• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Amator]Ethan thread~

Status
Zamknięty.

Ethan

Active User
Liczba reakcji
9
Witam!

Mappuj? od niedawna, 5 miesi?cy...
Mia?em dobrego nauczyciela
(Krolm'a)

Oto moja wczorajsza praca
63393423.png

26594332.png

21124141.png

57832825.png

24380554.png

Walka z Draderiasem

75784164.png

Jaskinia Draderiasa

Praca dzisiejsza

-Dziwne - rzek? stary Mondrogo -
Dopiero co zasadzi?em te cholerne kwiaty, a tu ju? taki post?p?
A no taaak! Ta cholerna szczelina z wod?...
Starzec podszed? do szczeliny i posmakowa? wody...
-PYSZNA! - rzek?. -
Mo?e uda mi si? sprzeda? troch? litr?w na rynku.
P?jd? jutro, dzisiaj ju? noc!

65871368.png

27244979.png

I tak o to starzec podeszd? do rozpalonego ogniska i powiada...

-Odpoczn? i zaci?gne si? zielem... Ahhhhh...

27201458.png

Nudzi?em si?...
Pozdrawiam Was,
Ethan.

Odp: [Amator]Ethan thread~

Mia?em dobrego nauczyciela
Wielki b?l gdy to widz?, ogarnia mnie wstyd oraz zaczerwienie, ?e wychowa?em co? tak g?upiego. Jak to m?wi? z g?wna nic si? nie wyrze?bi.

Co Ty odpierdzielasz to jest totalna histeria, przedstawiasz nam kilka jaki? zasyfia?ych g?rek, kt?re nazywasz mapami. Czu? zapach Neona oraz innych pospolitych mapper?w, jeste? i by?e? Ripperem, nigdy si? to nie zmieni.
Pozdrowienia, ?le Tw?j kochany nauczyciel
Fluos!

Opowiedz nam o twoim dziecinnym zachowaniu Ziarno; )
MappersGuild pad?o przez takiego oszusta jak ty i ?a?uj? ca?e TIBIA.NET.PL, ?e taka osoba jak ty nosi miano Supportu...
Po prostu ?a?uj?...

Niska(1,65), zwyk?a, pisz?ca z b??dami, miernota...

P.S.
Nie by?e? moim nauczycielem, by? Nim Krolm, a panu ju? podzi?kujemy:)

Fluos2 napisał:
przedstawiasz nam kilka jaki? zasyfia?ych g?rek

W tym przypadku piszemy jakich? :)
(13-latek pisze lepiej, ni? 16-latek, do tego osoba z Supportu,
brawo rekrutanci...)

Pozdrawiam,
Ethan.

Ostatnia edycja:

@2xUp
Po co od razu takie oburzenie? Przecie? te mapy nie s? z?e, tylko ?rednie. Z?ych map, a nawet beznadziejnych na tym forum jest wiele, ale te si? do nich nie zaliczaj?. Bez nerw?w i pami?taj: Je?eli ucze? ma zapa?, a mu to nie wychodzi, wtedy wina le?y po stronie nauczyciela.
Taka rzeczywisto??. Och?o? troch? i dopiero pisz post.

#2xUp
Po pierwsze powiem Ci, ?e MappersGuild wcale nie pad?o. Nikt nie ?a?uj? i nikt nie wst?ka, ?? mam Supporta, jestem osob?, kt?ra zna si? na Tym temacie bardziej ni? niekt?rzy u?ytkownicy, nie wiem czy wiesz, ale jestem tutaj szanowanym u?ytkownikiem a kolor nie robie ze mnie nikogo wielkiego.
Nie rozumiem o jakie b??dy Ci chodzi o dziwne liter?wki?, tak bardzo zale?y Ci na porz?dnym pisaniu? mog? tak pisa?, ale zapewne po?owy moich s??w nie zrozumiesz.
Twoja ortografia oraz interpunkcja r?wnie? jest na monstrualnym poziomie, osi?gasz dna a ona ?ci?ga Ci? niczym kowad?o.

Krolm... przesta? ju? pierdzieli? farmazony, wywy?sza? si? nad wy?yny Olimpu, ka?dy wie i to potwierdzi, ?e gdyby nie ja by?by? zerem, chocia? uwa?am, ?e dalej nim pozosta?e?.
#doman08
Wybacz, ale mam prawo wyra?a? swoj? zdanie, emocje oraz opinie nt. map. Uwa?am, ?e s? one do niczego, zwyk?ego auto-borderowskie [zapewne] g?rki, kt?re nie s? ni lepsze od innych pokroju tego samego tematu.

