Tomekchleje
Advanced User
- Liczba reakcji
- 65
Odp: [Ada?] Gallery!
Ajuda?
Ajuda?

Sorry Ada? nie wiem co napisa?e? ale zobacz jak ja to przeczyta?em. xD
Romantykiem nie jestem, ja to taki bardziej hmm? Smutny idea? :V
Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..Chcia?bym Wam przekaza?, ?e nie warto ...Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
Bla..Bla..Bla..Bla..Bla..BlaBla..Bla..Bla..Bla..Bla..BlaBla..Bla..Bla..Bla..Bla..BlaBla..Bla..Bla..Bla..Bla..BlaBla..Bla..Bla..Bla..Bla..BlaBla..Bla..Bla..Bla..Bla..Bla
Moje mapki s? jakie s?, te? mi si? podobaj? ale mog?y by? by lepsze.
Podzi?kowania wy?le jak b?d? m?g?.
Wiem ?e mia?y by? to dwa tygodnie, i ?e wszystkie jakich nie wrzuci?em, ale dodam tylko to.
By?o by pi?kniejsze ale Tibia 9.60.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
---------- Tre?? dodana o 16:02 ----------
[MENTION=130987]dami1310[/MENTION], przyjacielu m?j, obieca?em ?e wrzuce wiele prac kt?rych nie udost?pnilem, mia?y by? w wersji in-game bo tam bym si? idealnie prezentowa?y, jednak nie mam mo?liwo?ci, i tak wyrzuci?em tylko jedna mapke bo do reszty ju? nie mam dost?pu. Takto sko?czy?em, ale na Tibie rl czasem wchodz?.A ty nie konczylesz z tibia przypadkiem? :v