What's new

Acc by Malpa(quas96)

Status
Not open for further replies.

quas96

User
Reaction score
2
Witam w tym po?cie chc? wam zaprezentowa? mojego r?cznie robionego Loyouta do gesiora . Ca?a grafika jest wykonana przeze mnie . Acc maker jest robiony do specjalnej edycji ots Tibii... kt?ry startuje pod koniec tego miesi?ca .

Systemy :
Addon Bonus Shower (by Ichigo).
Sys. Aukcji .
Sys. Wojen (by Maupa)
AdminShop.
New Exp Tablink (by Maupa).
Top Quester. (edit by Maupa)
Top Player. (edit by Maupa)
Top Frager .
Polecamy w sklepie. (edit By Maupa)
Odliczanie do startu.
Licznik graczy na kontach (by Maupa)
Szybko dost?p do bazy mysql.

I oczywi?cie system GuildLige :
Jest to system w ca?o?ci wykonany by Maupa powoduje on Turniej Gildii na stronie Lider gildii musi wpisa? swoj? gildi? (nazwe) przez co jest ona zapisana do turnieju pierwsze 16 gildii kt?re si? zapisz? b?d? walczy? ze sob? .Oczywi?cie przeciwnik jest losowany dzia?a to tak ja na zawodach w pi?k? . wyniki i grupy s? podane na stronie z odno?nikiem Lige . A na stronie g??wnej b?d? podane miejsca oraz punkty zdobyte w turnieju czyli liczba punkt?w przewagi np. jak by?o 14 do 20 to jest wtedy 6 punkt?w . Gra si? do 50 frag?w i jest maksymalnie 5 os?b na wojnie . Liga jest co tydzie? w niedziel? oczywi?cie mo?na zmieni? czas .

Ps. jak wida? na obrazku ni?ej te te 3 obrazki s? to miejsca otrzymane w turnieju

Barrid

User
Reaction score
4
Odp: Acc by Malpa(quas96)

Layout bardzo ?adnie wykonany, podoba mi si? ta grafika, kt?ra odst?puje od tego co jest obecnie widoczne w wiod?cych acc makerach. Niekt?re elementy przypominaj? mi zbytnio strony innych gier mmo ale mimo wszystko uwa?am, ?e wykonanie jest na wysokim poziomie. Licz?, ?e udost?pnisz swoj? grafik? w odpowiednim dziale, przynajmniej po starcie tego specjalnego otsa.

Xart Irok

Senior User
Reaction score
410

Radzi? bym doda? wi?cej zdj?ci bo tego regulamin wymaga

quas

New User
Reaction score
1

Widze ?e kto? pod m?j nick si? podszywa.

Asul

User
Reaction score
4

No no, fajny ten accmaker ; D cho? mo?na by by?o co nieco zmieni? : )

Tmarg

Advanced User
Reaction score
5

Szczerze podoba mi si? te accmaker :p
Ale mo?na doda? to i owo :D
Wrzu? wi?cej ss'?w tak jak m?wi? Xart Irok

quas96

User
Reaction score
2

Sorry quas ale quas to jest m?j nick od 5 lat w tibii a Malpa to moja ksywka z podw?rka .

Status
Not open for further replies.