Korzystanie z google jest fajne, ale nie u?ywaj za cz?sto.
Regards!

Fluor, m?j kochany pacho?ku.
Jak kto? kto jest znany z przydomka "xerokopiarka" mo?e cokolwiek krytykowa?.
Prosz? pa?stwa, w ?rodowisku mapperskim jest on uznawany z totalnie beztalencie. Na pot?g? kopiuje mapy innych, po prostu brak s??w.
Co lepsze, teraz tak bardzo si? rzuca bo po prostu zrobi?em z niego frajera i przenios?em forum na inna domene, gdzie nie ma ju? dost?pu do FTP, a wszyscy u?ytkownicy (dos?ownie jak jeden m??) przeszli na now? domen?, Fluos zosta? tylko ze swoim forum. Tutaj na tnecie udaje, ?e co? znaczy, ale pr?dziej czy p??niej poznacie si? na jego g?wniarstwie.
Po prostu Fluosie, jeste? sko?czony, zosta?e? dos?ownie z niczym,a ja si? ciesz?, ?e pomog?em userom w ko?cu kopn?? Ci? w zad. By?e? po prostu wkurzaj??ym i niepotrzebnym elementem.

Co do mapki.
Ju? w sumie komentowa?em, brakuje tego czego? co da "magyi?" miejscu, no i nie prezentujesz nic ciekawego. A ?eby zachwyci? kawa?kiem g?ry to trzeba mie? naprawd? niez?ego skilla.

PS : Co do ortografii, m?wi to go??, kt?ry napisa?by "?ym".

Panie Fluos...
Do tego co powiedzia? Sanguin'e dorzuc? jeszcze, ?e gdyby zrobi? takiego OtMapping'owskiego MASS LOG'a na te forum, to wrza?o by tu o twoim "beztalenciu", kopiach, RIPPER'skiemu zachowaniu, a do tego...
ZERO SKILLA!

Panowie, sko?czcie t? wojn?, bo posypi? si? warny. Mapy ?rednie, poprawne, jednak bez specjalnego sza?u, wi?cej g?az?w itd.

Drogie dziewczyny, og?aszam koniec k??tni.
Eot.

hahahaha
co to za kole? ten Fluos2 ? sk?d on ma supporta ? -.^
/co do tematu , je?li mia?a to by? historia to jaka? nudna ; <
5/10 za kolorystyk? ^.^
mog?e? doda? tam jakie? jelonki czy kr?liczki

#2xUp
Po pierwsze powiem Ci, ?e MappersGuild wcale nie pad?o. Nikt nie ?a?uj? i nikt nie wst?ka, ?? mam Supporta, jestem osob?, kt?ra zna si? na Tym temacie bardziej ni? niekt?rzy u?ytkownicy, nie wiem czy wiesz, ale jestem tutaj szanowanym u?ytkownikiem a kolor nie robie ze mnie nikogo wielkiego.
Nie rozumiem o jakie b??dy Ci chodzi o dziwne liter?wki?, tak bardzo zale?y Ci na porz?dnym pisaniu? mog? tak pisa?, ale zapewne po?owy moich s??w nie zrozumiesz.
Twoja ortografia oraz interpunkcja r?wnie? jest na monstrualnym poziomie, osi?gasz dna a ona ?ci?ga Ci? niczym kowad?o.
Krolm... przesta? ju? pierdzieli? farmazony, wywy?sza? si? nad wy?yny Olimpu, ka?dy wie i to potwierdzi, ?e gdyby nie ja by?by? zerem, chocia? uwa?am, ?e dalej nim pozosta?e?.
#doman08
Wybacz, ale mam prawo wyra?a? swoj? zdanie, emocje oraz opinie nt. map. Uwa?am, ?e s? one do niczego, zwyk?ego auto-borderowskie [zapewne] g?rki, kt?re nie s? ni lepsze od innych pokroju tego samego tematu.
Korzystanie z google jest fajne, ale nie u?ywaj za cz?sto.
Regards!
Jeste? pot?guj?cym nad samym sob? pozerem kt?remu nale?y si? pogarda oraz wyuczenie pewnych zasad kultury kultywuj?c j?. Tej?e, ch?opcze zachowujesz si? jak wyrwany ze snu wbrew spo?eczno?ci jak nosiciel tr?du. Obud? si? ze snu, tutaj zaistnia?e s? realia kt?re wbrew Tobie wci?? s? guru.

Fluos nie sterelizuj ch?opak pr?buje co? udowodni? i niech pr?buje 6/10

Status
Zamknięty.
Do góry