What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Arcade (gry)

Status
Not open for further replies.

Forseti

Senior User
Reaction score
82
Witam wszystkich forumowicz?w i poza forumowicz?w! Niedawno zarejestrowa?em si? na forum i jak widzicie ju? troszk? na nim jestem i troch? zdzia?a?em, poniewa? posiadam range aktywnego. Lecz nie, nie o to mi chodzi w tym temacie. Tutaj chcia?bym napisa? o pewnej sprawie dotycz?cej arcade (gier).

Jak wiecie na niekt?rych forach mo?na zauwa?y? na g?rnej zak?adce forum napis:
Arcade i/lub Gry.
Tutaj na forum tego w?a?nie nigdzie nie widz? i dlatego pisz? z pro?ba czy jest szansa, aby jaki? administrator, kt?ry posiada dost?p do plik?w doda? ten system gier do forum. Jest to bardzo fajnie, mo?na sobie pogra? w tysi?ce gier dla rozlu?nienia, s? turnieje i mo?na gra? z innymi graczami no i og??em jest to bardzo ciekawe. Oczywi?cie, ?e s? na forach dotycz?cych vBulletin te skrypty lub tak?e na oryginalnej stronce. Od razu wgra? plik ze spolszczeniem do tego, poniewa? nie lubimy gra? jak wszystko po angielsku, poniewa? niekt?rzy nie rozumiej? za dobrze tego j?zyka a jak wiecie Google T?umacz nie zawsze dobrze t?umaczy.

Tak, wi?c tutaj do pro?ba do administrator?w. Czy jest szansa, aby wprowadzi? taki system gier arcade do naszego forum? Obiecuje, ?e jest to bardzo ciekawe i du?a ilo?? u?ytkownik?w by?aby zadowolona z tego.

Pozdrawiam i czekam na komentarze,
Dawido.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667
Odp: Arcade (gry)

Zastanawiam sie po co, w sumie czasem sie to gdzies widzi, ale nie czesto.
Z 2 strony, zawsze to jakis rozwoj. Mozna by robic eventy i konkursy zwiazane z grami. A nikomu raczej w niczym to nie przeszkodzi, wiec mozna by to dodac.

Forseti

Senior User
Reaction score
82

Czekam na wasz? wypowied? jak i wypowied? jednego z administrator?w forum.

stripling

Active User
Reaction score
4

Tak, my?l? ?e to w miar? dobry pomy?.
Moim zdaniem zaciekawi?o by to niekt?rych u?ytkownik?w, a zw?aszcza Konkursy na temat Gier... Lifierzy bardzo byliby ucieszeni heh.

Jestem na Tak.

Rews

Senior User
Reaction score
64

Temat ?mierdzi puchami, a mnie zainteresowa?.
Widzia?em to zazwyczaj na forach o grach (og?lnych) etc.

Tak jak wspomnia? Kikimora, warto by?oby co? takiego wprowadzi? nawet dla event?w. Do tego dodatku, jest masa gier i ka?dego jaka? by przyci?gne?a, a event?w do tego masa mog?aby by?.

Jestem Za, niech i inni si? wypowiedz?.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Zastanawiam sie po co, w sumie czasem sie to gdzies widzi, ale nie czesto.
Z 2 strony, zawsze to jakis rozwoj. Mozna by robic eventy i konkursy zwiazane z grami. A nikomu raczej w niczym to nie przeszkodzi, wiec mozna by to dodac.

System Arcade do VB ma w?asny system nagr?d - odznaczenia, medale itp., wi?c na chuj jakie? konkursy i eventy. Od razu zr?bcie konkurs do ka?dego pluginu.
"Konkurs miesi?ca: raportuj w chuj".

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Wydaje mi si?, ?e pr?bujecie za bardzo zrobi? z forum tematycznego forum og?lno-tematyczne. Zamiast wzi?? si? za to, o czym to forum jest, ca?y czas chcecie wprowadzi? zmiany jego wygl?du czy dodatk?w. Skupmy si? mo?e na g??wnym problemie - bajzlem w dzia?ach, segregacj? kadry, zapomnianymi tematami oraz sprowadzenie kilku do?wiadczonych ekspert?w np.: w dziedzinie j?zyk?w .lua, C++ itd. Sam pomys? nie jest z?y, ale dla mnie to forum przestaje by? ju? tym, czym by?o kiedy?. Jestem na nie.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Jestem na tak. W ko?cu to by?oby jakim? dodatkiem z czego forum skorzysta, a nikomu przecie? nie zaszkodzi : ).

• Like
Reactions: Sco

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

czemu nie? Zawsze jakies urozmaicenie, cos ciekawego:) jak najbardziej jestem na tak.

Forseti

Senior User
Reaction score
82

Czy w temacie wypowie si? jaki? administrator? Zale?a?oby niekt?rym osobom na tym, kt?re chc?, aby taki system gier wkroczy? w ?wiat forum.

Parszywy

Active User
Reaction score
9

jestem na 100 za. Fajnie by bylo czekajac na odpowiedz w temacie pograc

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Pozwol? sobie od?wie?y? temat, bo pomys? ciekawy a nikt si? nie wypowiada /=.

