• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Annihilator Hard Only Knights

Siemozz

Active User
Liczba reakcji
5

Popatrzcie na to sami knighci na ani troche dziwne nie? ;]

Dziwne, aczkolwiek mo?liwe ^^ Zapewn? u?ywali explo, poniewa? po tym "exevo gran mas vis" wida?, ?e stara Tibia ;) C?? pogratulowa? nast?pnej czw?rce ^^

#down
Nie spotka?am si? z knightem u?ywaj?cym burst?w :p

Ostatnia edycja:
Explo te? ale raczej burst?w ;p
@edit
Teraz nawala sie knightem z assassinek je?li idziesz 2,3 lub 4 na ma?ych skilach du?o nie walniesz ale zawsze co? ;p
#up
A ogl?da?as kiedy? mo?e filmiki na tibi camie? Ja tak na 8.0+ widze knightow nawalaj?cych z assassinek a na 8.0- z burst?w ,ja spotka?em wielu knightow robi?cych ani z burstami ;p

Ostatnia edycja:
Super daj? 8/10 podoba?o mi si? to ?e wszyscy przetrwali ?aden nie pad:D

Tak.. fajny filmik.

To chyba tibia 8.0 albo wczesniejsza :D Bo te exevo gran mas vis stare...

Ale filmik zawalisty... 10/10

Wow ! Super filmik i all knight i jeszcze nikt nie pad? WOW ! ;) Super, 10/10

W og?le wszystkie filmiki Silent Defendera s? zajebiste! :D I ten filmik nie ust?puje - wbrew pozorom, praktycznie na to patrz?c nie jest to jako? szczeg?lnie trudne przej?? ani samymi knightami. Tzn. nie jest to trudniejsze, ni? wtedy, gdy id? wszystkie profesje :P

Co to za dziwne 4 knight?w na Ani? ja takie co? widzia?em i udawa?o si? nim. Walili poprostu z burst?w i dali rad?, ale trwa?o to ponad 10 min, ale dali rad?. Bardzo ci??ko jest, ale jak wida? wykonalne.
Pozdrawiam,
Jack Kamus ^.^

Bardzo ciekawy filmik. Troche ci??ko jest kiedy 4 kin?w idzie na anhi ^^

hehe :) pierwszy raz widzia??m 4 kina na ani :D dobry filmik :P wida? ze non pvp i stara tibi bo to ue :P jakiego trapa im dali :P a gratulacje jakie :D
Pozdro Dla Tych Prawd?wych

Do góry