What's new

Akon- co sadzicie?

Status
Not open for further replies.

Paczusia

Advanced User
Reaction score
18
Siema zakladam temat o Akon'ie napewno kazdy z was go zna. Moim zdaniem tworzy co raz lepsze utwory, swietnie sie je slucha i swietnie sie przy nich tanczy.

Czekam na wasze opinie ;)

E

Ewande

Guest
Odp: Akon- co sadzicie?

Nie gustuj? w takim typie muzyki, ale dziwi mnie, ?e nie da?e? linka do jednego z jego najbardziej znanych utwor?w (a mo?e nawet najbardziej znanego), czyli Lonely - kt?ry zosta? zreszt? stworzony na podstawie utw?ru Bobbiego Vintona 'Mr Lonely'.

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

Szczerze mowiac nie lubie go. Lepszy jest Eminem lub Jay-z

YouTube - Lyrics to Dangerous-Akon ta piosenke jeszcze moge sluchac.
Ale piosenki Akona to rapu mi nie przypominaja.

Last edited:

DRE

Senior User
Reaction score
44

Jest fajny, ale jego niekt?re piosenki s? denne. Z jego piosenek podoba mi si? ta "Right now (na na na)" oraz ta z kardinal co? tam "Dangerous"

Pozdrawiam,
DRE

Paczusia

Advanced User
Reaction score
18

Nie gustuj? w takim typie muzyki, ale dziwi mnie, ?e nie da?e? linka do jednego z jego najbardziej znanych utwor?w (a mo?e nawet najbardziej znanego), czyli Lonely - kt?ry zosta? zreszt? stworzony na podstawie utw?ru Bobbiego Vintona 'Mr Lonely'.

Moglbym zapodac tutaj duzo kawalkow, ale chcialem wstawic te 2 dosc swieze, bo lonely jest juz stare ;)

@Up
Tez gustuje w czym innym, slucham ?ony i praktycznie tylko jego

@Up Up
Eminem ma bardzo fajne utwory, ale tanczyc sie przy nich nie da wiec odpada ;P

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Reaction score
51

Wed?ug mnie tworzy g?wnian? muzyk? ;xx Niekt?rzy my?l?, ?e to rap >..> Ale to pop ;xx Ma jaki? dziwny g?os i nie ciekaw? muzyk?

ZaPy

Advanced User
Reaction score
25

Nie lubi? go. W ka?dym teledysku, jakie? laski wywijaj? ty?kami, moze i mozna na co popatrze? :d,ale o to w rapie nie chodzi. Jedyna piosenka ktora mi sie podoba, to jedna z jego pierwszych (chyba nawet pierwsza) Lonley. Tak to nie przepadam za nim.

DevLord

Senior User
Reaction score
282

Ja my?l? ze jest spoko. Jego pierwsz? piosenk? ktora mi sie podobaj? to Smack That.
Og?lnie na fajne piosenki.

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Akon ? Nie lubi? go.
Zwyk?y lanser,kt?ry wymy?la? historyjki,?e mia? gangsterskie ?ycie,mia? problemy z prawem,?e by? nikim...i wszystko to dla lansu.
I na dodatek ma imho pedalski g?os,no ale o gustach si? nie dyskutuj?.

Tareth

Banned
Reaction score
0

hmmm Akon tak osobi?cie mi si? nie podoba. Gustuje w hip-hop, rap i ROCK no i jeszcze troche POP

Marian xd

New User
Reaction score
0

Akon jest moim ulubionym piosenkarzem spodoba?y mi si? jego piosenki od drazu mi wpad?y w ucho pierwsz? piosenka kt?ra mi si? spodoba?a to Smack that :up:

Ognisty

Magic System
Reaction score
174

Kiedy? te? go nie lubi?em, dop?ki nie pos?ucha?em jego piosenek, wpad?y mi w ucho i przez jaki? czas go s?ucha?em, mimo i? ci?gle si? rozwija chyba nie jest o nim zbyt g?o?no w por?wnaniu do innych wykonawc?w, je?li mia?bym go oceni? w skali 1/5 da?bym 4.

Constantine

everybody dies
Reaction score
142

Ja tam w wi?kszo?ci lubi? jego piosenki. Mo?e i zbyt du?o si? lansuje, ale kt?ry raper ameryka?ski raper (i nie tylko) si? nie lansuje? >.<

1. Akon - Lonely
2. Akon ft. Eminem - Smack that
3. Akon - Right now

Kamcius14

Active User
Reaction score
4

Andzia ty to wiele wiesz pewnie jestes dzieckiem tibi co slucha rocka i grubasem wes ..

Shaaarki

Active User
Reaction score
10

Podzielam zdanie Andzi i Ewande.
Wypromowa? si? utworem "Lonely" kt?ry jest ..kiepski coverem Boba Vintona 'Mr Lonely'. Akon jak akon, komercja-s?awa zjebany g?os. Osobi?cie nie s?ucham czarnej per?y ;)

Status
Not open for further replies.