Sassin

Forum friend
Reaction score
105

genialne.. jak wiekszosc spostrzegawczych, ja np. zauwazylem, ze to forum moga utrzymac, w nieodleglej przyszlosci, tylko takie 'bajery', poniewaz.. jak wszyscy wiemy tibia traci na zainteresowaniu, ciagnie za soba takie forum, co chyba wydaje sie koleja rzeczy.
dla rozwoju forum - tak; jednoczesnie jest to po prostu zalosne.

Markeer24

Advanced User
Reaction score
41

Na tsoft by?a dobra zabawa z tym, wi?c why not?
Ale chcesz, ?eby by?y po prostu gry 4fun czy medale, puchary, etc?

Chajtek

Ten prawdziwy...
Reaction score
41

Osobi?cie na tsoft wgrywa?em ten skrypt + spolszczenie. Od siebie mog? doda?, ?e paczki gier s? ca?kiem interesuj?ce. Na serio kiedy? w??czy?em sobie jakie? kulki, czy inne gry zr?czno?ciowe i gra?em w nie jak g?upi. Je?li chodzi o turnieje, to nie wiem jakie s? teraz bajery w tym skrypcie, ale tamte gry mo?na by?o ?atwo oszukiwa?, ale tak?e wykrywa? oszust?w. Oczywi?cie mas? pierd??, jak jakie? punkciki i inne syfy w profilu mo?na wy??czy?. Plus jest taki, ?e mo?na wgrywa? nowe gry, wi?c a? takie nudne to nie jest. Potrzebne? Cholera wie. Facebook to portal spo?eczno?ciowy, a gry ma, wi?c nie gadajcie, ?e "just Tibia", bo to jest troch? ?a?osne. Forum jest dla ludzi, kt?rzy lubi? robi? tez inne rzeczy ni? czyta? newsy, pisa? skrypty, robi? mapy czy inne rzeczy. Tyle ode mnie.

• Like
Reactions: Sco

sSlasheRs

Advanced User
Reaction score
15

Tak, wi?c tutaj do pro?ba do administrator?w. Czy jest szansa, aby wprowadzi? taki system gier arcade do naszego forum? Obiecuje, ?e jest to bardzo ciekawe i du?a ilo?? u?ytkownik?w by?aby zadowolona z tego.
Obiecywa? to sobie mo?na wiele rzeczy i uwa?am ?e ta cz??? twojej wypowiedzi jest bezsensowna, a to czy du?a ilo?? b?dzie zadowolona to si? oka?e gdy si? to wprowadzi(o ile si? wprowadzi) w ?ycie.

Og?lnie co do tematu s?dze ?e to mo?e by? dobry pomys?, lecz mo?e to by? taki sam pomys? jak z CS - troch? kiepski.

genialne.. jak wiekszosc spostrzegawczych, ja np. zauwazylem, ze to forum moga utrzymac, w nieodleglej przyszlosci, tylko takie 'bajery', poniewaz.. jak wszyscy wiemy tibia traci na zainteresowaniu, ciagnie za soba takie forum, co chyba wydaje sie koleja rzeczy.
dla rozwoju forum - tak; jednoczesnie jest to po prostu zalosne.
Dodam i? te forum powinno si? bardziej skupi? na utrzymaniu u?ytkownik?w w sposoby kt?re bardziej s? dostosowane do tematyki forum a nie wykracza? poza ni?... Ale masz racj?, te forum upada i trzeba zrobi? co? ?eby nie upad?o.

Chajtek

Ten prawdziwy...
Reaction score
41

Pisa? sobie mo?emy, ale administracja apdejtuje forum i chyba nie ma czasu odpisa? (w kilka tygodni), co o tym s?dzi.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Wydaje mi si?, ?e pr?bujecie za bardzo zrobi? z forum tematycznego forum og?lno-tematyczne. Zamiast wzi?? si? za to, o czym to forum jest, ca?y czas chcecie wprowadzi? zmiany jego wygl?du czy dodatk?w. Skupmy si? mo?e na g??wnym problemie - bajzlem w dzia?ach, segregacj? kadry, zapomnianymi tematami oraz sprowadzenie kilku do?wiadczonych ekspert?w np.: w dziedzinie j?zyk?w .lua, C++ itd. Sam pomys? nie jest z?y, ale dla mnie to forum przestaje by? ju? tym, czym by?o kiedy?. Jestem na nie.

A ja jestem na tak... tibia traci tak bardzo popularno?? ?e gdy zawieszasz zwi?zan? z ni? dzia?alno?? to praktycznie nie masz po co wchodzi? na to forum... Moim zdaniem takie gierki og?lnie polepsz? grobow? atmosfer? na forum a eventy rozruszaj? zar?wno szarych user?w jak i kadr?. Jestem za

Forseti

Senior User
Reaction score
82

W takim razie chcia?bym spyta? co z tym dalej robimy?

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

W takim razie chcia?bym spyta? co z tym dalej robimy?

Wychodzi na to, ze nic.
Nie jest to zwiazane z tibia wiec odpada.
Ale jak juz kadra ma pomysly niezwiazane z tibia to im sie podobaja.
W sumie tez wychodzi na to, ze robimy tylko rzeczy ktore im sie podobaja, a my wybieramy mniejsze zlo, a nie to czego chca uzytkownicy jesli kadra tego nie chce. Wiec wniosek jest taki, ze to forum jest dla kardy! :)
A tak serio, to przydalo by sie zeby ktos cokolwiek odpowiedzial, a nie miesiac temat zostawic pusty i niech sobie zyje jak chce...

Status
Not open for further replies.