• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Anvar] Gallery

[Anvar] Gallery

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Anvar

Active User
Liczba reakcji
7
Co jeden lub dwa dni b?d? dodawa? nowe prace, gdy? mam czasem ma?o czasu. Zapraszam do komentowania.

2mi42ky.png

2iqlcaq.png

23hm2ie.png

Odp: [Anvar] Gallery

Nieno jak dlamnie bomba,du?o detali fajne budowle,przyjemny g?rski klimacik.
Zero kwadrat?w,zero auto boredera.
10/10

Bogu!
Kim jeste? i gdzie by?e? jak Ci? nie by?o?
Prace s? prze?liczne, wko?cu doczeka?em si? czego? w tym n?dznym i podupad?ym dziale. Wszystko dobrane odpowiednio do sytuacji, zdj?cia in-game nadaj? jeszcze wi?kszego klimatu Tym map?.
Otrzymujesz dziesi?tke!
Pozdrawiam!

Bogu!
Kim jeste? i gdzie by?e? jak Ci? nie by?o?

Hah, moja reakcja by?a podobna.
Praca bardzo efektownie wykonana, bardzo spodoba?o mi si? to przej?cie przez wod?, mn?stwo detali i ciekawe wykonanie.
Jednym s?owem praca niez?a, czekamy na kolejne.

"ja pierdole" - pierwsze moje wra?enie gdy zobaczy?em te mapy. S? no nie wiem jak to uj?? - zajebiste, wszystko na swoim miejscu i odpowiednio dobrane, po prostu jeste? specem od tego w tym fachu i mam nadziej?, ?e b?dziesz dodawa? wi?cej prac systematycznie i zaskoczysz mnie nie raz. 10/10

Nowe pracusie ; D Mam nadzieje, ?e r?wnie? s? dobre ; P
2lnzid.png

wtzuol.png

Za dwa dni dodam dalsz? cz??? miasta ; >

Ostatnia edycja:

Przekozak.
Bardzo pomys?owe, idealnie urozmaicone bez zb?dnego syfu, wszystko rozmieszczasz perfekcyjnie. Troche mo?na si? przyczepi?, ?e stawiasz g?rki na wodzie, w Tibii nie wygl?da to fajnie, imo s?dze, ?e to g?wnianie wygl?da.

No no nowe prace widz?, naprawd? wysoki poziom reprezentujesz swoimi pracami. Wida?, ?e ka?dy sqm jest bardzo dobrze przemy?lany. Chcia?bym by kiedy? powsta? RPG ots z twoimi mapami.

Widz? powy?ej tylko osoby zachwycone Twoimi pracami, jednak nie sugeruj?c si? nimi i b?d?c obiektywnym - nie podobaj? mi si? one.

Pierwsz? rzecz?, podstawow?, w mappingu jest realizm. Twoje prace w cz??ci s? realistyczne, jednak?e jak tak na nie patrz?, to staj? si? mocno przekombinowane.

Drug? wa?na rzecz?, jest dobre dobieranie ground'?w. Co u Ciebie widz?? Spam wszystkimi odnalezionymi w map edytorze borderami. Przykro mi, ale wygl?da to okropnie!

Trzeci? wa?n? rzecz?, kt?ra dodaje prac? uroku i tak?e realizmu, jest dobre dobieranie dodatk?w i detale, a Ty walisz "miliord"* rzeczy w jedno miejsce, na czego widok chce mi si?, za przeproszeniem, rzyga?.

Ocena: 5/10.

* - gimbusowe okre?lenie niesko?czono?ci

#down:
Ale ?e? mi pojecha?, o nie, id? si? powiesi?... <sic>

Ostatnia edycja:

No wi?c Anvar, jak dla mnie, twoje prace s? bardzo ?adne oraz pomys?owo wykonane. Wszystkie prace s? bardzo ?adne, jednak najbardziej do gustu przypad?y mi te dwie prace:

2mi42ky.png

Oraz ta:

2lnzid.png

No wi?c c?? mog? powiedzie?, pracuj dalej i wstawiaj jak najcz??ciej zdj?cia z twoich mapek na forum bo a? mi?o si? na nie patrzy. Ocena? Hmm, 10/10? ^^
Pozdrawiam.

