Zapomnia?e????

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Efema pozdro dla twojego ojca menela i matki dupodajki (daje za 2z?, polecam). Twoja pojebana rodzinka powinna zdycha?!

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

synu, ja wychowa?em si? w biednej rodzinie. Ty nie. Czy wiesz dlaczego? Bo wypatrywa?em okazji. A jak j? ju? wypatrzy?em, to z niej skorzysta?em w 100%. Dlaczego mnie przytrafi?a si? ta okazja? Nie wiem. A wiesz dlaczego nie wiem? Bo ci??ko jest si? o co? zapyta? z kutasem w buzi.
ale patola, ja pierdole XDDDDDDDDDDDDDDDD

sioter5

Senior User
Reaction score
29

O kurwa grubo widz? si? dzieje w Tym temacie. ?adne pociski lec?*
Szkoda ,?e taki g?wniany temat nie jest jeszcze zamkni?ty.
No ale w sumie ten temat pewnie podnius? frekwencj? TNP o jakie? 50% dlatego ?aden Mod nie reaguje:D

Status
Not open for further replies.