quas96
User
- Reaction score
- 2
Witam w tym po?cie chc? wam zaprezentowa? mojego r?cznie robionego Loyouta do gesiora . Ca?a grafika jest wykonana przeze mnie . Acc maker jest robiony do specjalnej edycji ots Tibii... kt?ry startuje pod koniec tego miesi?ca .
Systemy :
Addon Bonus Shower (by Ichigo).
Sys. Aukcji .
Sys. Wojen (by Maupa)
AdminShop.
New Exp Tablink (by Maupa).
Top Quester. (edit by Maupa)
Top Player. (edit by Maupa)
Top Frager .
Polecamy w sklepie. (edit By Maupa)
Odliczanie do startu.
Licznik graczy na kontach (by Maupa)
Szybko dost?p do bazy mysql.
I oczywi?cie system GuildLige :
Jest to system w ca?o?ci wykonany by Maupa powoduje on Turniej Gildii na stronie Lider gildii musi wpisa? swoj? gildi? (nazwe) przez co jest ona zapisana do turnieju pierwsze 16 gildii kt?re si? zapisz? b?d? walczy? ze sob? .Oczywi?cie przeciwnik jest losowany dzia?a to tak ja na zawodach w pi?k? . wyniki i grupy s? podane na stronie z odno?nikiem Lige . A na stronie g??wnej b?d? podane miejsca oraz punkty zdobyte w turnieju czyli liczba punkt?w przewagi np. jak by?o 14 do 20 to jest wtedy 6 punkt?w . Gra si? do 50 frag?w i jest maksymalnie 5 os?b na wojnie . Liga jest co tydzie? w niedziel? oczywi?cie mo?na zmieni? czas .
Ps. jak wida? na obrazku ni?ej te te 3 obrazki s? to miejsca otrzymane w turnieju
Systemy :
Addon Bonus Shower (by Ichigo).
Sys. Aukcji .
Sys. Wojen (by Maupa)
AdminShop.
New Exp Tablink (by Maupa).
Top Quester. (edit by Maupa)
Top Player. (edit by Maupa)
Top Frager .
Polecamy w sklepie. (edit By Maupa)
Odliczanie do startu.
Licznik graczy na kontach (by Maupa)
Szybko dost?p do bazy mysql.
I oczywi?cie system GuildLige :
Jest to system w ca?o?ci wykonany by Maupa powoduje on Turniej Gildii na stronie Lider gildii musi wpisa? swoj? gildi? (nazwe) przez co jest ona zapisana do turnieju pierwsze 16 gildii kt?re si? zapisz? b?d? walczy? ze sob? .Oczywi?cie przeciwnik jest losowany dzia?a to tak ja na zawodach w pi?k? . wyniki i grupy s? podane na stronie z odno?nikiem Lige . A na stronie g??wnej b?d? podane miejsca oraz punkty zdobyte w turnieju czyli liczba punkt?w przewagi np. jak by?o 14 do 20 to jest wtedy 6 punkt?w . Gra si? do 50 frag?w i jest maksymalnie 5 os?b na wojnie . Liga jest co tydzie? w niedziel? oczywi?cie mo?na zmieni? czas .
Ps. jak wida? na obrazku ni?ej te te 3 obrazki s? to miejsca otrzymane w turnieju