Heh.. wiele sie zmienilo i troche trudno mi ocenia? najnowsze prace.

1screen:
dosy? du?o szczegolow, ciekawie polaczone, fajne halupy, ten malowidoczny zamek tez gutes
2:
duzo drobnych szczegolow, strzal duzo
3:
fajne wieze, strzaly, dobrze ufortyfikowane wieze, znowu duzo szczegolow

Niewiem, czy to ty robiles te szczegoly czy jakis program czy co?
czlowiek musialby sie upie*dolic nad tym.

Jesli wszystko twoje: 5/5
Jesli szczegoly nie twoje: 4+/5

Prace ekstra!

Zero b??d?w, masa szczeg???w, zero autobordera, zero kwadrat?w.
Poprostu perfekt :D, prace zar?biste, nie mam czego si? przyczepic, oczywi?cie 10/10.
Czekam na kolejne^^.

@2up Wszystko w RAW Palette. Wcale nie ma z tym du?o roboty tak jak Ci si? wydaje.

@Fluos Specjalnie w?a?nie daje takie wysepki skalne ?eby nie by?o ca?kiem na wodzie, bo wiem, ?e wygl?da to kijowo
; D

@afnation Tak dla twojej ?wiadomo?ci podstawow? rzecz? w mappingu jest Edytor Map.

Postaram si? w niedziele wystawi? kolejne prace.

Ostatnia edycja:

Na nowych zdj?ciach nie pokaza?e? zbyt wiele nowego terenu, mimo to miasto wygl?da przepi?knie, ca?kiem niez?y klimat RPG. W twoich pracach spodoba?y mi si? te szare bordery kt?re le?a na wodzie do tego jakie? kamyczki i efekt rewelacyjny. ?ycz? powodzenia.

Mym skromnym zdaniem mamy tu przerost formy nad tre?ci? :)
??czysz ze sob? wiele styli, nie pasuj?cych ze sob? element?w, Twoje mapy s? unplayable. S? poprostu mi?e dla laickiego oka.

peace.

Yhm.. Mapki s? spoko ... du?o detali , 0 kwadrat?w a co najlepsze 0 autobordera !! , podobaj? mi si? te ?cie?ki (tyle r??ynch ground?w ) Architektura - mmm. a? mi?o patrzec.
Masz dobr? wyobra?ni? i do tego ciekawie przenosisz j? na map editora ..
Ocena :10/10 oczywi?cie :D

Fajne mapki, ??czysz w sobie styl i profesjonalizm ;)
Nie popieram opinii Chrisa kt?ry m?wi, ?e mapy s? UnPlayable... gdyz bardzo ch?tnie na takiej mapie bym pogra? :)

Teraz zamiast miasta podziemne smocze g?ry:
34imulj.png

2cosmj6.png

w1poip.png

R?wnie? mam nadzieje, ?e wam si? spodoba ; D

Komentujcie.

Ostatnia edycja:

Troszke namieszane kilku klimat?w, na pewno zdj?cia in-game dodaj? niesamowicie przes?odzonego klimatu, kt?y w rzeczywisto?ci tak nie wygl?da, ale gracz widzi tylko taki ekran.
?adnie dobrane detale, nie za du?o nie za ma?o, jeste? poprostu zajebisty.
btw. M?g?by? mi pokaza? zdj?cie z map-edytora?
Pozdrawiam!

Nowa praca r?wnie? niczego sobie, du?o ?adnie ze sob? pomieszanych r??nych border?w, wszystko dobrze dopracowane, dobre pomys?y oraz dobre wykonanie. Og?lnie nie?le po raz kolejny. Czekamy na kolejne prace ; )

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry